Freeman007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Λοιπον, ο τιτλος του θεματος ειναι το προβλημα.Πηγα να κανω update τους drivers Nvidia και μετα το extract μου δειχνει αυτο το μηνυμα και δεν γινεται install.Το προβλημα πιστευω ειναι με τα framework διοτι καποια δεν με αφηνει να τα κατεβασω ενω καποια αλλα που κατεβηκαν μαλλον υπηρξαν αιτια να γινει αυτο με την καρτα γραφικων.Γινεται να με βοηθησει καποιος η εστω να μου πειτε ενα προγραμμα οπou να fix τα τυχον λανθασμενα Net.Framework updates στο pc? (προβλημα στην καρτα γραφηκων λογο παλιου μοντελου δεν παιζει διοτι ειναι καινουργια που παιζει σφερα το Crysis 2) (χρησιμοποιω WinXp 32bit) ty for advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μαλλον κατεβαζεις λαθος drivers, για 64 bit windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Οι τελευταίοι drivers της nvidia για XP είναι οι παρακάτω (270.61) http://www.nvidia.com/object/winxp-270.61-whql-driver.html Όσον αφορά τα frameworks, αν θέλεις κάνε απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου ότι έχει και δοκίμασε να τα βάλεις από την αρχή, αν και δεν νομίζω η nvidia να απαιτεί .net, μόνο το ccc της ATI το ζητάει. Το %1 που σου βγάζει είναι το parameter parsing για κάποια εφαρμογή. Ίσως να γίνεται λανθασμένη αναφορά. Κάνε το extract, δώσε στην εκτέλεση %temp% και βρες σε ποιόν φάκελο έγινε αποσυμπίεση των αρχείων. Δοκίμασε να τρέξεις από εκεί το setup. Μπορείς να το αποσυμπιέσεις και με το winrar σε έναν φάκελο και να τρέξεις το setup από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freeman007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 τιποτα....Μολις παει να κανει install....πεταει αυτο και τελος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν νομιζω οτι εχει σχεση το NET.Framework γιατι δεν κανει updates σε λαθος λειτουργικο.Αν προσπαθησεις η εφαρμογη θα αρνηθει. Επιπλεον δεν κολλαει gamer με καινoυργια δυνατη καρτα και να εχεις τα παλαιολοθικα windows xp! Mega fail! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freeman007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ο υπολογιστης μου ειναι φτιαγμενος κομματι κομματι κοστος 3800Ε.Στηριζει περισοτερo vista/win 7. Απλα για αυτους που ξερουν win xp παντα ηταν και θα ειναι τα σταθερα τεσπα αλλο το θεμα μας ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Απο πιο καταστημα τον εφτιαξες κομματι κομματι και σου πηρε τοσα λεφτα?να ξερουμε και εμεις τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freeman007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 E-shop με δοσεις 2 χρονια. χ2 καρτες γραφικων 492Ε χ2 gigabyte gtx 285 (nvidia) DDR3 2gb x4 Κουτι Tsunami Τροφοδοτικο 880W Tagan Eπεξεργαστης Intel core i7 Mητρικη Gigabyte Ultra durable Ga-p55m-ud4 Oθονη vga 20" 3 dvd Sata 1 ψυκτρα 2 drivers 500gb x2 (και κατι ψιλα ηχεια αυτοκολητα ανεμυστηρακια φωτα νεον κτλ) στο pc μου ειναι κομπλε με Win 7 συγκεκριμενα αλλα πολλοι ειδικοι μου ειπαν οτι Win xp pro ειναι σταθερα κτλ Btw ζητησα πιστευω πληροφοριες...οχι το αντιθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Θα θεωρήσω ότι έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις στα XΡ και ότι έχεις SP3, έτσι; Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση Windows installer 3.1. Στην ίδια σελίδα έχει και λινκ για το Windows Installer 4.5 (στο τέλος της παραπάνω σελίδας), βάλτο και αυτό. Το θέμα όμως με τα XP, με ξινίζει λίγο, τόσο όσο και οι υποτιθέμενοι ειδικοί που σου είπαν να βάλεις σε έναν δυνατό υπολογιστή XP για λόγους σταθερότητας. Τουλάχιστον για σταθερότητα δεν θα έπρεπε να μιλάμε για τίποτε άλλο πέρα από 7άρια, εκτός αν στο είπαν πριν 2 χρόνια, οπότε αλλάζει το θέμα. Τώρα πλέον πας για 7άρια με τα τέσσερα. Επίσης, έχεις 2 vga σε sli (φαντάζομαι) που σηκώνουν DX11 και κάθεσαι και παίζεις crysis 2 σε dx9 (καρά-μέγα fail) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freeman007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 θα κανω τωρα οτι μου ειπες.Και σκεφτομουν να κανω αναβαθμιση απο xp σε win 7 αλλα ειναι ασφαλης? γιατι format...δεν παιζει...πολλα αρχεια....και 700+ ταινιες bluray 720/1080p P.S το δοκιμασα 4.5 τιποτα δεν αλλαξε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Όχι μόνο το 4.5. Βάλε και το 3.1 για σιγουριά. Θέλω όμως και ένα screenshot από το μήνυμα λάθους. Με ALT+PrtScr παίρνεις screengrab μόνο από το ενεργό παράθυρο μηνύματος και όχι από όλο το desktop (tip) . Έψαξα λίγο για το σφάλμα και το μόνο που βρήκα είναι ότι μπορεί να φταίει το path (έχει κενά) απ' όπου τρέχει υπηρεσία. Μια ιδέα είναι να απεγκαταστήσεις τους drivers και να τους ξαναεγκαταστήσεις. Μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα. Αν δεν θέλεις να κάνεις clean install τα 7, μπορείς να κάνεις upgrade, αν και θα προτιμούσα καθαρή εγκατάσταση. Με έναν εξωτερικό δίσκο 1ΤΒ (π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303579) μπορείς να πάρεις ένα backup και να εγκαταστήσεις σωστά τα 7άρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.