Προς το περιεχόμενο

Πως δαχτυλογραφείτε?

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Ενα ή δυο χέρια? 'Ενα ή περισσότερα δάχτυλα?

-Αν δύο χερια τότε ελεύθερο ή τυφλό σύστημα?

-Αν ένα δαχτυλο τότε ποιό?

Εγω: ενα χερι, ενα δαχτυλο(το μεσαιο...) συνηθως. Οταν δε βιαζομαι τοτε μπορει και αλλα δαχτυλα.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και με τα δυο χερια και συνηθως 3 δακτυλα... στο αριστερο χερι τον μεσο και τον παραμεσο και στο δεξι τον μεσο...

στο λαπτοπ μου που ξερω ακριβως που ειναι τα πληκτρα πληκτρολογω με τυφλο συστημα συνηθως...

Δημοσ.

2 χέρια, 3 δάχτυλα αριστερό 4 δεξί, τυφλό σύστημα.Συνήθως βέβαια καμιά φορά βαριέμαι και τότε είναι 1 χέρι 1 δάχτυλο δεξί και 1 γράμμα ανά 10 δευτερόλεπτα...

Δημοσ.

Με τα δύο χέρια, με τέσσερα δάχτυλα (άχρηστος ο αντίχειρας - το space το πατάω με τους δείκτες). Αν είναι τυφλό σύστημα δεν ξέρω (μιας και δεν χρησιμοποιώ όλα τα δάχτυλα - ενώ θα έπρεπε) πάντως απλά γράφω, δεν κοιτάω το πληκτρολόγιο ποτέ.

:P

Δημοσ.

Με τα δύο χέρια, με τέσσερα δάχτυλα (άχρηστος ο αντίχειρας - το space το πατάω με τους δείκτες). Αν είναι τυφλό σύστημα δεν ξέρω (μιας και δεν χρησιμοποιώ όλα τα δάχτυλα - ενώ θα έπρεπε) πάντως απλά γράφω, δεν κοιτάω το πληκτρολόγιο ποτέ.

:P

Αυτο ειναι το τυφλο συστημα

Δημοσ.

Απορία. Είχατε παρατηρήσει και πριν απ αυτό το thread πόσα δάχτυλα χρησιμοποιείται; Μόλις διαπίστωσα (μετά από πολλά χρόνια) πως ο δεξής μου αντίχειρας είναι μάλλον περιττός στην πληκτρολόγηση.

So, 9 δάχτυλα, συνήθως δεν κοιτάω πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Πώς το βρισκουμε αυτο; :D

Εγω και με τα 2 χερια γραφω, κοιτωντας σπανια το πληκτρολογιο, παρολαυτα δε μπορω να ειμαι σιγουρος για το ποια δακτυλα χρησιμοποιω παντα. Απ' οτι βλεπω ομως περισσοτερο τους δεικτες και τα κωλοδακτυλα χρησιμοποιω.

Δημοσ.

Απορία. Είχατε παρατηρήσει και πριν απ αυτό το thread πόσα δάχτυλα χρησιμοποιείται; Μόλις διαπίστωσα (μετά από πολλά χρόνια) πως ο δεξής μου αντίχειρας είναι μάλλον περιττός στην πληκτρολόγηση.

So, 9 δάχτυλα, συνήθως δεν κοιτάω πληκτρολόγιο.

Kαι για να γραψεις μια λεξη, πχ. οk, παλι 9 δαχτυλα θα θεσεις επι του keyboard?

δεξί χέρι,ένα δάχτυλο..συγκεκριμένα μόνο με αντίχειρα!

Μηπως εισαι αναπηρος? :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...