ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αυτο ειναι το τυφλο συστημα Το τυφλό σύστημα είναι κάτι πολύ περισσότερο απο το να μη κοιτάς απλά το πληκτρολόγιο....δες παρακάτω. http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_typing Κατα τ'άλλα και εγώ δεν κοιτάω ποτέ το πληκτρολόγιο, αλλά δεν χρησιμοποιώ την παραπάνω μέθοδο. Αν τη μάθεις σωστά, όπως οι δακτυλογράφοι, πιάνεις αστρονομικές ταχύτητες.
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 εγώ με τα δύο χέρια χωρίς να κοιτάω το πληκτρολόγιο (οxι τυφλό τα χέρια πάνε πέρα δώθε και γράφουν πάρα πολύ πιο γρήγορα από το κλασσικό τυφλό), με όλα τα δάχτυλα και τους αντίχειρες το space...)
PCharon Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αν έχεις γραμματέα χρησιμοποιείς τη γλώσσα (για να εκφωνείς φυσικά). Δύο χέρια, όλα τα δάχτυλα (με τους αντίχειρες πατάω μόνο το space). Δεν έχω τυφλό σύστημα, αλλά ούτε πολυκοιτάζω, πάντως είμαι πολύ γρήγορος και ειδικά όταν αρχίσω να πληκτρολογώ μεγάλο κείμενο, όσο πληκτρολογώ γίνομαι και γρηγορότερος. Λέξεις που είμαι συνηθισμένος να πληκτρολογώ φεύγουν "αέρα".
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εγώ γράφω σχεδόν με το τυφλό, με μια διαφορά, που δυστυχώς δεν μπορώ να την αλλάξω: το πλήκτρο Y το πατάω με τον δείκτη του αριστερού χεριού και όχι με το δεξί όπως θα έπρεπε. Έχω την υποψία ότι το space το πατάω μόνο με τον δεξί αντίχειρα και καθόλου με τον αριστερό. Όπως και να 'χει, χρειάζομαι τον αριστερό εκεί για να αλλάζω γρήγορα γλώσσα (με Command+Space σε Apple υπολογιστή). Ταχύτητα αργής ομιλίας (αν δεν κάνω καθόλου λάθη ή μπορούν να μου συγχωρεθούν, μπορώ και σε κανονική ομιλία).
tarantules Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εγώ βάζω τον Λεοπόλδο τον υπηρέτη μου.Του απαγγέλω και αυτός πληκτρολογεί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 και με τα πόδια...
dermitzos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δύο χέρια, όλα τα δάχτυλα (με τους αντίχειρες πατάω μόνο το space). Δεν έχω τυφλό σύστημα, αλλά ούτε πολυκοιτάζω, πάντως είμαι πολύ γρήγορος και ειδικά όταν αρχίσω να πληκτρολογώ μεγάλο κείμενο, όσο πληκτρολογώ γίνομαι και γρηγορότερος. Λέξεις που είμαι συνηθισμένος να πληκτρολογώ φεύγουν "αέρα". Αυτό κι εγώ.
devil-ji Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Με τα δυο χερια, με το αριστερο 3 δαχτυλα και με το δεξι 2 και +1 το σπεις με οποιο μου 'ρθει. Παντως ακομα δεν εχω κατσει να μαθω τυφλο και ουτε προκειται
-nick- Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 2 χέρια, 4 δάχτυλο (δείκτης και μέσος στο κάθε ένα),γενικά τυφλό σύστημα ...
gatokoritso Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 καλα επρεπε να γραψω κατι για να το παρατηρήσω... 2 χερια 3 δαχτυλο συνήθως και με ελαχιστο κοιταγμα στο πληκτρολογιο(στην αρχη καθε προτασης για να μπει ωραια το τουρμπο..)
Coddoc Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δυο χερια.4 δαχτυλα στο αριστερο - 6 στο δεξι.
dealer Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Full τυφλό εδώ και έξι χρόνια,αν κοιτάξω το πρηκτολόγιο μπερδεύομαι. Δεν χρησιμοποιώ μόνο τον δεξιό αντίχειρα, είχα μάθει από ένα προγραμματάκι typing master λεγόταν,απ ότι βλέπω υπάρχει ακόμα.. Από ταχύτητα καλά τα πάω αν και πατάω αρκετά το backspace γιατί βιάζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.