pavlos0160 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλησπερα....εχω μια απορια.... ειδα στο Internet οτι οι μητρικες της Gigabyte δεν αναγνωριζουν τους SSD της OCZ....αληθευει κατι τετοιο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gelo Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 μαλλον η ιδια η Gigabyte δεν θα ηθελε να ισχυει κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλησπερα....εχω μια απορια.... ειδα στο Internet οτι οι μητρικες της Gigabyte δεν αναγνωριζουν τους SSD της OCZ....αληθευει κατι τετοιο?? Οχι βεβαια. Sent from my iPhone 4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 που το διαβασες να το ριξουμε και εμεις μια ματια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 σε μενα τουλαχιστον παιζει ειχε ενα θεμα με παλαιοτερα firmware,μου εβγαζε smart errors που δεν υπηρχαν, αλλα με το τελευταιο ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 σε μενα τουλαχιστον παιζει ειχε ενα θεμα με παλαιοτερα firmware,μου εβγαζε smart errors που δεν υπηρχαν, αλλα με το τελευταιο ολα οκ ποια motherboard εχεις? που το διαβασες να το ριξουμε και εμεις μια ματια; δεν το διαβασε καπου συγκεκριμενα απλα σε αλλα forums και τετοια που ειδα εχουν πολλοι προβλημα με ssd της OCZ και gigabyte motherboards... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ex58-ud5 οταν εβγαζε τους δισκους στο boot ελεγε διπλα απο τον vertex "smart command failed" με το 1.32 firmware ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.