Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι διάλο, ακούγεται πάρα πολύ αυτό με το μαζούτ, αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενά. Μην είναι καμιά αρβυλιά των πετρελαιάδων, για να δώσουν ελπίδα για φτηνό πετρέλαιο και να σταματήσει ο κόσμος να ψάχνει πανικόβλητος με τι να το αντικαταστήσει;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ξαναρωτήσω κάτι που ρώτησε ο TS, γιατί από ότι είδα δεν απάντησε κανένας... υπάρχει pellet σόμπα, χωρίς μπουρί? Μου φαίνεται δύσκολο, αλλά θα με ενδιέφερε αν υπήρχε

Δημοσ.

Να ξαναρωτήσω κάτι που ρώτησε ο TS, γιατί από ότι είδα δεν απάντησε κανένας... υπάρχει pellet σόμπα, χωρίς μπουρί? Μου φαίνεται δύσκολο, αλλά θα με ενδιέφερε αν υπήρχε

Δεν έχω δει, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχει.

Δημοσ.

Ρωτησα τον κολλητο μου,εχει μπουρι απο την πισω πλευρα...Δεν φαινεται απλα χρειαζεται -προφανως-τρυπα στον τοιχο.

Δημοσ.

Πως θα υπήρχε ρε παιδιά σόμπα (οποιουδήποτε τύπου) χωρίς μπουρί; Τα αέρια προϊόντα της καύσης που θα πήγαιναν;

:P

Δημοσ.

Η Kerosun τα αδειάζει όλα στο χώρο με αποτέλεσμα την αύξηση της υγρασίας. Δεν έχει μπουρί, αλλά όχι χωρίς συνέπειες.

Δημοσ.

Θα βγει μαζούτ για οικιακή χρήση μάλλον γύρω στα 50~60 λεπτά που δεν θα καίγεται από Diesel μηχανές. Χάνουν τεράστια ποσά οι εταιρίες πετρελαιοειδών και φοβήθηκαν μην πάει όλος ο κόσμος σε πέλετ.

Και θα δουλεψει το μαζουτ με τους υπαρχοντες λεβητες (εστω με μια αλλαγη ας πουμε στο μπεκ), η θα χρειαστουμε κανενα καινουριο συστημα να μας τον πιασουν παλι κανονικα;

Δημοσ.

Και θα δουλεψει το μαζουτ με τους υπαρχοντες λεβητες (εστω με μια αλλαγη ας πουμε στο μπεκ), η θα χρειαστουμε κανενα καινουριο συστημα να μας τον πιασουν παλι κανονικα;

Μαζούτ ή αλλιώς βαρύ πετρέλαιο (Heavy oil)

Εξαρτάτε πόσο βαρύ θα είναι.

Ας βγεί στην αγορά πρώτα να δούμε τη θα είναι και τότε θα ξέρουμε αν θα καίγετε από τους

απλούς καυστήρες πετρελαίου με απλή μετατροπή (προθέρμανση καυσίμου) ή θέλουμε άλλους.

Πάντος ράδιο αρβύλα μου φαίνετε.

Δημοσ.

Έβαζα βενζίνη σήμερα και ο έλεγε ο ιδιοκτήτης πως πριν λίγες μέρες η Shell έκανε ενημέρωσε σε πρατηριούχους για το νέο θέρμανσης. Ελπίζω να μην είναι όλα ράδιο αρβύλα.

Δημοσ.

σόμπα πέλλετ, χωρίς μπουρί , δεν παίζει.

κανονικά, χρειάζεσαι μπουρί, που να ανεβαίνει μέχρι την ταρατσα, μην ακούς αυτούς που σου λένε ότι μπορείς να το βγάλεις απλά στο μπαλκόνι σου.

την εψαξα αρκετα, αλλά δυστυχώς, είναι πολλά (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ) τα λεφτά για την αγορα κ εγκ/ση, κ ετσι εκανα πισω....

Δημοσ.

σόμπα πέλλετ, χωρίς μπουρί , δεν παίζει.

κανονικά, χρειάζεσαι μπουρί, που να ανεβαίνει μέχρι την ταρατσα, μην ακούς αυτούς που σου λένε ότι μπορείς να το βγάλεις απλά στο μπαλκόνι σου.

την εψαξα αρκετα, αλλά δυστυχώς, είναι πολλά (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ) τα λεφτά για την αγορα κ εγκ/ση, κ ετσι εκανα πισω....

Δηλαδή πόσο είναι στο περίπου ;

Εμείς δίπλα έχουμε κοντή πολυκατοικία και δεν είναι αναγκαίο να βγει ταράτσα. Πάει αριστερά και δεν ενοχλεί και κανέναν.

Ότι λίνκ μπορείς να παραθέσεις να το ψάξω και γω, κάνε το καλό :-D

• 9 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...