pdiomidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδια! θα ηθελα την αποψη σας για το τι τροφοδοτικο να διαλλεξω! μονο απο πλαισιο! μεχρι 180 ευρω max! θελω να κραταει 2 καρτες 5870 σε crossfire ι7 960 6 δισκους (4ssd 2 σατα) ε 4-5 ανεμιστηρες...επισης θα ηθελα να εχει αποσπομενα καλωδια! κουτι: coolermaster haf x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-M850-RS-850-AMBA-J3-850W-Modular-PSU.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-M1000-RS-A00-AMBA-J3-1000W-Modular-PSU.htm και τα δύο θα παίζουν άνετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilosgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ψαξε στο google για "pc watt calculator" και δες ποσα περιπου καταναλωνει το pc σου και μετα κανε αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-TX-Series-CMPSU-950TX-950W-PSU.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ...δεν είμαι modu όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Συμφωνώ απόλυτα με τον caution,και επειδή προσωπικά θέλω να είμαι και λίγο ''άπλας'' με τα ρεύματα θα διάλεγα το 1000άρι ,αν σε παίρνει βέβαια, αλλιώς όπως σου είπε ο caution και το 850άρι θα σε καλύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση θα εκανα σε ολους πολλαπλη παραθεση αλλα εφοσον πρωτα εψαξα και διαπιστωσα οτι το pc σε 90% ισχυ χρειαζεται 940w και 100% 1020 καπως ετσι.. επομενως παμε γιαυτο εδω ετσι;; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-M1000-RS-A00-AMBA-J3-1000W-Modular-PSU.htm stock house η κανονικο;; αυτα τα τροφοδοτικα τα φοβαμαι ηδη το 800αρι μου το εστειλα για αντικατασταση... 6 μηνες ισως να μην με καλυψουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Στο stock είναι ΑΝ θα το βρεις και ΑΝ έχει τα καλώδιά του και ΑΝ... Το 800άρι σου δεν τα έφτυσε λόγω του wattage σου πάντως, τα psu calculators είναι full αβανταδόρικα, αφού συνήθως τα γράφουν οι εταιρίες που πουλάνε τα watt Όποιο και να πάρεις από τα 2 που πρότεινα θα παίζουν στο χαλαρό - το ότι το μεγάλο είναι πιο futureproof βέβαια, ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 pdiomidis αν θέλεις να μ'ακούσεις,ΜΗΝ ασχολείσαι με το stock του Πλαισιού. Υ.Γ Το ότι έχει 6 μήνες εγγύηση στα stock,για μένα είναι το λιγότερο,σκέψου να είναι προβληματικό και μόλις το βάλεις να σου κάψει τίποτα,και εξάλλου σε modular τροφοδοτικά στο stock είναι σχεδόν απίθανο να έχουν τα αποσπώμενα καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Τωρα εχεις αυτο ετσι δεν ειναι? ''τροφοδοτικο εχω ενα 800αρι coolermaster silent pro'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Στο stock είναι ΑΝ θα το βρεις και ΑΝ έχει τα καλώδιά του και ΑΝ... Το 800άρι σου δεν τα έφτυσε λόγω του wattage σου πάντως, τα psu calculators είναι full αβανταδόρικα, αφού συνήθως τα γράφουν οι εταιρίες που πουλάνε τα watt Όποιο και να πάρεις από τα 2 που πρότεινα θα παίζουν στο χαλαρό - το ότι το μεγάλο είναι πιο futureproof βέβαια, ισχύει ναι οντως αυτο εχω καταλαβει και εγω.. πιστευω οτι 850-1000w πρεπει να παιξω pdiomidis αν θέλεις να μ'ακούσεις,ΜΗΝ ασχολείσαι με το stock του Πλαισιού. Υ.Γ Το ότι έχει 6 μήνες εγγύηση στα stock,για μένα είναι το λιγότερο,σκέψου να είναι προβληματικό και μόλις το βάλεις να σου κάψει τίποτα,και εξάλλου σε modular τροφοδοτικά στο stock είναι σχεδόν απίθανο να έχουν τα αποσπώμενα καλώδια. αυτο το εχω σκεφτει πολλες φορες αρα παμε κανονικα... Τωρα εχεις αυτο ετσι δεν ειναι? ''τροφοδοτικο εχω ενα 800αρι coolermaster silent pro'' αυτο ειχα αλλα πηγε για αντικατασταση και θα εχω στην διαθεση μου 165 να ξοδεψω οποτε λεω να παρω καποιο αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ε πες ετσι.αρα καταληγουμε καπου εδω?CoolerMaster Silent Pro M1000 RS-A00-AMBA-J3 1000W Modular PSU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 χμμ ναι αυτο βλεπω και εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.