Προς το περιεχόμενο

Επιλογη τροφοδοτικου!

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια! θα ηθελα την αποψη σας για το τι τροφοδοτικο να διαλλεξω! μονο απο πλαισιο! μεχρι 180 ευρω max! θελω να κραταει 2 καρτες 5870 σε crossfire ι7 960 6 δισκους (4ssd 2 σατα) ε 4-5 ανεμιστηρες...επισης θα ηθελα να εχει αποσπομενα καλωδια! κουτι: coolermaster haf x

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ απόλυτα με τον caution,και επειδή προσωπικά θέλω να είμαι και λίγο ''άπλας'' με τα ρεύματα θα διάλεγα το 1000άρι ,αν σε παίρνει βέβαια, αλλιώς όπως σου είπε ο caution και το 850άρι θα σε καλύψει.

συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση θα εκανα σε ολους πολλαπλη παραθεση αλλα εφοσον πρωτα εψαξα και διαπιστωσα οτι το pc σε 90% ισχυ χρειαζεται 940w και 100% 1020 καπως ετσι.. επομενως παμε γιαυτο εδω ετσι;; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-M1000-RS-A00-AMBA-J3-1000W-Modular-PSU.htm stock house η κανονικο;; αυτα τα τροφοδοτικα τα φοβαμαι ηδη το 800αρι μου το εστειλα για αντικατασταση... 6 μηνες ισως να μην με καλυψουν..

Στο stock είναι ΑΝ θα το βρεις και ΑΝ έχει τα καλώδιά του και ΑΝ... Το 800άρι σου δεν τα έφτυσε λόγω του wattage σου πάντως, τα psu calculators είναι full αβανταδόρικα, αφού συνήθως τα γράφουν οι εταιρίες που πουλάνε τα watt ;)

Όποιο και να πάρεις από τα 2 που πρότεινα θα παίζουν στο χαλαρό - το ότι το μεγάλο είναι πιο futureproof βέβαια, ισχύει ;)

pdiomidis αν θέλεις να μ'ακούσεις,ΜΗΝ ασχολείσαι με το stock του Πλαισιού.

Υ.Γ Το ότι έχει 6 μήνες εγγύηση στα stock,για μένα είναι το λιγότερο,σκέψου να είναι προβληματικό και μόλις το βάλεις να σου κάψει τίποτα,και εξάλλου σε modular τροφοδοτικά στο stock είναι σχεδόν απίθανο να έχουν τα αποσπώμενα καλώδια.

Στο stock είναι ΑΝ θα το βρεις και ΑΝ έχει τα καλώδιά του και ΑΝ... Το 800άρι σου δεν τα έφτυσε λόγω του wattage σου πάντως, τα psu calculators είναι full αβανταδόρικα, αφού συνήθως τα γράφουν οι εταιρίες που πουλάνε τα watt ;)

Όποιο και να πάρεις από τα 2 που πρότεινα θα παίζουν στο χαλαρό - το ότι το μεγάλο είναι πιο futureproof βέβαια, ισχύει ;)

ναι οντως αυτο εχω καταλαβει και εγω.. πιστευω οτι 850-1000w πρεπει να παιξω

pdiomidis αν θέλεις να μ'ακούσεις,ΜΗΝ ασχολείσαι με το stock του Πλαισιού.

Υ.Γ Το ότι έχει 6 μήνες εγγύηση στα stock,για μένα είναι το λιγότερο,σκέψου να είναι προβληματικό και μόλις το βάλεις να σου κάψει τίποτα,και εξάλλου σε modular τροφοδοτικά στο stock είναι σχεδόν απίθανο να έχουν τα αποσπώμενα καλώδια.

αυτο το εχω σκεφτει πολλες φορες αρα παμε κανονικα...

Τωρα εχεις αυτο ετσι δεν ειναι?

''τροφοδοτικο εχω ενα 800αρι coolermaster silent pro''

αυτο ειχα αλλα πηγε για αντικατασταση και θα εχω στην διαθεση μου 165 να ξοδεψω οποτε λεω να παρω καποιο αλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...