Gongor Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Guys , ποιο από τα 2 mouse μου προτείνετε? Αιτιολογήστε τις απαντήσεις αν αυτό είναι εφικτό! http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mice/Mice/Razer-Deathadder-Re-Spawn.htm vs http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mice/Mice/Razer-Imperator-Mouse-1-28-80-12-009.htm + Αν μπορείτε προτείνετέ μου και ένα Mouse pad Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό! http://www.plaisio.gr/Furntiture/Desktop-Furnishing/Mouse-Pads/RAZER-DESKTOP-SKIN-SPHEX-RZ02-00330100-R3M1.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 εχω το deathadder μαζι με sphex εμενα με εχει βολεψει πολυ και εχω μεινει ικανοποιημενος ... τωρα για το Mouse pad και γιαυτο δεν εχω παραπανο αλλα ειναι λιγο μικρο .Προσωπικα σαν εμφανιση μου αρεσει περισσοτερο το deathadder αλλα γουστα ειναι αυτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Παιδια ειμαι αναμεσα στα 2 mouse επειδη το sidewinder το εσπασα ...Ξερω οτι το imperator ειναι ανωτερο καθοτι εχει laser sensor και 5600dpi σε σχεση με το DA που ειναι optical ,αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο παιζει τοσο μεγαλο ρολο .Επισης το DA ειναι κατα 5mm μακρυτερο και απο οτι εχω διαβασει γενικα γεμιζει πιο πολυ την παλαμη το οποιο εμενα μου αρεσει .Για να σκεφτειτε το habu που εχω στο γραφειο ειναι για μενα τελειο .Επισης διαβασα οτι το imperator εχει καποιο προβλημα στην z-axis κινηση αν και δεν πολυκαταλαβα τι ειδους προβλημα ειναι αυτο .Αν εχει κανενας καποιο απο τα 2 πειτε καμια γνωμη ρε μαγκες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overclockerd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 'Οσον αφορά τα δυό ποντίκια, έχουν μεγάλη ακρίβεια και είναι βολικά. Εγώ χρησιμοποιώ το imperator εδώ και 11 μήνες, είμαι ευχαριστημένος , αλλά πιστέψε με τα dpi δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο, το πιο σημαντικό είναι το σχήμα και το "κόψιμο" του ποντικιού, αν μπορείς δοκιμάσε και τα δυό, αυτο θα βοηθήσει πραγματικά. Παντώς για να κλείσω εχώ ακούσει οτι και επαγγελματίες gamers χρησιμοποιούν το deathadder! οπώς π.χ. ο jH απο το team fortress 2 (ψαξέ για σχετικό βιντέο στο youtube) , αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας συμπληρώσει . Αντε και καλά Frags Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δεν με προβληματιζουν τοσο τα dpi αφου οι διαφορες αναμεσα στα 3000 και στα 5000 των 2 δεν ειναι τοσο μεγαλες σαν αισθηση ,αλλα το οτι το μεν DA εχει optical sensor σε σχεση με το αλλο που ειναι laser . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Έχω το Razer Lachesis που εχει optical senson και πίστεψε με καμία σχέση μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με το laser δεν χάνει σχεδόν ποτέ το "σήμα" και παίζει σε οτι επιφάνεια και να έχει απο κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.