alopix Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, αξιόπιστης εταιρίας, smartphone με GPS και διαθέτω μέχρι 200 ευρώ, άντε και κάτι παραπάνω. Υπάρχει καμία πρόταση; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Lg optimus 7 ή htc trophy με τιμη 199€ Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Κοίτα και το Ideos X5 αλλά μάλλον καλύτερα το Lg optimus 7 (παπαγαλίζω ότι λέει το techblog). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 το ότι ο φίλος ζητάει GPS δεν το πρόσεξε κανένας; Τι GPS θα βάλει σε WP7; Εκτός αν θέλετε να μου πείτε ότι θα γίνει δουλειά με το Bing Maps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Πάρε ιφόουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 το ότι ο φίλος ζητάει GPS δεν το πρόσεξε κανένας; Τι GPS θα βάλει σε WP7; Εκτός αν θέλετε να μου πείτε ότι θα γίνει δουλειά με το Bing Maps. Ideos X5 τότε που δίνουν και το NDrive μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGoPod Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Με 219$ το HTC Touch II Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosThaStudent Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Lg optimus 7 ή htc trophy με τιμη 199€ Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App Ερωτηση... Που τα βρήκες τοσο;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Με 219$ το HTC Touch II Ελπίζω να κάνεις πλάκα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δες το optimus one στα 170ε, η το wave 2 στα 230 το πρώτο έχει android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGoPod Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ελπίζω να κάνεις πλάκα βέβαια. Κοιτα δεν το εχω δουλεψει πολυ προσωπικα αλλα ενας φιλος μου που το εχει καλο μου φενεται παντος αν θες κινητο ολα κομπλε iphone.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie-2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Με 219$ το HTC Touch II Όταν είχα το Touch II με Destinator 7 επάνω ήταν σκέτη ταλαιπωρία, για gps δεν κάνει, άσε που έχει μικρή οθόνη. Με τα ίδια λεφτά παίρνει ποιο καινούρια και καλύτερα μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 παιδιά το HTC Touch II έχει παρωχημένο hardware, και, το κυριότερο, τρέχει Windows Mobile 6.5. Απορώ γιατί το συζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Επειδή θέλει ο φίλος μας GPS και θέλει να δώσει μέχρι 200€(και όχι 700€ για iPhone που λένε μερικοί). Κατά την γνώμη μου η καλύτερη επιλογή είναι το Nokia E5 με το Ovi Maps της Nokia εντελώς δωρεάν πλοήγηση παντού. Δυνατό τηλέφωνο σε τεχνικά χαρακτηριστηκά για αυτά που κάνει. Εγώ θα το προτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alopix Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Παιδιά κατ'αρχάς χρόνια πολλά! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας, θα φανούν σίγουρα χρήσιμες. Κοίταξα στο techblog και βρήκα αυτό το άρθρο που εν ολίγοις λέει ότι το LG Optimus 7 πλέον κοστίζει 199 ευρώ στην vodafone,χωρίς συμβόλαιο. Δεν ξέρω όμως αν το GPS του είναι αυτόνομο (δλδ δεν χρειάζεται πρόσβαση στο ίντερνετ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.