Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone

alopix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, αξιόπιστης εταιρίας, smartphone με GPS και διαθέτω μέχρι 200 ευρώ, άντε και κάτι παραπάνω. Υπάρχει καμία πρόταση; Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ότι ο φίλος ζητάει GPS δεν το πρόσεξε κανένας; Τι GPS θα βάλει σε WP7; Εκτός αν θέλετε να μου πείτε ότι θα γίνει δουλειά με το Bing Maps.

Ideos X5 τότε που δίνουν και το NDrive μαζι.

Ελπίζω να κάνεις πλάκα βέβαια.

Κοιτα δεν το εχω δουλεψει πολυ προσωπικα αλλα ενας φιλος μου που το εχει καλο μου φενεται παντος αν θες κινητο ολα κομπλε iphone....

Με 219$ το HTC Touch II

Όταν είχα το Touch II με Destinator 7 επάνω ήταν σκέτη ταλαιπωρία, για gps δεν κάνει, άσε που έχει μικρή οθόνη. Με τα ίδια λεφτά παίρνει ποιο καινούρια και καλύτερα μοντέλα.

Επειδή θέλει ο φίλος μας GPS και θέλει να δώσει μέχρι 200€(και όχι 700€ για iPhone που λένε μερικοί). Κατά την γνώμη μου η καλύτερη επιλογή είναι το Nokia E5 με το Ovi Maps της Nokia εντελώς δωρεάν πλοήγηση παντού. Δυνατό τηλέφωνο σε τεχνικά χαρακτηριστηκά για αυτά που κάνει. Εγώ θα το προτιμούσα.

Παιδιά κατ'αρχάς χρόνια πολλά! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας, θα φανούν σίγουρα χρήσιμες. Κοίταξα στο techblog και βρήκα αυτό το άρθρο

που εν ολίγοις λέει ότι το LG Optimus 7 πλέον κοστίζει 199 ευρώ στην vodafone,χωρίς συμβόλαιο. Δεν ξέρω όμως αν το GPS του είναι αυτόνομο (δλδ δεν χρειάζεται πρόσβαση στο ίντερνετ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...