gega Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Γεια σας Insomniacs Εχω εναν σκληρο στο laptop μου ο οποιος αποδημησε εις Κυριον. Το θεμα ειναι οτι αυτος ο σκληρος ειναι Sata (150mb/s) και δεν μπορω να βρω τα χαρακτηριστικα της μητρικης του laptop ωστε να δω τι σκληρους παιρνει. Γενικα Sata σκληροι δισκοι στην αγορα δεν υπαρχουν ... και θελω να σας ρωτησω λοιπον ΑΝ ενας σκληρος Sata 2 (300mb/s) ειναι συμβατος με μητρικη η οποια υποστηριζει Sata. Σας ευχαριστω προκαταβολικα Και καλη ανασταση. ο δισκος τα κακαροσε μετα την περιφορα του επιταφειου ... τυχαιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 [...] ο δισκος τα κακαροσε μετα την περιφορα του επιταφειου ... τυχαιο? Υπομονή μέχρι την Ανάσταση. Σε περίπτωση πάντως που δε γίνει θαύμα, κατά 99% δε θα χεις πρόβλημα με sata2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Υπομονή μέχρι την Ανάσταση. Σε περίπτωση πάντως που δε γίνει θαύμα, κατά 99% δε θα χεις πρόβλημα με sata2. Ουτε θαυμα μας σωζει Αλλα γιατι κατα 99% ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Κοίτα, δεν έχω πετύχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας sata2 σε sata1, το ίδιο έχω κάνει και στο δικό μου laptop. Αλλά επειδή μιλάμε για υπολογιστές και ποτέ δε μπορείς να σαι σίγουρος, δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Προσωπικά, δε θα δίσταζα να προχωρήσω στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Κοίτα, δεν έχω πετύχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας sata2 σε sata1, το ίδιο έχω κάνει και στο δικό μου laptop. Αλλά επειδή μιλάμε για υπολογιστές και ποτέ δε μπορείς να σαι σίγουρος, δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Προσωπικά, δε θα δίσταζα να προχωρήσω στην αγορά. Ωραια λοιπον ... Θα μπορουσες να μου πεις τοτε την μαρκα του σκληρου που ειχες παρει ? Επισης αλλαξες κατι στα jumpers για να λειτουργησει σε 150mb/s mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Western Digital Black Scorpio. Έχω την εντύπωση πως δεν είχε jumpers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Western Digital Black Scorpio. Έχω την εντύπωση πως δεν είχε jumpers. Σε ευχαριστω παρα πολυ. Θα προχωρησω στην αγορα του αλλα απο περιεργια σε πιο λαπιτοπ εβαλες τον σκληρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ούτε καν "laptop". Σε netbook Acer 751 τον έβαλα προς αντικατάσταση ενός μικρότερου που ήταν στις 5400rpm. Ο scorpio black είναι @7200rpm. Ο χρόνος έναρξης πήγε από τα ~3'40" στα ~2'30" και η απόκριση στα windows είναι λίγο καλύτερη. Καλή ανάσταση και σε σένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.