tasmani Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 καλησπερα και χρονια πολλα.. εχω κανει συλλογη ολες τις ταινιες του james bond απο dvd και τις εχω περασει ως dvd στον υπολογιστη χρησιμοποιωντας το dvdshrink. το θεμα ειναι οτι η καθε ταινια με πιανει χωρο μεσο ορο 7 GB επι 22 ταινιες φανταζεστε.. ηθελα να ρωτησω πως μπορω να ελαττωσω αυτο το μεγεθος αλλα να μη χασω τις ιδιοτητες του dvd..δηλαδη δε θελω να τις μετατρεψω σε avi . θελω να εχω και το μενου και τα παρασκηνια συνεντευξεις κτλ.. βεβαια θα μπορουσα απλως να τις γραψω σε dvd's αλλα δεν τα πολυσυμπαθω να δισκακια...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το dvdshrink δινει την δυνατοτητα να συμπιεσεις ενα dvd στα μετρα ενος dvd5 (να χωραει σε ~4GB δισκακι) απο dvd9 (που χωραει σε ~8GB δισκακι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πρόσθεσε ένα σκληρό δίσκο 1Tbyte στον υπολογιστή σου και θα γλυτώσεις από κόπο, χρόνο, χρήματα και υποβάθμιση της ποιότητας του video. Η λύση των DVD δίσκων 4,7 Gbyte οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Όσο για τους Dual Layer που θα χρειαστείς αν θελήσεις να διατηρήσεις την ποιότητα θα σού στοιχίσουν πολύ ακριβότερα (40€ για 25 δισκάκια) ενώ ο σκληρός θα στοιχίσει γύρω στα 55€, χωράει >100 ταινίες και είναι για πολλαπλές χρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μην το κανεις θα χασεις ποιοτητα , κριμα ειναι.Ειδικα αν σκεφτεις ποσο (ελαχιστα )αξιζει αυτος ο επιπλεον χωρος σε καινουργιο ποσο μαλλον μεταχειρισμενο δισκο.Αν τις βρες σε HD τοτε ναι , σβηστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.