Προς το περιεχόμενο

dvd convert

tasmani

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και χρονια πολλα.. εχω κανει συλλογη ολες τις ταινιες του james bond απο dvd και τις εχω περασει ως dvd στον υπολογιστη χρησιμοποιωντας το dvdshrink. το θεμα ειναι οτι η καθε ταινια με πιανει χωρο μεσο ορο 7 GB επι 22 ταινιες φανταζεστε.. ηθελα να ρωτησω πως μπορω να ελαττωσω αυτο το μεγεθος αλλα να μη χασω τις ιδιοτητες του dvd..δηλαδη δε θελω να τις μετατρεψω σε avi . θελω να εχω και το μενου και τα παρασκηνια συνεντευξεις κτλ.. βεβαια θα μπορουσα απλως να τις γραψω σε dvd's αλλα δεν τα πολυσυμπαθω να δισκακια...ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσθεσε ένα σκληρό δίσκο 1Tbyte στον υπολογιστή σου και θα γλυτώσεις από κόπο, χρόνο, χρήματα και υποβάθμιση της ποιότητας του video. Η λύση των DVD δίσκων 4,7 Gbyte οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Όσο για τους Dual Layer που θα χρειαστείς αν θελήσεις να διατηρήσεις την ποιότητα θα σού στοιχίσουν πολύ ακριβότερα (40€ για 25 δισκάκια) ενώ ο σκληρός θα στοιχίσει γύρω στα 55€, χωράει >100 ταινίες και είναι για πολλαπλές χρήσεις.

Μην το κανεις θα χασεις ποιοτητα , κριμα ειναι.Ειδικα αν σκεφτεις ποσο (ελαχιστα )αξιζει αυτος ο επιπλεον χωρος σε καινουργιο ποσο μαλλον μεταχειρισμενο δισκο.Αν τις βρες σε HD τοτε ναι , σβηστα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...