Προς το περιεχόμενο

νέο pc

ihaveapc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά προσπαθώ να φτιάξω ένα νέο pc για το φίλο μου,ο υπολογιστής θα ειναι περισσότερο για gaming αλλά και ίντερνετ,facebook κλπ ο φίλος μου δε ξέρει καν τι ειναι το overclocking,επίσης θέλω το pc να "αντέχει στο χρονο"δηλαδή η ισχύς του να ειναι αρκετή για τα μελλοντικα games χωρίς πολλές αναβαθμίσεις

είμαι ανάμεσα σε αυτές τις συνθεσεις:post-218595-0-25331700-1303546380_thumb.png

post-218595-0-97743000-1303546388_thumb.png

μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας για το πιά απο τις δύο λύσεις να διαλέξω;

και αν θελετε να προτεινετε κατι γιατι δε ξέρω και ΠΑΡΑ πολλα σχετικα με το hardware

σημείωση: δέ θελω να περναει πολυ αυτή τη τιμή

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μένω πειραιά ,δυστυχώς δε μπορώ να πάρω απο άλλα καταστήματα λογω του κολλήματος του φίλου μου με το πλαίσιο...

αλλα ξέρω να χτίζω τάουερ

Εάν μπορεί να διαθέσει κάτι παραπάνω πάει σε αυτό

αν δεν μπορεί σε αυτήν.

Γενικά όπως βλέπεις το πλαίσιο δεν είναι το καλύτερο μαγαζί για να αγοράσεις ηλεκτρονικό υπολογιστή με 700Ε από άλλο κατάστημα μπορείς να κανείς ένα πολύ καλύτερο pc

επίσης παιδια να σας ρωτήσω κάτι;

η intel λύση ειναι καλύτερη για games;

dvd έχει ήδη αλλά γιατι καλύτερα ένα 4πύρηνο παρά σε ενα 6πύρηνο;

εντάξει θα τον πείσω για πάρομε κι απο άλλα μαγαζιά-μπορείτε να μου δείξετε μια συνθεση που θα προτείνατε;(απο και άλλα μαγαζιά)

Ότι και να σου απαντήσω δεν είναι σίγουρο γιατί δεν παίζεις παιχνίδια με τον επεξεργαστή άλλα με την κάρτα γραφικών.

dvd έχει ήδη αλλά γιατι καλύτερα ένα 4πύρηνο παρά σε ενα 6πύρηνο;

Γιατί δεν βγαίνει το σύνολο για αυτό

Η πρωτη συνθεση του Ραφαηλ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη.Η διαφορα με την AMD συνθεση χρηματικα ειναι πολυ μικρη ενω τεχνικα η διαφορα υπερ του Sandy χαωδης.

+1 στν πρωτη συνθεση

Σε καμμια περιπτωση αυτη την περιοδο.Εκτος και αν εχεις τοσο μεγαλο οικονομικο προβλημα για τα 100 και κατι ευρω χρηματικη διαφορα στις συνθεσεις που σου προτεινε ο Ραφα.

Απο την αλλη,αν μπορεις να περιμενεις μεχρι τελη Ιουνιου,θα βγαλει η AMD την καινουργια της σειρα επεξεργαστων τους Bulldozer οι οποιοι μπορει να ειναι θεωρητικα,καλυτεροι απο τους Sandy.Αν υπαρχει περιθωριο χρονου,περιμενε να δεις και την απαντηση της αλλης εταιρειας.

Αυτήν την περίοδο στα 200Ε (επεξεργαστή) η καλύτερη λύση είναι ο intel που σου πρότεινα .Αν ήθελες επεξεργαστή κάπου στα 120Ε θα πήγαινες σφαίρα σε amd.Αν θέλεις να πας σε amd πρέπει να πάρεις τουλάχιστον μια μητρική που να δέχεται τους καινούριους επεξεργαστές της amd ώστε να μην μείνεις ξεκρέμαστος όταν θα θέλεις να αναβαθμίσεις (όχι ότι θα σε αφήσει η amd έτσι B) )

ε εντάξει μωρε αφού το pc θα το πάρουμε τα χριστούγεννα!!!! :lol:

ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά

Βλεπω οτι εισαι απο των φρονιμων τα παιδια που λεει και η παροιμια. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...