Προς το περιεχόμενο

HD6990 CrossfireX

ezy7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και χρονια πολλα την τεταρτη θα βαλω αλλη μια 6990 στο συστημα θα τη σηκωση ο 950 τροφοδωτικο που εχω στο συστημα μου.....?

παντος απο τη ειδα σε κατι forum οριακα τη σηκωνη και με το 2 bios της καρτας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η κάρτα σε full load καταναλώνει γύρο στα 340 με 380 watt οπότε με ένα 1000W θα είσαι καλυμμένος πιστεύω αφού οι κάρτες θα χρειαστούν πες κάπου στα 800Watt

Νομίζω πως όχι....χρειάζεσαι τροφοδοτικό 1250W ή 1500W.....(στην θέση σου θα πήγαινα για το 1500W)

Καλή Ανάσταση!

μμμ λες.....ισως και να εχεις δικαιο...την τεταρτη νεκροψία θα δείξει :rolleyes:

Γιατι δεν βλεπεις ενα review ωστε να δεις ποσο καταναλωνει η καθε καρτα χωριστα και βγαλεις το συνολο.... Ετσι θα εισαι συγουρος

Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App

Που δεν σε καλύπτει η μία 6990 και θέλεις και 2η να βάλεις? 1300€ για κάρτες?

Σε ποιές και σε πόσες οθόνες θα παίξουν? Θα κατέβεις σε κανά event?

Υπερβολικό το εγχείρημα αλλά δικά σου είναι τα λεφτά οπότε καλορίζικη. :P

Το 950άρι πάντως της Corsair που έχεις δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Tην βάζεις και βλέπεις, μην προβείς ακόμα σε αγορά μεγαλύτερου. :)

Γιατι δεν βλεπεις ενα review ωστε να δεις ποσο καταναλωνει η καθε καρτα χωριστα και βγαλεις το συνολο.... Ετσι θα εισαι συγουρος

Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App

αυτο εκανα και πρεπει να ειμαι μεσα στο 950w

Θα παίξουν αλλά θα είσαι κοντά στα όρια όταν θα κάνουν peak οι κάρτες... και όσο και να καλοπουλήσεις το 950 τα "επόμενα" τροφοδοτικά (revolution/antec/...) είναι τσουχτερά :fear: Decisions decisions...

σας ευχαριστω για τις απαντησεις και εγω αυτο πυστευω οτι θα ειμαι οριακα...για 2 μερες ειχα την 6970 αλλα τελικα την εδωσα πισω απο το μαγαζι που την ειχα παρει γιατι δεν ηταν η edition που ηθελα και δεν θα φερνανε αυτη που ηθελα και παραγειλαμε την 6990 ειναι οντως υπερβολη ακομα 3 οθωνες η με 1 που τiς εχω συνδεση ..Λοιπον καλη ανασταση και καλα τεστ για ολους και σε ολo το forum :-D

Πάντως αν είναι να μπεις στα έξοδα για PSU κάν' το μια και καλή:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447059&catid=020500 και το σχετικό review.

Πρόσφατα το πήρα για φίλο με 3 way GTX480 και έπαιζε τοοοοσο χαλαρά :) Και αν μελετήσεις τις τιμές του ανταγωνισμού θα δεις ότι είναι σχεδόν... ευκαιρία :D Καλά μην βαράτε :mrgreen:

(από την άλλη μπορείς να βάλεις 2ο PSU - αν σου αρέσει σαν ιδέα και στο επιτρέπει και το κουτί σου...)

Καλά να περνάς man!

Πάντως αν είναι να μπεις στα έξοδα για PSU κάν' το μια και καλή:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447059&catid=020500 και το σχετικό review.

Πρόσφατα το πήρα για φίλο με 3 way GTX480 και έπαιζε τοοοοσο χαλαρά :) Και αν μελετήσεις τις τιμές του ανταγωνισμού θα δεις ότι είναι σχεδόν... ευκαιρία :D Καλά μην βαράτε :mrgreen:

(από την άλλη μπορείς να βάλεις 2ο PSU - αν σου αρέσει σαν ιδέα και στο επιτρέπει και το κουτί σου...)

Καλά να περνάς man!

Ναι καλη αγορα αυτη αμα δω τα σκουρα μαλλον θα το ακουλουθησω προς τα κει

(από την άλλη μπορείς να βάλεις 2ο PSU - αν σου αρέσει σαν ιδέα και στο επιτρέπει και το κουτί σου...

ναι ομως θα πρεπει να το βραχυκυκλωσει σωστα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...