ezy7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 καλησπερα και χρονια πολλα την τεταρτη θα βαλω αλλη μια 6990 στο συστημα θα τη σηκωση ο 950 τροφοδωτικο που εχω στο συστημα μου.....? παντος απο τη ειδα σε κατι forum οριακα τη σηκωνη και με το 2 bios της καρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Νομίζω πως όχι....χρειάζεσαι τροφοδοτικό 1250W ή 1500W.....(στην θέση σου θα πήγαινα για το 1500W) Καλή Ανάσταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Η κάρτα σε full load καταναλώνει γύρο στα 340 με 380 watt οπότε με ένα 1000W θα είσαι καλυμμένος πιστεύω αφού οι κάρτες θα χρειαστούν πες κάπου στα 800Watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Νομίζω πως όχι....χρειάζεσαι τροφοδοτικό 1250W ή 1500W.....(στην θέση σου θα πήγαινα για το 1500W) Καλή Ανάσταση! μμμ λες.....ισως και να εχεις δικαιο...την τεταρτη νεκροψία θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Αφού έχεις ήδη το corsair 950watt δοκίμασε τες και μετά βλέπεις για καινούριο. Εγώ πιστεύω θα παίξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Γιατι δεν βλεπεις ενα review ωστε να δεις ποσο καταναλωνει η καθε καρτα χωριστα και βγαλεις το συνολο.... Ετσι θα εισαι συγουρος Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Που δεν σε καλύπτει η μία 6990 και θέλεις και 2η να βάλεις? 1300€ για κάρτες? Σε ποιές και σε πόσες οθόνες θα παίξουν? Θα κατέβεις σε κανά event? Υπερβολικό το εγχείρημα αλλά δικά σου είναι τα λεφτά οπότε καλορίζικη. Το 950άρι πάντως της Corsair που έχεις δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Tην βάζεις και βλέπεις, μην προβείς ακόμα σε αγορά μεγαλύτερου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Γιατι δεν βλεπεις ενα review ωστε να δεις ποσο καταναλωνει η καθε καρτα χωριστα και βγαλεις το συνολο.... Ετσι θα εισαι συγουρος Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App αυτο εκανα και πρεπει να ειμαι μεσα στο 950w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Και γω πιστευω πος δεν θα αντιμετοπισεις προβλημα κοντα ειναι η τεταρτη για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Θα παίξουν αλλά θα είσαι κοντά στα όρια όταν θα κάνουν peak οι κάρτες... και όσο και να καλοπουλήσεις το 950 τα "επόμενα" τροφοδοτικά (revolution/antec/...) είναι τσουχτερά Decisions decisions... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 σας ευχαριστω για τις απαντησεις και εγω αυτο πυστευω οτι θα ειμαι οριακα...για 2 μερες ειχα την 6970 αλλα τελικα την εδωσα πισω απο το μαγαζι που την ειχα παρει γιατι δεν ηταν η edition που ηθελα και δεν θα φερνανε αυτη που ηθελα και παραγειλαμε την 6990 ειναι οντως υπερβολη ακομα 3 οθωνες η με 1 που τiς εχω συνδεση ..Λοιπον καλη ανασταση και καλα τεστ για ολους και σε ολo το forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πάντως αν είναι να μπεις στα έξοδα για PSU κάν' το μια και καλή: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447059&catid=020500 και το σχετικό review. Πρόσφατα το πήρα για φίλο με 3 way GTX480 και έπαιζε τοοοοσο χαλαρά Και αν μελετήσεις τις τιμές του ανταγωνισμού θα δεις ότι είναι σχεδόν... ευκαιρία Καλά μην βαράτε (από την άλλη μπορείς να βάλεις 2ο PSU - αν σου αρέσει σαν ιδέα και στο επιτρέπει και το κουτί σου...) Καλά να περνάς man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πάντως αν είναι να μπεις στα έξοδα για PSU κάν' το μια και καλή: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447059&catid=020500 και το σχετικό review. Πρόσφατα το πήρα για φίλο με 3 way GTX480 και έπαιζε τοοοοσο χαλαρά Και αν μελετήσεις τις τιμές του ανταγωνισμού θα δεις ότι είναι σχεδόν... ευκαιρία Καλά μην βαράτε (από την άλλη μπορείς να βάλεις 2ο PSU - αν σου αρέσει σαν ιδέα και στο επιτρέπει και το κουτί σου...) Καλά να περνάς man! Ναι καλη αγορα αυτη αμα δω τα σκουρα μαλλον θα το ακουλουθησω προς τα κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Οταν τα λεγε ο γιωργακης τον βριζατε... Εμ δεν υπαρχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 (από την άλλη μπορείς να βάλεις 2ο PSU - αν σου αρέσει σαν ιδέα και στο επιτρέπει και το κουτί σου... ναι ομως θα πρεπει να το βραχυκυκλωσει σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.