Giorgos09 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εχω το εξης προβλημα. Το ιντερνετ μου καποιες φορες αρνειται να με συνδεσει στο διαδικτυο για αοριστο χρονικο διαστημα. Δηλαδη ενω εχω συνδεση ξαφνικα εμφανιζεται ενα θαυμαστικο κατω δεξια στα δικτυα μεχρι καποια στιγμη τις επομενες μερες η ωρες να φυγει και να εχω κανονικα συνδεση. Το παραξενο ομως ειναι οτι θα επρεπε να εχω κανονικα γιατι: Οταν "κοβεται" το ιντερνετ αν εχω ηδη ανοιχτο το Darkfall Online συνεχιζω και παιζω κανονικα αλλα δε μπορω να ανοιξω νεα σελιδα στο browser. Επισης αν ηδη εχω ανοιξει καποια ιστοσελιδα μπορω να συνεχισω να σερφαρω στον ιδιο ιστοτοπο αλλα δε μπορω να μπω σε καποιον αλλο. Αν δεν ειμαι ηδη στο ιντερνετ και εμφανιστει το θαυμαστικο τοτε δε μπορω να μπω πουθενα. Αν ομως ανοιξω το τορρεντ μπορω να κατεβασω κανονικα και τοτε εξαφανιζεται το θαυμαστικο αλλα και παλι δε μπορω να μπω σε ιστοσελιδα. Οταν κανω troubleshoot λεει οτι δε μπορει να συνδεθει στο DNS server επειδη ειναι λαθος η δεν υπαρχει. Αυτο δε συνβενει μονο στον υπολογιστη μου αλλα και σε αλλα συστηματα. Εχετε καποια ιδεα τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmen Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 κανε ρισταρ το ρουτερ σου.εχει ενα κουμπακι καπου στο ρουτερ που γραφει ρισταρ.και αν χρειαστει ξανα δωσε γιουζερνεiμ και πασγορτ.(μπορει και να μην απαιτηται να ξαναδωσεις στοιχεια αναλογα με τη εταιρια που εχεις ιντερνετ).πιστευω να καλητερεψει η κατασταση. αν δεν καλητερεψει δοκιμασε να αλλαξεις ρουτερ αυτο το λεω με καθε επιφυλαξει!!!στη χειροτερη περιπτωση συμβουλεψου εναν τεχνικο κατι σε ειπα τωρα εε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alquiii Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Το θαυμαστικο δεν σημαινει προβλημα DNS, αν εχεις DHCP δες μηπως εχει conflict που ειναι και το πιθανοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 δοκιμασε καρφωτα ip στο pc σου και καρφωτα dns για αρχη.πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.πιο νεο firmware για τον ρουτερ.επισης να ειναι σεταρισμενο pppoe/llc αυτο προληπτικα ασχετα με το προβλημα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 δοκιμασε καρφωτα ip στο pc σου και καρφωτα dns για αρχη.πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.πιο νεο firmware για τον ρουτερ.επισης να ειναι σεταρισμενο pppoe/llc αυτο προληπτικα ασχετα με το προβλημα σου Τι εννοεις καρφωτα ΙΡ και ΔΝΣ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 να δωσεις στο tcp Ip της καρτας δικτυου σου καρφωτα Ip και dns και οχι obtain automatically Που ειναι απο default.επισης τι ρουτερ εχεις.??το προβλημα το εχεις μονο με ethernet καλωδιο μονο ασυρματα(wifi) η και με τους 2 τροπους? επειδη ανεφερες οτι το εχεις και με αλλα pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.