katchris Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Πριν ξεκινήσω την αναζήτηση κομματιών για τη σύνθεση του νέου υπολογιστή του φίλου μου θα ήθελα να ξέρω ποια εταιρεία να επιλέξω για την motherboard. Ποια είναι καλύτερη σύμφωνα με την αξιοπιστία, την απόδοση και την ευκολία στη χρήση της όπως στη σύνδεση των καλωδίων στις οδηγίες χρήσης και πολλά άλλα. Πιστεύω πως αυτό το θέμα ενδιαφέρει πολλούς που ψάχνονται με τις μητρικές και όσο περισσότερες προτάσεις τόσο το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απο την gigabyte... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 εγω θα ελεγα για asus.ο καθενας θα σου πει το δικο του οτι γινεται δηλαδη με το θεμα δισκων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katchris Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Και εγώ για gigabyte έχω ακούσει πολλά καλά λόγια. Για asus δεν έχω μάθει πολλά!! Όσοι μπορείτε γράψτε θα βοηθήσετε αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 εγω πχ το 99 τις εκατο απο board ηταν asus και κανενα παραπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εγω ειχα και εχω και gigabyte (η παλια μου) και asus (η τωρινη μου).και οι 2 παιζουν ακομα. Μου ειχε κανει εντυπωση στην αρχη η gigabyte ποσο καλη ηταν και τετοια,ποσο ευκολα να γινει bios Update και σταθερη(αν και με ζορισε αρκετα στο overclock). Μετα που αλλαξα τα παντα και μεταπηδησα στην asus εχω ακριβως την ιδια εντυπωση (το ποσο καλη ειναι) που ειχα και με την gigabyte στις αρχες.μονο που η asus δεν με ζοριζει καθολου στο overclock αντιθετως θα ελεγα Οποτε απο μενα +1 gigabyte αλλα +2 asus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katchris Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Άρα μέχρι στιγμής asus και gigabyte κάνουν την διαφορά. Κανένας που να έχει asrock ή msi υπάρχει θα βοηθούσε η άποψη του. Και κάτι ακόμα επειδή το overclock με ενδιαφέρει η asus είναι καλύτερη στο overclock από την gigabyte κανείς άλλος που να έχει αυτή τη γνώμη. Επίσης θα ήθελα και απόψεις ατόμων με προβλήματα για να κάνουμε συγκρίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 και msi που εχω δοκιμασει μου αρεσε.ειχε ωραια boards.για Oc ειμαι ο πλεον αναρμοδιος για να απαντησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Αυτο που λεω πιο πανω για το overclock μεταξυ asus και gigabyte,ενταξει η gigabyte ηταν ΑΜ2 socket κατηγοριας 60-70 euros ενω η asus ΑΜ3 socket τιμης 91 euros. οποτε επαιξε και αυτο τον ρολο του.αλλα στην gigabyte,σχεδον με τιποτα...μπορει να εκανα και εγω κατι λαθος αλλα τις επιλογες δεν τις ειχε. Ολες καλες ειναι,και οι MSI και οι Asrock.εξαρταται πιο ειναι το μεγιστο που μπορεις να δωσεις για να προταθουν οι καλυτερες σε εκεινη την τιμη με τα καλυτερα χαρακτηριστικα. Συνηθως οι asrock ειναι λιγο πιο φθηνες με τα χαρακτηριστικα ακριβοτερης χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλες.εξαρταται το μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Οι Asus και Gigabyte εχουν καλυτερες μητρικες σε ευρυτερο price range ενω οι MSI τις πιο φτηνες δεν τις βγαζουν με καλα ηλεκτρολογικα.Εχουν καει πολλες φετος απο οτι εχω διαβασει σε ξενα overclock forums. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 το καλο ειναι οτι σε ολες τις περιπτωσεις εχεις 3 χρονια εγγυηηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
msakis01 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Sent from my iPhone using Insomnia Οπως ειπαν και τα παιδια οι καλυτερες ειναι asus-gigabyte αν θα εγκαταστησεις και mac λεω αν οι gigabyte ειναι πιο συμβατες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εχω την αμυδρα εντυπωση οτι απο την φρουρα των nerds εχουμε μεινει μονο εμεις οι τεσσερις,Poulinos,Karmen,Thanos,και Benny.Οι αλλοι ,πιτσιρικαριοι και λιγο πιο μεγαλοι,την εχουν κανει και διασκεδαζουν. Οπως πρεπει δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ενω εμεις λιωνουμε εδωμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ναι στο καθηκον της πληροφορησης των μελων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.