DonScorpio Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Γεια σας. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα παλιό κινητό (ονόματα δε λέμε εταιρείες δε θίγουμε )το οποίο όμως ενώ με βόλευε άρχισε να δυσλειτουργεί (μπαταρία καμικάζι - κλείνω όποτε θέλω κ.α.). Τώρα λέω καιρός για καινούργιο και λέω να πάρω ένα Android. Το θέμα είναι ότι δεν είχα Android ποτέ μου και στάμπαρα ένα.Το LG OPTIMUS ONE WITH GOOGLE P500. Και έχω ορισμένες μικρές απορίες (απορίες τόμων...) για αυτό. 1)Το LG OPTIMUS ONE WITH GOOGLE P500 είναι καλό για 1ο Android? 2)Μπορεί να περιλαμβάνει κάποιο stylus για χειρισμό (σιχαίνομαι τις δαχτυλιές)? 3)Έχει καλό service η LG? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 1) Μια χαρα επιλογη για 1ο κινητο με android. 2) Οχι. Οι capacitive οθονες θε χρησιμοποιουν stylus παρα μονο δακτυλα. (ειναι δυστυχος ενα μερος των συσκευων αυτων... πιστεψε με κανεις δεν τις θελει) 3) Δεν εχω διαβασει κατι το πολυ αρνητικο. Ας postαρει καποιος που γνωριζει καλυτερα περι του θεματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Με λιγοτερα χρηματα καλυτερα να πας προς Zte Blade φιλε. Στα 159Ε απο τα καταστηματα της Wind.Εαν δεν το βρεις περιμενε λιγο ακομα γιατι τα ιδια καταστηματα θα φερουν στα 199Ε το Huawei X5 της Ideos, Τωρα αν θες να δωσεις παραπανω χρηματα μας ενημερωνεις και σου λεμε τι και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonScorpio Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ενδιαφέρον αυτό το Zte Blade αλλά θα επιμείνω με την επιλογή μου στο LG OPTIMUS ONE WITH GOOGLE P500 γι'αυτό και επιμένω να μου πει κάποιος που ξέρει για το service. Anyone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 H LG στις οθονες εχει αποδειχτει απο τα καλυτερα service. Αν και τα κινητα ειναι κατω απο την ομπρελα της LG Hellas (που πιστευω οτι ειναι) δεν εχεις κανενα φοβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ως πρωιν κατοχος optimus one στο μονο που θα εχεις προβλημα ειναι η μνημη που λυνεται με μια εξωτερικη sd και a2sd Να παρεις οπωσδηποτε class 6 η παραπανω Απο service η lg ειναι πολυ καλη Εχει απο live chat μεχρι που σου δινουν αλλη συσκευη Οταν το παρεις με το καλο στειλε πμ να σου πω για ρομς και αλλες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Το έχει αδερφός μου μία χαρά κινητό είναι . Το πήρε από πλαίσιο αυτό με τη βάση για το αυτοκίνητο. Η μπαταρία κρατάει κάνα δύο μέρες. Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonScorpio Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ. Λογικά μέσα στη βδομάδα θα τό'χω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πιστεύω καταλαβαίνεις το λάθος σου να μην προτιμήσεις το Blade. Sent from my GT-I9000 using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonScorpio Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Να πω την αλήθεια όχι.(No offence )Θα ήθελα όμως να ξέρω γιατί μου προτείνετε πιο πολύ το Zte Blade. Βρήκα τα χαρακτηριστικά : ZTE Blade Λειτουργικό: Android 2.1 Οθόνη: 3.5″ LCD capacitive, 800×480 pixels Επεξεργαστής: 600MHz Μνήμη RAM: 256MB Δίκτυο: 3G/ HSDPA Κάμερα: 3.2 Megapixel με autofocus WiFi 802.11 b/g, Bluetooth, FM radio, GPS Accelerometer, Digital compass, Light sensor, Proximity sensor Μπαταρία: 1250 mAh Διαστάσεις: 116×56.5×11.8 χλστ. Βάρς: 130 γρ. Επίσης : Δεν υποστηρίζει flash. Θα αναβαθμιστεί σε Android 2.2 στις αρχές του 2011. Η οθόνη του είναι LCD και όχι AMOLED όπως περιμέναμε. Η οθόνη του είναι capacitive και multi-touch. Έχει ενσωματωμένη εφαρμογή Task Killer. Η μνήμη RAM είναι 256MB και όχι 512MB όπως περιμέναμε. Η μπαταρία του είναι 1250 mAh. Έχει εγγύηση 24 μήνες (δύο χρόνια). Αν πάθει κάτι μέσα σε 14 ημέρες, σας το αντικαθιστούν με καινούργιο. Το service γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό της WIND. Κάποια αναλυτική απάντηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πιθανότατα ο φίλος Nikoskon το λέει για 2 βασικούς λόγους (τους ίδιους θα σκεφτόμουν κι εγώ): - Το Blade δεν έχει κάτι να ζηλέψει σε επιδόσεις, εμφάνιση, κλπ από το O1, αλλά είναι φθηνότερο. Εγώ θα τα υπολόγιζα και τα λίγα αυτά δεκάρικα παρακάτω, καθώς ουσιαστικά είναι η διαφορά στην τιμή για μια κάρτα μνήμης, μια θήκη, ένα επιπλέον καπάκι, ζελατίνες, κλπ. Κάποια από αυτά θα τα αγοράσεις σίγουρα. - Ένα πολύ βασικό κριτήριο αγοράς smartphone (που δεν ισχύει στα απλά κινητά), πέρα από την τιμή, το μέγεθος, αν ψήνει καφέ επειδή έτσι λέει ο κατασκευαστής, το λειτουργικό, κλπ κλπ κλπ κλπ, είναι η μη επίσημη υποστήριξη (online κυρίως). Όσο καλό και να φαίνεται έnα smartphone, με τους σημερινούς ρυθμούς έχει πολύ περιορισμένη διάρκεια ζωής, η οποία επεκτείνεται κατά πάρα πολύ όσο ασχολούνται άνθρωποι με αυτό, ακόμη και όταν η εταιρία το παρατήσει (έτσι "σώθηκε" το Samsung Omnia II). Οι modιές που γίνονται, επίσης, αλλάζουν κατά πολύ τη συμπεριφορά μιας συσκευής προς το καλύτερο. Αυτή η δυνατότητα είναι ανεκτίμητη, και δεν υπάρχει στην δυσκίνητη επίσημη υποστήριξη. Επίσης είναι αλήθεια ότι τα smartphones, θέλουμε δεν θέλουμε, εμφανίζουν bugs και προβλήματα, μικρά ή μεγάλα. Η μη επίσημη υποστήριξη (όταν υπάρχει και "τρέχει") συνήθως τα λύνει άμεσα, ενώ η επίσημη συνήθως δεν λύνει τίποτε. Με αυτό το δεδομένο, δεν ξέρω για το Ο2, αλλά το blade έχει αρκετό κόσμο που ασχολείται μαζί του. Αν δεν ισχύει το ίδιο για το O2, θα προτιμούσα το blade ακόμη και μόνο για αυτόν το λόγο. (Αυτό το γράφω σαν κάτοχος Galaxy S, το οποίο έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μη επίσημη υποστήριξη (αν περιμέναμε από τη Samsung, σωθήκαμε), και για αυτό το λόγο συνήθως το προτείνω από άλλα που πλέον το ξεπερνάνε σε ονομαστικές επιδόσεις.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το lg για πρωτο android ειναι αψογο, το εχω εδω και ενα μηνα και δεν εχω να πω το παραμικρο αρνητικο ειχα και το blade που ολοι το παρουσιαζετε σαν θεο αλλα ΔΕΝ εχει καμια σχεση με το lg, κυριως σε ποιοτητα κατασκευης (καπακι που νομιζεις οτι θα σπασει αν πας να το βγαλεις) και σε ευχρηστια (πρεπει να κρατας το κινητο με τα 2 χερια για να πατησεις τα θεοσκληρα κουμπια). Το μονο θετικο του η οθονη, αλλα και του lg μια χαρα κανει την δουλεια της. Αν εισαι σιγουρος οτι θες android τοτε το lg για μενα ειναι απιστευτο, ΑΛΛΑ με 200 ευρω ειδα υπαρχουν προσφορες σε w7 κινητα τα οποια αν ξαναεπερνα κινητο σημερα θα ηταν ακρως δελεαστικα (οκ δεν εχουν ελληνικα και θελουν χρονο για να φτιαξει το λειτουργικο) αλλα σε αυτα τα λεφτα πρεπει να το σκεφτεις σιγουρα Αν ξαναεπερνα τωρα κινητο η lg p500 η optimus7 θα επερνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonScorpio Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Λοιπόν από όσα είδα/διάβασα και όσα μου έχουν πει φίλοι/γνωστοί είμαι ανάμεσα σε 3 κινητά. Η αλήθεια είναι ότι το ZTE Blade το είδα αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και μάλλον θα συμφωνήσω με τον imr (προλαλήσαντα θα έγραφα απλά σε περίπτωση ninja'ed...γιατί αφού είδα το συγκεκριμένο post απαντώ). Το LG πιστεύω πως είναι επιεικώς καλύτερο. Τα κινητά τώρα... Είδα το Huawei IDEOS X5 το οποίο για 200 ευρώ είναι πολύ καλό - ευχαριστώ τον barman που το πρότεινε, ένας φίλος μου έχει και μου πρότεινε το Galaxy 3 (I5800) της Samsung και φυσικά είναι και το LG Optimus One P500 και ρωτώ ποιο από τα 3 μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο με βάση τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή τι με συμφέρει? 169 με 256 ευρώ το LG Optimus One P500 τώρα, 130 με 266 ευρώ το Samsung I5800 Galaxy 3 τώρα ή 199 ευρώ στη WIND το Huawei IDEOS X5 αλλά το Μάιο? Τι θα παίρνατε εσείς στη θέση μου? Επίσης τι ξέρετε για το service για το Huawei IDEOS X5? Θα είναι στη WIND??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Αν σε ενδιαφέρει η ανεπίσημη υποστήριξη (θα έπρεπε), είναι μέρα με τη νύχτα του blade σε σχέση με το lg (που πρακτικά δεν εχει..). Απο εκει και πέρα καμία αντιρηση Ότι το lg εχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής στα πλαστικά του κλπ. Επισης εχει τη μισή ανάλυση οθόνης, και μικρότερη οθόνη απο το blade. Και τα 2 είναι πολυ σημαντικά στην εμπειρία χρήσης. Η μνήμη του blade γίνεται 512. Η δύναμη του blade, δεν είναι πως είναι οταν το παιρνεις , αλλα πως μπορει να γίνει. Αν έχεις την όρεξη να το "φτιάξεις" πάρε το blade. Αλλιως Ότι προτιμας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonScorpio Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δίκιο έχεις αλλά απέκλεισα το ZTE Blade και κατέληξα στο προηγούμενο δικό μου post. Αν θα μπορούσες να μου απαντήσεις στα τελευταία ερωτήματα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.