Προς το περιεχόμενο

ConvertXtoDVD 4

γιαννης30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα προβλημα με το ConvertXtoDVD 4 στο λαπτοπ μου μονο..κανω την μετατροπι για να το γραψω και μου το γραφει με ακαταλαβιστικους υποτιτλους...ενω στον πλειερ μου το δειχνει κανονικα, εχω εκσωτερικο dvd εγραφης και ολεσ τις ριθμισεις το χπ στα ελληνικα...και το περιεργο ειναι οτι με το ιδιο ConvertXtoDVD 4 και τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις στο σταθερο υπολογιστι που εχω το βγαζει κανονικα....μηπως μπορει να με βοηθισει καποιος πανω σε αυτο...?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...

Έβαλα να κάνει μετατροπή αρχείο mkv 720p και ενώ του είπα να το κάνει DVD5, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1,5GB.

Κάποτε εδώ στο Forum κάποιο παιδί μου είχε πει να βάλω χειροκίνητα το μέγεθος και πράγματι έφτιαξε. Δεν θυμάμαι όμως το νούμερο που μου είχε πει και δεν βρίσκω και το τότε Post. Πάνε κάποια χρονάκια.

Edit:

Τελικά ήσουν εσύ! :-)

http://www.insomnia.gr/topic/355442-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%89-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%88%cf%89-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%b5-dvd/page__view__findpost__p__3340650

Δοκίμασε να βάλεις το προφίλ για μικρές εργασίες (HQ) και να τσεκάρεις (αν δεν το έκανες ήδη) το διπλό πέρασμα.

Θα κάνεις παραπάνω χρόνο αλλά μόνο με διπλό πέρασμα μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το σωστό μέγεθος.

Την προτεραιότητα γιατί την άλλαξες; Εγώ θα έλεγα να την αφήσεις στο normal.

Το HQ το επιλέγεις από την ίδια καρτέλα στο Encoding Options.

Ελπίζω να μην έχεις τσεκάρει το Add original files στην καρτέλα Burning!

SM, MP, LP έχει...

Στο αυτόματο το έχω.

Στο Burning δεν έχω πειράξει τίποτα. Έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα για να γράψω τους φακέλους Video_TS Audio_TS.

SM, MP, LP έχει...

Στο αυτόματο το έχω.

Ποιά έκδοση έχεις; Αυτά νομίζω τα είχε στην έκδοση 3. Στην 4 έχει αλλάξει και τα έχει HQ, SP, LP

post-100994-0-40704300-1309872702_thumb.png

Στο Burning δεν έχω πειράξει τίποτα. Έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα για να γράψω τους φακέλους Video_TS Audio_TS.

Έλεγξε αυτό που σου είπα γιατί αν το έχεις τσεκάρει θα σου δεσμεύει χώρο για το αρχικό avi, άσχετα αν το γράφεις με το convertx ή με άλλο αρχείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...