Προς το περιεχόμενο

iPhone 3gs MotherBoard Πρόβλημα

i.Gekas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα Σας.Η MotherBoard Μου Καιει το Dock Connector (αυτο που βαζεις το usb).εχω δοκιμασει 3 και τα εχει καψει και τα 3!το εχω κανει τοσεσ φορες κομματια κι το εχω ξαναβαλει ολα απο την αρχη κι παλι μου τα καιει,και το καλωδιο νουμερο 7 το οποιο ειναι η antenna το οποιο βρίσκεται και αυτο στο Dock Connector ωπος και το καλωδιο νουμερο 4 που αποτι βλεπω οποτε το συνδεω αυτο χαλάει.μου εχει χαλασει δηλαδη και το πραγματακι που βρισκετε στην motherboard και συνδεετε το καλωδιο νουμερο 7.τι κανουμε τωρα εδω?iPhone 3gs 4.3.2 ευχαριστω πολυ. Υ.Γ. Εκει που συνδεω το νουμερο 4 βλεπω στην motherboard οτι ειναι λιγο μαυρη.κατι ακουσα για καθαρισμα με αλκολ.πιθανων εχει καποιο βραχυκυκλωμα.τεσπα.ελπιζω καποιος να με βοηθησει.ευχαριστω κι παλι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρές λίγο ισοπροπυλική αλκοόλη από φαρμακείο και καθάρισε εκεί το κύκλωμα. Κάντο με μπατονέτα και βάλε λίγο δύναμη μέχρι να καθαρίσει.

Βρές λίγο ισοπροπυλική αλκοόλη από φαρμακείο και καθάρισε εκεί το κύκλωμα. Κάντο με μπατονέτα και βάλε λίγο δύναμη μέχρι να καθαρίσει.

Φίλε μου σε ευχαριστω για τον χρονο σου.θα δοκιμασω κι θα σου πω αποτελεσματα.σε ευχαριστω.

Φιλε δουλεψε!Its Aliveeee!Σε Ευχαριστω παρα πολυ!!!!

• 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα εμένα ρε παιδιά το 3GS μου δεν έχει ήχο και άλλαξα τα πάντα μέσα και πάλι τα ειδια.είναι το κύκλωμα του ήχου.καμία βοήθεια ρε παιδιά κανείς;και καμία φόρα που το σβηνω και το ανοίγω επανέρχεται ο ήχος και μετα απο λίγο ξανά χανεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...