Προς το περιεχόμενο

Κάμερα ασφαλείας

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την προηγούμενη βδομάδα άρχισαν να ξαφρίζουν κάθε μέρα τη γειτονιά.Μια από αυτές τις μέρες μας πήρανε και εμάς κάποια πράγματα από την αυλή του σπιτιού.Από ότι έχουμε καταλάβει στη γειτονιά οι δράστες ή γνωρίζουν την συμπεριφορά των ατόμων στα σπίτια που μπαίνουν(ηλικιωμένοι αυτοί που τους το ανοίξαν βράδυ) άρα είναι άτομα από εδώ γύρω ή παρακολουθούν.

Επειδή το σπίτι μου είναι το πλέον εύκολο να καταλάβει κανείς πότε θα λείπουμε και όταν λείπουμε είναι μόνη και έρημη η γιαγιά σκεφτόμαστε λόγω των περιστατικών αυτών να αγοράσουμε μια δύο κάμερες ασφαλείας.

Αυτό που θέλουμε είναι:

1.Να γράφει σε έναν σκληρό κάθε φορά που εντοπίζει κίνηση

2.Έγχρωμη δεν χρειάζεται να είναι αν αυτό ανεβάζει αρκετά το κόστος αλλά να έχει μια ικανοποιητική εικόνα τη νύχτα

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος:

α.Να προτείνει κάποια κάμερα

β.Να με ενημερώσει για το πως λειτουργεί το όλο θέμα.Γράφεις σε σκληρό υπολογιστή;;Ή σε αυτόνομο μηχάνημα;

γ.Η συνδεσμολογία πως γίνεται;Θα τα καταφέρουμε μόνοι μας ή θέλει να απευθυνθούμε σε ειδικούς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιά πρόταση... για ημέρα και με καλό φωτισμό (για νύχτα δεν έχω ιδέα)

μια οποιαδήποτε"***" usb web camera

Yawcam

Μέχρι εδώ το έχω στείσει ήδη και είναι μιά χαρά.

Εάν δεν φτάνουν τα 3-4 μέτρα του usb τότε με ένα Usb Extender (μέσω utp cat5 καλωδίου) μπορείς να φτάσεις μέχρι 30-40 μέτρα.

To συγκεκριμένο usb extender είναι usb v1.1 και γι αυτό το λόγο έβαλα παραπανω τα "***" καθώς και οι περισσότερες καινούργιες usb cameras είναι usb v2.0 και δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα δουλέψει πάνω από το usb v1.1.

Το είχα βάλει στο μάτι για να το δοκιμάσω αλλά όπως βλέπω ... εξαντλήθηκε :)

για τι νύχτα πάντως θα σου πρότεινα να τοποθετήσεις 2 με 3 προβολής

(αυτούς που ανιχνεύουν κίνηση και ανάβουν) έτσι ώστε η κάμερα να καταγράφει καλύτερα.

γιατί δυστυχώς στο τέρμα σκοτάδι δεν έχουν καλά αποτελέσματα οι κάμερες.

Καταρχάς να σου ευχηθώ να μην σας βρει τέτοιο πράγμα.

Κατά δεύτερον υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές από έτοιμα κιτ (που έχουν μέσα κάμερα-ες -τηλεορασούλα μικρή για να βλέπεις απευθείας τί γίνεται - βίντεο για να γίνεται καταγραφή) από σκέτες απλές κάμερες με καλώδιο-κάμερες ασύρματες-ip κάμερες-ότι μπορεί να φανταστεί ο νούς σου.

Εδώ πρέπει να μας πεις το ποσό που μπορείς να διαθέσεις (τσιμπάνε αυτά τα πράγματα) και βεβαίως όσο πιο ακριβό τόσο και πιο καλή ποιότητα.

Να σου δώσω και μια συμβουλή όμως.Αν αποφασίσεις να βάλεις κάμερες....κρύψτες όσο πιο καλά γίνεται.Όταν κάποιος επίδοξος βλέπει κάμερες...υποθέτει ότι υπάρχει κάτι αξίας στο σπίτι και clein mein για τις κάμερες βάζει κουκούλα....και άντε βρες τον.Για μένα βάλε πρώτα κάποια προβολάκια που έχουν ανιχνευτή κίνησης (φτηνά είναι αυτά) ...πάρε ένα σκύλο....ή έστω κάποια πινακίδα fake που να προειδοποιεί για σκύλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...