registrato Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλημερα σε ολους. Μια φιλη μου που μενει ηλιουπολη,(για την ακριβεια,ανω ηλιουπολη),θελει να φυγει απο οτε και να παει σε ενα ιδιωτικο παροχο. Ειναι αναμεσα σε cyta και wind. Ποιον απο τους δυο θα συμβουλευατε; Αν ξερει καποιος απο ηλιουπολη τι παιζει με τους παροχους και αν υπαρχουν προβληματα με καποιους απο αυτους ας με ενημερωσει. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 ανάμεσα στους δύο θα πήγαινα σε Cyta μάλλον. Η Wind τελευταία δεν είναι και στα καλύτερα της. απλά για τη CYTA κρατάω μια πισινή μήπως αρχίσει να χαλάει επειδή αυξάνονται οι συνδρομητές της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sreak Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αν δεν είναι gamer η φίλη σου τότε δεν νομίζω πως αξίζει να πάει στη wind. Το μόνο που θα είχε να κερδίσει είναι χαμηλά pings. Γενικά τη Wind δεν την έχω σε υπόληψη. Τώρα για cyta τι να σου πω. Δεν έχω συγκεκριμένη άποψη αλλά με χαλάνε μερικά πράγματα όπως η voip τηλεφωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endrevar Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εμένα το voip δε θα με χαλάγε και τρελά, το κύριο κακό στη cyta είναι ότι το ρουτεράκι σου είναι managed πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις ρούτερ της επιλογής σου και ούτε μπορείς να ρυθμίσεις το υπάρχον οπως θες. Επίσης δε γουστάρω να έχουν τρίτοι πρόσβαση στη ρούτερ του δικτύου μου γιατί δεν έχουν καμιά δουλειά εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλημερα σε ολους. Μια φιλη μου που μενει ηλιουπολη,(για την ακριβεια,ανω ηλιουπολη),θελει να φυγει απο οτε και να παει σε ενα ιδιωτικο παροχο. Ειναι αναμεσα σε cyta και wind. Ποιον απο τους δυο θα συμβουλευατε; Αν ξερει καποιος απο ηλιουπολη τι παιζει με τους παροχους και αν υπαρχουν προβληματα με καποιους απο αυτους ας με ενημερωσει. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! προβλημα με ενα παροχο γενικα ναι με ενα παροχο να μην παιζει καλα στην ηλιουπολη δυσκολα. το αν θα εχει προβληματα εξαρτατε αποσταση απο το α/κ ηλιουπολης κτλ. Αν δεν είναι gamer η φίλη σου τότε δεν νομίζω πως αξίζει να πάει στη wind. Το μόνο που θα είχε να κερδίσει είναι χαμηλά pings. Γενικά τη Wind δεν την έχω σε υπόληψη. Τώρα για cyta τι να σου πω. Δεν έχω συγκεκριμένη άποψη αλλά με χαλάνε μερικά πράγματα όπως η voip τηλεφωνία. το voip δεν ειναι θεμα εξαρτατε τι χρηση το θες. Εμένα το voip δε θα με χαλάγε και τρελά, το κύριο κακό στη cyta είναι ότι το ρουτεράκι σου είναι managed πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις ρούτερ της επιλογής σου και ούτε μπορείς να ρυθμίσεις το υπάρχον οπως θες. Επίσης δε γουστάρω να έχουν τρίτοι πρόσβαση στη ρούτερ του δικτύου μου γιατί δεν έχουν καμιά δουλειά εκεί εφοσον δινει voip λογικο το βρισκω να εχει προσβαση στο ρουτερ.αμα αφηναν το voip ανοιχτο οι μισοι θα το πειραζαν και μετα θα λεγαν δεν εχω τηλεφωνο.οποτε για μενα καλα κανει και το δινει managed στο voip τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endrevar Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 εφοσον δινει voip λογικο το βρισκω να εχει προσβαση στο ρουτερ.αμα αφηναν το voip ανοιχτο οι μισοι θα το πειραζαν και μετα θα λεγαν δεν εχω τηλεφωνο.οποτε για μενα καλα κανει και το δινει managed στο voip τουλαχιστον. Δε λέω ότι είναι παράλογο λέω ότι στη δική μου σύνδεση δεν το προτιμώ και το θεωρώ μειονέκτημα για μένα. Στην hol όταν δίνουν voip πάλι managed είναι ο ρούτερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δε λέω ότι είναι παράλογο λέω ότι στη δική μου σύνδεση δεν το προτιμώ και το θεωρώ μειονέκτημα για μένα. Στην hol όταν δίνουν voip πάλι managed είναι ο ρούτερ? το λεω διοτι με τον Provider που ειμαι περα απο κανονικη τηλεφωνια εχω και voip και δεν υπαρχει διαφορα καμια ουτε σε ποιοτητα ουτε σε κατι αλλο. συνηθως οταν ο ρουτερ δινει voip ειναι managed Το ρουτερ.οταν λεω managed δεν σημαινει οτι ο χρηστης δεν εχει προσβαση σε ολο το ρουτερ αλλα οτι δεν μπορει να πειραξει το κομματι τοy voip>σαν να μην εχει full admin privileges.σηνηθως wireless κτλ μπορει να τα πειραξει.τωρα αν η cyta το κλειδωνει τελειως ολο το ρουτερ οπως εκανε η on παλια παλια αυτο δεν το ξερω.αλλα η forthnet πχ thomson,gennet Κλειδωνει μονο το voip για να μην το κανει κανεις μπαχαλο και το πειραζει.και αμα το κανεις reset default δεν ειναι Full reset default αλλα εχει καποια πραγματα προρυθμισμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sreak Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δυστυχώς η cyta κλειδώνει πολλά πράγματα και αν είσαι λίγο πιο advanced user έχεις πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 αν δεν ειναι μονο το voip και ειναι οπως παλια με On που κλειδωνε μεχρι και port forward τοτε κλαφτα χαραλαμπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 στις αρχές που διάβαζα σε φορουμς τι κλειδώνει έλεγαν ότι κοβόταν η 25...Mail server γιόκ. Γιατί να το κάνουν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 στις αρχές που διάβαζα σε φορουμς τι κλειδώνει έλεγαν ότι κοβόταν η 25...Mail server γιόκ. Γιατί να το κάνουν αυτό; χωρις να παιρνω ορκο TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. επισης mail λαμβανεις κανονικα το θεμα ειναι αμα θες να στεισεις mailserver Οσο ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sreak Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εγώ έχω διαβάσει πως δεν μπορείς να στήσεις ούτε ftp server, ουτε web server ούτε remote desktop. Επομένως λογικά δεν μπορείς να κάνεις port forwarding. Για μένα θα ήταν απαγορευτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ναι για να στησεις λεω.αμα ηταν κομμενη η 80 τελειως δεν θα ανοιγες ουτε σελιδα ουτε να κατεβαζεις email.και να κανεις Port forward δεν θα πετυχει αφου σε κοβει απο την οτενετ οποτε ναι δεν μπορεις να στησεις.αλλα η αυξημενη ασφαλεια ειναι κατι που ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ.και το κλεινεις ανοιγεις οποτε θες εσυ μεσα απο το site.απλα ενεργοποιειται μετα απο disconnect connect Που θα κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endrevar Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Τι εννοείς σε κόβει η otenet?? Που κολάει ο ΟΤΕ στο δίκτυο της cyta και κόβει πόρτες. Τώρα το να ανοιγοκλείνεις την ασφάλεια σε κάθε disconnect είναι επίσης τραγικό. Για παράδειγμα εγώ Uptime δύσκολα έχω πάνω από 24 ώρες, δηλαδή κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα κάνει αποσύνδεση. Σπάνια το παρατηρώ (μια στις τρεις περίπου) γιατί μπορεί να τύχει να μην είμαι στον υπολογιστή ή να είναι κλειστός, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Αν όμως έπρεπε κάθε φορά να μπω να αλλάξω ρυθμίσεις ασφάλειας θα μου έσπαγε τα νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Τι εννοείς σε κόβει η otenet?? Που κολάει ο ΟΤΕ στο δίκτυο της cyta και κόβει πόρτες. Τώρα το να ανοιγοκλείνεις την ασφάλεια σε κάθε disconnect είναι επίσης τραγικό. Για παράδειγμα εγώ Uptime δύσκολα έχω πάνω από 24 ώρες, δηλαδή κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα κάνει αποσύνδεση. Σπάνια το παρατηρώ (μια στις τρεις περίπου) γιατί μπορεί να τύχει να μην είμαι στον υπολογιστή ή να είναι κλειστός, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Αν όμως έπρεπε κάθε φορά να μπω να αλλάξω ρυθμίσεις ασφάλειας θα μου έσπαγε τα νεύρα. νομιζα για οτενετ οχι για cyta.αν τωρα ενας provider σε κοβει οπως εκανε η vivodi παλια στο να μην στησεις web server/mail server αυτο ειναι αλλο. η vivodi το εκανε διοτι δεν μπορουσε να σου δωσει dynamic.και dynamic να ζηταγες επαιρνες static οποτε για να δικαιολογησουν την διαφορα στα λεφτα σου κοβαν καποια ports. ama δεν εχεις προσβαση στο router για να κανεις Port forward τοτε δεν κοβει ports στα συστηματα της αλλα στην πραξη δεν σου δινει full access στον ρουτερ.τωρα αμα ζητησεις να σου ανοιξουν Port Θα το κανουν?μου θυμιζει το ιδιο λαθος που ειχε κανει και η on στην αρχη που το εδινε κλειδωμενο και δεν μπορουσες να μπεις καν στο μενου.που τα στοιχεια ηταν On/on.αφου εχασαν πελατες εβαλαν μυαλο.τραγικο να επαιρνες τηλ για να σου κανουν port forward. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.