zoranb Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλησπέρα Χριστός Ανέστη πάλι εγώ είμαι με τα δικά μου περίεργα θέματα, αυ΄τη τη φορά είναι απίστευτο το συγκεκριμένο θέμα όμως... θαύμα θαύμα! Έχω αυτές τις μπρίζες tv στο σπίτι, σε διαφορετικά δωμάτια. Οι λευκές είναι στο σαλόνι και η μαύρη είναι σε άλλο όροφο. Ακούστε τα περίεργα λοιπόν το τί έγινε. 1. Μέχρι στιγμής έβλεπα tv (σε μια LCD με MPEG4 αποκωδικοποιητή κλπ.) χρησιμοποιόντας το μπριζάκι Β και έχοντας βάλει καλώδειο κεραίας αρνσενικό (tv) - αρσενικό (μπριζάκι). Όμως μόλις πήγα στο άλλο δωμάτιο (μαύρη μπρίζα) για να εγκαταστήσω άλλη lcd tv με MPEG4 αποκωδ. στο μπριζάκι E χρησιμοποιώντας καλώδιο αρσενικό (tv) - θηλυκό (μπριζάκι) μετά σταμάτησε να παίζει η άλλη lcd tv (η πρώτη) από το μπριζάκι B που έπαιζε μέχρι σήμερα. Τελικά ανακάλυψα πως η πρώτη πλέον μπορεί να παίζει μόνο από το Α αλλά με θηλυκό φισάκι στο καλώδιο της κεραίας πλέον. Απορώ και ξύστε με, τί έγινε εδώ; Καμιά ιδέα; 2. Επίσης μπορεί να μου πεί κανείς ποιά η χρησιμότητα των 2 λευκών μπριζών στον ίδιο χώρο; 3. Να σημειώσω πως είχα ζητήσει να υπάρχει και παροχή για δορυφορική κεραία στο σπίτι 4. Μπορεί κανείς να μου πεί τί μπριζάκια είναι το καθένα απόσα έχω βάλει γράμματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 δορυφορικής ειναι το f. έχει βάλει splitter στο σπίτι ή είναι όλες οι μπρίζες σε μία γραμμή? αμα ειναι όλες σε μία γραμμή τότε μπορεις να βλέπεις μόνο σε μία tv νομίζω. το πιο πιθανό ειναι να έχει βαλει 2 γραμμές γιαυτο και πάλι 2 ίδιες μπριζες κοντα κοντα. 'νομίζω' λέω πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 δεν έχω ιδέα τί έχει κάνει, αλλά το θέμα που ξαφνικά δεν έπαιζε η tv στο μπριζάκι που έβλεπα τόσο καιρό τί να είναι; να επιρρέασε το όλο σύστημα η 2η tv που έβαλα και χάλασε την πρώτη συνδεσμολογία; τα D & B τί είναι; δορυφορικά και αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 δεν έχω ιδέα τι έιναι τα D και B. εγω έχω δορυφορικό σαν το f (βιδωτό). το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι ότι Β και Ε είναι συνδεδεμενα στην ίδια γραμμή (σειρά). οποτε όταν έχεις αναμμένη την μία δεν μπορεις να δεις στην άλλη. δοκίμασε τη μία να δείς στα C/D φαίνεται η άλλη στα Ε/G αν τις έχεις αναμμενες ταυτοχρονα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 ναι αλλά δεν τις είχα αναμμένες κ τις δύο, εκτός κ εάν παίζει ρόλο το ότι ήταν συνδεδεμένο καλώδιο από το Β πάντως έβλεπά κανονικά τα κανάλια, τώρα δεν παίζουν όμως αφότου συνέδεσα κ έβλεπα κανάλια χρησιμοποιώντας το Ε με την άλλη tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.