thanolis Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 μια μερα που ανοιξα τον υπολογιστη μου εμφανιστικαν αυτα τα προβληματα: δν εχει ηχο (δεν αναγνωριζει καμια συσκευη ηχου),πολλες υπηρεσιες δεν λειτουργουν, το antivirus δεν λειτουργει και δεν γινεται να κανω επαναφορα συστηματος (δεν με αφηνει να διαλεξω προηγουυμενες μερες και φενεται σαν να μην το ειχα ανοιξει πιο παλια) ....μαζι με αυτα και πολλα αλλα ... οταν πάω στην διαχειριση εργασιων,διεργασιες μου βγαζει 4 φορες το ονομα 'svchost.exe' δεν ξερω αν ειναι κατι κακο...μπορειτε να μου πειτε αν ειναι φιοσιολογικο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 μια χαρα ειναι.τα svchost.exe ειναι εφαρμογες που διαβαζουν τα .dll αρχεια απο τα πατζουρια.για το αλλο προβλημα δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 http://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilosgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Το svchost.exe είναι αρχείο συστηματος και μπορει να τρεχει ταυτοχρονα τρεις και τεσσερεις (ισως και περισσοτερες) φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.