Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καμερα msi StarCam Clip II

dimitris_pa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και χρονια πολλα, εχω αυτην την καμερα και εχει λιγο καιρο που μου εχει βγαλει προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι η εικονα κοβεται απο πανω και το βγαζει κατω οπως θα δειτε και στην φωτογραφια. το προβλημα λυνεται ? η καμερα δεν χαλασε ? δεν νομιζω να ειναι προβλημα λογισμικου.....

ευχαριστω εκ των προτερων.

post-215211-0-48866400-1303750238_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το προβλημα με αυτες τις καμερες ειναι οτι χρησιμοποιοιυν drivers οι οποιοι ειναι κατασκευασμενοι απο τριτες εταιρειες. Ενας γνωστος ειχε την RACER και αυτο που του εκανα ειναι να απεγκαταστησω τους drivers και να ξαναβαλω αυτους που εχει στο site της MSI.

Απο οτι βλεπω στο screenshot , μαλλον εχει windows 7. Αν ναι, τοτε κατεβασε τους drivers απο το site της MSI ( http://www.msi.com/product/mm/StarCam-Clip-II.html#/?div=Driver&os=Win7%2032 )

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ DRIVERS ακομα και αν η version που βλεπεις γραφει ιδια εκδοση. Ξηλωσε και απο registry.

Το προβλημα που αντιμετωπιζε ο φιλος μου ηταν ακριβως το ιδιο. Αν θυμαμαι καλα ηταν πιο ψηλα η παραμορφωση.

το προβλημα με αυτες τις καμερες ειναι οτι χρησιμοποιοιυν drivers οι οποιοι ειναι κατασκευασμενοι απο τριτες εταιρειες. Ενας γνωστος ειχε την RACER και αυτο που του εκανα ειναι να απεγκαταστησω τους drivers και να ξαναβαλω αυτους που εχει στο site της MSI.

Απο οτι βλεπω στο screenshot , μαλλον εχει windows 7. Αν ναι, τοτε κατεβασε τους drivers απο το site της MSI ( http://www.msi.com/product/mm/StarCam-Clip-II.html#/?div=Driver&os=Win7%2032 )

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ DRIVERS ακομα και αν η version που βλεπεις γραφει ιδια εκδοση. Ξηλωσε και απο registry.

Το προβλημα που αντιμετωπιζε ο φιλος μου ηταν ακριβως το ιδιο. Αν θυμαμαι καλα ηταν πιο ψηλα η παραμορφωση.

ευχαριστω φιλε για την απαντησει και συγνωμη που αργησα να απαντησω. ναι win7 64 bit εχω, κατεβασα τους drivers απο το λινκ που μου δινεις, εκανα απεγκατασταση τους παλιους, καθαρισα την registry με το tuneup utilities, μπηκα στο regedit (δεν βρηκα τιποτα) αλλα και παλι το ιδιο προβλημα μου βγαζει (2 φορες το προσπαθησα, επισης εβαλα και τους drivers απο το cd που ειχε αλλα και παλι τα ιδια). μετα βλεποντας οτι "χωνεται" και το windows update το απενεργοποιησα, εκανα απεγκατασταση τους drivers μεσω device manager(αυτους που εκανε εγκατασταση το windows update, ειχα βγαλη και της msi απο το programs and features) και εκανα παλι εγκατασταση αυτους που κατεβασα και το μονο που καταφερα ειναι να μην βλεπει καθολου ο υπολογιστης την καμερα αλλα ουτε να μπορει να κανει εγκατασταση τους drivers της.....

καμια βοηθεια ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...