Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή MKV σε AVI

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το εξης επεισοδιο game of thrones s01e02 720p hdtv.x264-ctu...Εδω και πολυ καιρο με το Convert τα μετετρεπα(mkv αρχεια) και τα εγραφα σε DVD για να τα δω στο DVD Player(το οποιο παιζει μονο αρχεια σε μορφη AVI)...Θα ηθελα να δοκιμασω να μετατρεψω ενα αρχειο matroska σε avi χωρις να χρειαστω να το καψω σε DVD αλλα να το βαλω στο stickaki....Δοκιμασα το FormatFactory και η μεταροπη κρατησε 65 λεπτα...οσα θα χρειαζομουν και με το Convert απλα γλυτωσα το DVD...Οταν ομως το περασα στο stick και μετα στο DVD Player δεν μου εδειχνε καθολου εικονα μοναχα υποτιτλους...Τι κανω λαθος; Υπαρχει καποιο γρηγορο προγραμμα για αυτην τη δουλεια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι διαστάσεις έχει το τελικό AVI; Αν το άφησε 1280Χ720 δεν θα μπορεί να το διαβάσει. Αν είναι αυτό το πρόβλημα, διάλεξε χειροκίνητα την ανάλυση, το πολύ μέχρι 720Χ576 αν είναι PAL ή 720Χ480 αν είναι NTSC.

Πιο γρήγορα, όχι. Όλα τα προγράμματα τον ίδιο κωδικοποιητή XviD χρησιμοποιούν. Άμα κάποιο κάνει σημαντικά λιγότερο χρόνο, από κάπου αλλού θα κόβει (ρυθμίσεις ποιότητας ας πούμε).

Φίλε μου, όλες οι σειρές υπάρχουν και σε avi (hdtv-xvid) στα 350ΜΒ ή στα 550ΜΒ. Αφού δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τα 720p γιατί ασχολείσαι μαζί τους και κατεβάζεις 1,45gb αρχεία μόνο και μόνο για να τα ξανακάνεις avi;

Δοκιμασα να το γραψω σε 720x576 και τελικα επαιξε...Φιλε micos000 οντως θα ηταν καλυτερα να το κατεβαζω απευθειας σε avi..Αλλα μηπως κατεβαζοντας το σε 720p και διαμορφωνοντας το σε Avi επιτυγχανεται καλυτερη ποιοτητα απο οτι αν το κατεβασω απευθειας σε Avi; Και τελος υπαρχει καποιος τροπος να εκμεταλλευτω τις καλυτερες ποιοτητες(720p-1080p) ταινιων-σειρων;

Φυσικά και υπάρχει τρόπος, αρκεί να επενδύσεις σε ένα hd media player.

Υπάρχουν πολλά και ξεκινάνε από τα 65€ (το picohd) και ανεβαίνουν. Μια διαδεδομένη συσκευή είναι το WD Live στα 85€.

Έτσι δεν θα ασχολείσαι με μετατροπές. Βάζεις το mkv σε στικ ή σε εξωτερικό δίσκο και την βλέπεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...