DonScorpio Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ποιό είναι καλύτερο? Γιατί? (Ας θεωρήσουμε τις τιμές αμεληττεές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το Galaxy 3 πάντως χαίρει της εκτίμησης αρκετών online κοινοτήτων. Sent from my GT-I9000 using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το o1 ειναι πολυ καλυτερο απο το s3. Ειχε η κοπελια μου το s3 και εγω το o1. Μονο και μονο η οθονη κανει τεράστια διαφορα Αποστολή από LG-P990 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 To LG είναι καλήτερο πέρνωντας υπόψην το hardware! Όμως η ον-λαιν υποστήριξη ενως κινιτού θα έπρεπε να πέζει μεγάλο ρόλο στην αγορά ενώς κινιτού, και δηστυχός δεν έχω ιδέα τι παίζει για τα 2 αυτά κινιτά! Απο άποψη hardware όμως υπερτερεί σημαντικά το LG! Αν πάλι έχεις διάθεση να ψαχτείς και για αλλα κινητά υπάρχουν ακόμα καλύτερα(πολύ καλύτερα) όσον αφορά το hardware, αλλα και μια από τις καλύτερες (unofficial) online υποστήριξης από πολλούς και καλους developers! (ΖΤΕ Βlade) Η διαφορα στο hardware αυτού του κινητού με αυτά τα δυο που έχεις αναφέρει είναι τερατώδεις.. Αυτό αν ενδιαφέρεσαι για άλλες συσκευές εκτος αυτών που έχεις αναφέρει! Αλλιώς εγώ ψήφιζω το LG! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 τερατώδες εννοείς την οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.