Προς το περιεχόμενο

μετονομασια αρχειων

thanolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξερει κανεις πως γινεται να μην εχουν τα αρχεια το .dll .wmv κ.τ.λ...για παραδειγμα αν ειναι ενα αρχειο .dll αν θες να το κανεις μετονομασια να μην κανεις και το καινουριο ονομα .dll να το κανεις χωρις .dll και να μεινει ετσι....γιατι εγω οταν κανω μετονομασια χορις αυτο που γραφει μου λεει οτι δεν θα μπορει να χρησιμοποιηθει το αρχειο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βλέπεις απλά τις καταλήξεις στα αρχεία..η ονομασία σου είναι πχ vicky.dll όνομα vicky και το dll είναι ο τύπος με τι θα παίζει..αν βάλεις vicky λες το όνομα είναι vicky αλλα δη έχει τύπο..αν σε ενοχλεί η κατάληξη βάλε στις rytmiseis να μην εμφανίζεται

Θα πας στον πινακα ελενχου και θα βρεις τις Ρυθμισεις Φακελων. Αν δεν ειναι εκει, πηγενε απλα στον Υπολογιστη μου, πανω στο μενυ, ψαξε λιγο και βρες το (σορρυ εχω τα 7 στα αγγλικα οποτε δεν θυμαμαι). Εκει, πηγενε στην καρτελα που *λογικα* λεει Προβολη, και checkαρισε (αν υπαρχει :P) την επιλογη που λεει Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων. Πατα ΟΚ και λογικα θα δουκεψει. Τωρα, αν δεν υπαρχει εκει τετοια ή παρομοια επιλογη, δεν ξερω.

x)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...