vounisios Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπερα.Ηξερα απο παλιοτερα απο τα WIN XP[τωρα εχω τα 7],οτι υπηρχε και ενα .NET FRAMEWORK 2.0 kai 3.5,τωρα δεν τα βλεπω.Βλεπω ομως καποια αλλα που εχουν μπει με τα WIN 7.Ετσι πρεπει ή πρεπει να ξαναβαλω και τα 2.0? Ευχαριστω πολυ. http://img576.imageshack.us/i/26apr1164456pm.png/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Απο την μαμα του με την εγκατασταση ειχες το 3.5, το οποιο περιλαμβανει καθε προηγουμενη version εκτως της 1.0 που ουσιαστικα σου ειναι αχρηστη. Επισης, αφου εχεις και το 4, σημενει οτι εχεις επισης καθε προηγουμενη εκδοση. Οποτε, εκτος και αν σου ζητηθει, δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Σε ευχαριστω παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Καλημερα και παλι.Επειδη το προβλημα που εχω με το ανοιγμα ενος προγραμματος[ειναι FREE]σχετιζεται με το .NET FRAMEWORK,θα ηθελα τη βοηθεια σας και παλι,οσον αφορα το μηνυμα που μου βγαζει οταν κανω διπλο κλικ να το ανοιξω. http://img690.imageshack.us/i/27apr11103142am.png/ Υ.Γ Το προγραμμα ειναι το Easy Tax και αφορα υπολογισμο τεκμηριων & διαχειριση των αποδειξεων που εχουμε συγκεντρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Καλημερα. Μημπως θα μπορουσες να πατησεις το κουμπακι Details σε αυτο το error? Με περισσοτερες πληροφοριες ισως να μπορεσω να βοηθησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 http://img651.imageshack.us/i/123yep.png/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosylar Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δοκιμασε να εγκαταστησεις το .NET 3.5, και αν δεν εχει διαφορα, πηγενε πισω στο 2.0 χωρις φυσικα να διαγραψεις καποιο απο τα υπαρχων frameworks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δοκιμασε να εγκαταστησεις το .NET 3.5, και αν δεν εχει διαφορα, πηγενε πισω στο 2.0 χωρις φυσικα να διαγραψεις καποιο απο τα υπαρχων frameworks. Σε ευχαριστω.Για να δουμε... Τα εκανα οπως μου ειπες, δεν εγινε ομως τιποτα.Τις προηγουμενες μερες ειχα με την εταιρια που εχει το προγραμμα,2-3 επαφες.Μου στειλανε το εξης μειλ,το βαζω: Από το μήνυμα που μου στείλατε φαίνεται το θέμα οφείλετε στην πρόσβαση που προσπαθεί να αποκτήσει η εφαρμογή στη βάση δεδομένων. Θα ήθελα να επιβεβαιώσετε ότι τρέχετε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή (administrator) κάνοντας δεξί κλικ πάνω της και επιλέγοντας «Εκτέλεση ως διαχειριστής». Αν εξακολουθεί να εμφανίζεται το θέμα, ελέγξτε αν εμφανίζεται στα εγκατεστημένα προγράμματα στον πίνακα ελέγχου ο SQL SERVER CE (compact edition) – που είναι η βάση που χρησιμοποιεί η εφαρμογή. Επίσης δώστε πλήρη πρόσβαση σε όλους στον κατάλογο εγκατάστασης του EasyTax ( μας ενδιαφέρει o κατάλογος Data και το αρχείο receipts.db που βρίσκεται εκεί). Μήπως κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης εμφανίστηκε κάποιο μήνυμα ; Τρέξατε την εγκατάσταση με δικαιώματα διαχειριστή ; Αν όχι, δοκιμάστε άλλη μια φορά να κάνετε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής με δικαιώματα διαχειριστή. Αν παρόλα αυτά δε διορθωθεί το θέμα , θα σας πρότεινα την απεγκατάσταση και του .NET FRAMEWORK 2.0 και 3.5 και του SQLSERVER 2008 CE και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής. Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίμηση Εχω κανει και αυτα,εγκ-ση-απεγκατασταση αλλα παλι τιποτα.Ριχτου μια ματια,αν βγει κατι εχει καλως,διαφορετικα το κανω απεγκατασταση και τελος.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.