Προς το περιεχόμενο

Η καλύτερη Webcamera...??

psn555

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Θα ήθελα να μου πείτε όσοι βέβαια γνωρίζετε ποια είναι κατα την γνώμη σας η καλύτερη webcamera της αγοράς αυτήν τη στιγμή απο πλευράς ανάλυσης. Επειδή χρησιμοποιώ το skype 4-5 ώρες την ημέρα για σοβαρό λόγο θέλω να πάρω την καλύτερη κάμερα κ μικρόφωνο, γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχω (labtec 5ετιας). Η σύνδεση μου είναι 24αρα που παίζει συνήθως στα 8-10. Αν έχετε άποψη και εσείς για να μου πείτε τι να αγορασω σας ευχαριστώ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγαλύτερη ανάλυση θες ή καλύτερη ποιότητα; Γιατί αν θες ανάλυση τότε έχε υπόψη σου πως για μετάδοση HD σήματος πρέπει α) να το υποστηρίζει το λογισμικό που χρησιμοποιείς για το video calling, β) ο άλλος χρήστης να μην κάνει resize το παράθυρό του σε μικρότερη ανάλυση και γ) εσύ που δίνεις HD stream να έχεις και το απαιτούμενο upload rate (1 MBPPS, ολόκληρο και χωρίς διακοπές, γι απλό HD).

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις..!!!

Η αλήθεια είναι πως θέλω καλύτερη ποιότητα....!! Γνωρίζω περί HD τις απαιτήσεις..!! Θέλω αυτός που θα επικοινωνώ στο skype να έχει την καλύτερη δυνατή λήψη χωρίς κολληματα και χωρίς να έχει προβλήματα στην καλή λήψη εικόνας-φωτισμού (με δεδομένο ότι έχει καλή ταχύτητα ιντερνετ), και αυτό διότι μέσω του skype εκτός απο μέσο επικοινωνίας μεταξύ φίλων θα χρησιμοποιηθεί και επικοινωνία μεταξύ συνεργατών σε 3 χώρες. Σας ευχαριστώ και πάλι..

Τότε δε χρειάζεται να δώσεις τόσα χρήματα. Εξάλλου στα μεγάλα μοντέλα πληρώνεις και άλλα features και το λογισμικό ακόμα που μπορεί να περιέχουν.

Ακόμα και στα πολύ πιο φτηνά μοντέλα μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογες πια καμερούλες σήμερα. Πχ αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.602201 θα σε καλύψει ποιοτικά 100%. Ίσως και πιο φτηνή ακόμα, αφού μάλλον δε πρόκειται να χρησιμοποιήσεις HD. Από φωτεινότητα όλες μια χαρά τα πάνε, απλά οι πάρα πολύ φτηνές <15€ δε βγάζουν πολλά frames συνήθως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...