klinika nekros Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 παιδες θα'θελα να ρωτησω το εξης: οπως θα ξερετε στην προπληρωμενη καρτα της eurobank , πρεπει να 'χεις υπολοιπο καρτας τουλαχιστον 30 ευρω για να κανεις αγορα. το ερωτημα ειναι αν γινεται το υπολοιπο να ταυτιζεται με το ποσο της αγορας ( δηλ. παιρνω παπουτσια αξιας 40 ευρω με εξοδα αποστολης , τελωνεια κλπ. και εχω μεσα στην καρτα ακριβως 40 ευρω). μηπως θα πρεπει παντα το υπολοιπο της καρτας να υπερβαινει το ποσο της αγορας κατα καποιο ποσοστο ή μπορει να'ναι και ακριβως ? ειναι δηλαδη τυπικη προυποθεση η καρτα να εχει εναν '' αερα'' προς τα πανω ή οχι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 παιδες θα'θελα να ρωτησω το εξης: οπως θα ξερετε στην προπληρωμενη καρτα της eurobank , πρεπει να 'χεις υπολοιπο καρτας τουλαχιστον 30 ευρω για να κανεις αγορα. το ερωτημα ειναι αν γινεται το υπολοιπο να ταυτιζεται με το ποσο της αγορας ( δηλ. παιρνω παπουτσια αξιας 40 ευρω με εξοδα αποστολης , τελωνεια κλπ. και εχω μεσα στην καρτα ακριβως 40 ευρω). μηπως θα πρεπει παντα το υπολοιπο της καρτας να υπερβαινει το ποσο της αγορας κατα καποιο ποσοστο ή μπορει να'ναι και ακριβως ? ειναι δηλαδη τυπικη προυποθεση η καρτα να εχει εναν '' αερα'' προς τα πανω ή οχι? Ποιος στο ειπε αυτο ??? Εγω τωρα εχω 2 ευρω υπολοιπο και αν θελω να αγορασω κατι που κανει 15 βαζω μεσω ebankink της Τραπεζας αλλα 15 για σιγουρια για τυχον προμηθεια και ειμαι ΟΚ.Το εχω κανει πολλες φορες.Με επιφυλλαξη αν εχει αλλαξει κατι το τελευταιο 2μηνο.
markosf1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 και εγώ είχα κάποτε 8 ευρώ και αγόρασα κάτι στο ebay που έκανε 3 ευρώ. Δεν το έχω ακούσει πουθενά αυτό με τα 30 ευρώ. το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να φορτώνεις την κάρτα με πάνω από 15 ευρώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 και εγώ είχα κάποτε 8 ευρώ και αγόρασα κάτι στο ebay που έκανε 3 ευρώ. Δεν το έχω ακούσει πουθενά αυτό με τα 30 ευρώ. το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να φορτώνεις την κάρτα με πάνω από 15 ευρώ. Σε eurobank τουλαχιστον δεν ειναι απαραιτητο. Εχω βαλει και λιγοτερο απο 10 ευρω για να συμπληρωσω το απαιτουμενο ποσο. Απλα καθε φορτιση χρεωνεται.
tenebrae21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργια στο φορουμ!!!Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με μια αγορά βιβλίου από το amazon...Χρησιμοποιώ μια προπληρώμένη κάρτα της Eurobank, είναι η πρώτη φορά που κάνω αγορά...Μου έστειλαν ένα μνμ που μ έλεγε ότι η κάρτα απορρίφθηκε και οτι δεν μπορεί να γίνει η συνάλλαγή και οτι πρέπει να κοιτάξω τα στοιχέια μου..Βέβαια γνωρίζω οτι λόγω της προμήθειας υπολείπονται 2 ευρώ για την ακριβή συμπλήρωση του ποσού.. θα τα βάλω τη Δευτέρα..Λέτε να είναι αυτό το πρόβλημα...???Ευχαριστώ!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αν υπολοιποντε δυο ευρω φυσικο ειναι να αποριφθει η συναλλαγη.
parasaser Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 εμένα άδεια μου την έδωσαν και για να ενεργοποιηθεί έπρεπε μόνο την πρώτη φορά να την φορτώσω έστω και ένα ευρώ από κει και πέρα και μηδέν να έχεις τώρα η κάρτα υπάρχει στο σύστημα. οπότε αν τα χρήματα φτάνουν για τις αγορές σου, τότε όλα καλά.
tenebrae21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 τα χρήματα, δηλ τα 2 ευρώ θα τα βάλω τη Δευτέρα...Να φανταστώ οτι αμά μπουν όλα καλά???
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 τα χρήματα, δηλ τα 2 ευρώ θα τα βάλω τη Δευτέρα...Να φανταστώ οτι αμά μπουν όλα καλά??? θα επαναλαβεις απο την αρχη την αγορα μαλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.