Προς το περιεχόμενο

Windows Fonts are Corrupted!!! chkdsk utility

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρέχω windows xp 32bit

Πριν μερικές μέρες μου βγάζει μπλέ οθόνη και μετά το restart το pc μου λέει στο Boot πως config system 32 is corrupted και κάτι τέτοια...τρέχω απο recovery console chkdsk C: /r /p και μετά απο αυτό το pc ανοίγει κανονικά...μετά απο 3 μέρες μου το ξαναβγάζει κάνω πάλι το ίδιο και ξαναστρώνει...σήμερα τώρα ενώ κοίταγα την οθόνη ξαφνικά το Kaspersky μου λέει πως crashed για ούτε ξέρω πιο λόγο και μου βγάζει μήνηματάκι τα windows πως Windows fonts are corrupted please run chkdsk utility.

Τι γίνετε ρε παιδιά?...το σύστημα το έστησα πριν ένα μήνα δεν έχει καιρό...

Συνεχίζει και δουλεύει τώρα γράφω ενώ έχω αυτό το μήνημα...απλά έτσι και κάνω restart δεν θα ανοίγει μετά...

Δημοσ.

Αν το έχεις κάνει overclock φταίει αυτό μάλλον,αν δεν έχει κάνει ξεκίνα τους ελέγχους,για να χάνει/καταστρέφονται τα δεδομένα από τον δίσκο πολύ πιθανά να έχει πρόβλημα ο δίσκος ή η μνήμη.Έλεγξε αυτά πρώτα και βλέπουμε.

memtest για την μνήμη

hard disk sentinel για τον δίσκο.

Δημοσ.

Έκανα τεστ στο σκληρό με το πρόγραμα της Western Digital το Diagnostics που έχει...το Smart μου το έκανε PASS και μετά του έκανα και ενα extended test που έλεγε και εκείνο Ok το έβγαλε...

Μου μένει να κάνω το memtest..θα το τσεκάρω σήμερα.

Δεν βγάζω άκρη... :-(

Δημοσ.

Μιας και βαριόμουνα εχτές το έκανα ένα format και τέλειωσε...το θέμα μου τώρα είναι πως ξαφνικά κόλλησε όλο το μηχάνημα έκανα restart και μου έβγαλε πως έγινε recovery απο κάποια αρχεία της registry...Κράσαρε πάλι....το δίσκο το πήρα με αντικατάσταση εγγύησης πριν ένα μήνα...

Τί γίνετε εδώ ρε παλικάρια?..να το πάω πίσω?

Κάπoιος help!!! :shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...