Προς το περιεχόμενο

4 pin υποδοχή μητρικής σε 3 pin fan

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σου έχω μια λυση.. αλλά είναι αρκετά καφρικάνικη! μπορείς να απενεργοποιήσεις το φανακι του τροφοδοτικου να προσπαθήσεις να βγάλεις τα πτερύγια του.. κ με την τροφοδοσία που σου έχει μείνει να βάλεις ένα 2ο φανακι απ έξω από το κουτι του τροφοδοτικού... το έχω κάνει κ δουλεύει 4 χρόνια τώρα στο torrent μου :)

Και πως να τα βγάλω τα πτερύγια αφού απο εκει μέσα δεν κουνάει; :whistle:

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάλι δεν με κατάλαβες. Λοιπόν. Στη δεύτερη φοτο πάνω στο λαμαρινάκι που σκέφτεσαι να κόψεις έχει δύο τρυπούλες που μοιάζουν να είναι για βίδες. Αυτό εννοώ. Αν δεν βιδώνει τίποτα εκεί δοκίμασε να το κόψεις για να βγάλεις τον ανεμιστήρα και να τον αντικαταστήσεις.

Κάνε σχόλιο γρήγορα :P

χαχαχαχαχα. Έκανα

Δημοσ.

A νόμιζα ότι είχες παρατηρήσει κάτι που εγώ δεν είχα δει. Σκέφτομαι να κόψω με μία σέγα ένα μικρό κομμάτι από το λαμάκι που είναι δεξιά και αριστερά από τις υποδοχές που βλέπεις. Οι τρύπες θα μείνουν απλά για να έχω χώρο να τραβήξω το φουρφούρι. Η τροφοδοσία του φουρφουριού είναι εύκολη να την βγάλω βάλω. Κάνω πείραμα και αν δεν κάτσει παίρνω νέο. Thanks

Δημοσ.

Εχεις ακουσει που λενε οτι το τροφοδοτικο δεν το ανοιγουμε γιατι μπορει να μας χτυπησει το ρευμα? Σε χτυπησε? :)

Εγω παντως εχω ανοιξει καμποσα τροφοδοτικα και μπορω να σου πω οτι οι ανεμιστηρες τους ητανε παντα 2πινοι.

Για να αλλαξεις ανεμιστηρα ειναι απλος ο τροπος. Βγαζεις/πετας τον θορυβωδη υπαρχοντα, και προσαρμοζεις εναν καινουργιο αθορυβο(3πινος ή 4πινος) τον οποιον συνδεεις σε port της μητρικης.

Δημοσ.

Και πως θα βαλεις το 2πινο?

Εξαλλου οι στοκ ανεμιστηρες ειναι της κακιας ωρας, γιατι να μη βαλεις εναν slipstream, που και καλυτερα θα αποδωσει και μούγγα θα ειναι? ;)

Δημοσ.

Εχεις ακουσει που λενε οτι το τροφοδοτικο δεν το ανοιγουμε γιατι μπορει να μας χτυπησει το ρευμα? Σε χτυπησε? :)

Εχεις ακούσει που λένε άμα δεν πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του θα σκάσει;

Λες να άνοιγα πρώτη φορά τροφοδοτικό ή να ήτανε στο ρεύμα;

Εγω παντως εχω ανοιξει καμποσα τροφοδοτικα και μπορω να σου πω οτι οι ανεμιστηρες τους ητανε παντα 2πινοι.

Για να αλλαξεις ανεμιστηρα ειναι απλος ο τροπος. Βγαζεις/πετας τον θορυβωδη υπαρχοντα, και προσαρμοζεις εναν καινουργιο αθορυβο(3πινος ή 4πινος) τον οποιον συνδεεις σε port της μητρικης.

Σώπαααααααα το θέμα είναι πως βγάζω το φουρφούριον grigoriou

Τεσπά σήμερα αν δεν βαρεθώ θα κόψω το μικρό κομμάτι λαμαρίνα και θα τον αλλάξω αλλιώς θα δοκιμάσω αυτό που είπε ο συμφορουμίτης _BASSstarlet_...

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες με έπιασε η βαρεμάρα μου με τις μόντες και επειδή δεν είχα κέφια να δώσω Money για slipstream όπως προαναφέρθηκε (Αφήστε που οι Noiseblocker + slipstream > από ότι κάνει όλο το Pc χρηματικά) από την δουλειά, έβγαλα ένα τροφοδοτικό από ένα pc στην αποθήκη και το έβαλα. Τώρα δεν ακούγεται κιχχχχχχχχχχχχχ

Θα μου μείνει και το τροφοδοτικό τώρα για να μάθω να κάνω sleeving στα καλώδια :lol:

Ευχαριστώ όλους για την υπομονή και τις ιδέες :-)

Δημοσ.

χαχαχαχα βρε απλά δεν άξιζε και το σκέφτηκα μετά να πάρω και 8άρη Noiseblocker. Ενα καημένο pc είναι που το έχω μόνο για κείμενα στο word δεν άξιζε.

Τώρα κάντε κανένα topic ή κανένα οδηγό για Sleeving έχω τρελαθεί να βλέπω video :P

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να τραβηξεις εσυ βιντεο οταν θα κανεις το sleeving και μετα κατευθειαν ανεβασμα youtube για teaching,να τους βαλεις ολους τα γυαλια.(αμα εισαι και ξανθια,εκει να δεις τι εχει να γινει).

Υ.Γ ποιος ξερει τι θησαυρους θα εχει μεσα εκεινη η αποθηκη.

Δημοσ.

Καλά πάνω κάτω τα είδα και είναι εύκολο, αλλά έχω πρόβλημα με τα καλώδια sleeving. Εχω δει μαύρα πχ που είναι σχεδόν διάφανα και φαίνονται τα καλώδια από μέσα και είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Θέλω μαύρο μαύρο να μην φαίνονται τα εσωτερικά. Κάντε κανένα topic λοιπόν με δοκιμασμένα πράγματα, να πάρουμε και ιδέες εμείς οι άσχετοι :P

Το θεμα ειναι να τραβηξεις εσυ βιντεο οταν θα κανεις το sleeving και μετα κατευθειαν ανεβασμα youtube για teaching,να τους βαλεις ολους τα γυαλια.(αμα εισαι και ξανθια,εκει να δεις τι εχει να γινει).

Υ.Γ ποιος ξερει τι θησαυρους θα εχει μεσα εκεινη η αποθηκη.

Να δει ο άλλος στο Youtube το γαλλικό μανικιούρ και να κάνει sleeving και να κάνει τις Σουλιώτισσες μετά κσακσακσα

Η αποθήκη έχει πολύ πράμα μέσα. Πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...