kalamaris23 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γεια σας, θελω να αγοράσω ένα laptop αλλά το προβλημα είναι οτι αυτό πρέπει να τρέχει ένα πρόγραμμα κάπως βαρύ... Οι απαιτήσεις αυτού του προγράμματος είναι οι εξης: AutoCAD 2012 32-bit •Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium (compare Windows 7 versions); Microsoft® Windows Vista® Enterprise, Business, Ultimate, or Home Premium (SP2 or later) (compare Windows Vista versions); or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later) •For Windows Vista or Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology; for Windows XP: Intel Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 technology •2 GB RAM •2 GB free disk space for installation •1,024 x 768 display resolution with true color •Microsoft® Internet Explorer® 7.0 or later •Install from download or DVD Όταν όμως λέει 3.0 GHZ CPU with SSE2 technology, τι ακριβως εννοεί? Πρέπει στο σύνολο όλοι οι πυρήνες να δίνουν τουλάχιστον 3.0 Ghz? Αν αγοράσω ένα laptop που στα χαρακτηριστικά λεει οτι έχει 2.2 Ghz CPU αρκεί? Και αν οχι ποσο θα μου βγει το κουστουμι? Και κατι ακομα το SSE2 technology τι είναι?
stm00192 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Sse2 είναι ένα πακέτο εντολών που μπορεί να διαχειριστεί ο επεξεργαστής... όλοι οι καινούργιοι επεξεργαστές διαχειρίζονται μέχρι τουλάχιστον sse4 οπότε από εκεί δεν έχεις πρόβλημα... δεν μπορείς να συγκρίνεις τα mhz σε επεξεργαστές διαφορετικών γενιών. Ένα P4 πχ στα 3 ghz είναι πολύ κατώτερος από έναν σύγχρονο επεξεργαστή στα 2. 2 οπότε και εδώ δεν έχεις θέμα..... Τώρα όσο αφορά το autocad ναι ευνοείται από πιο ισχυρούς υπολογιστές αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το λειτουργήσει σε λιγότερο ισχυρό μηχανήματα... όλα εξαρτώνται απότις απαιτήσεις σου... κυρίως δώσε βάση στο να έχεις αρκετή μνήμη... 8 gb πχ. Επίσης απο οσο ξέρω στα καινούργια autocad μπορεί να γίνει χρήση και της κάρτας γραφικών οπότε προτίμησε κάτι με ανεξάρτητη κάρτα και όχι κάτι με ιντερ hd graphics. Εγώ θα πρότεινα κάτι από την επαγγελματική σειρά της dell.. Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.