JimxxZe Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Γεια παιδιά,ήθελα να αγοράσω κάτι CK μποξεράκια αυτές τις μέρες απτο ebay και βρήκα έναν ο οποίος πουλάει 12 σε καλή τιμή,κοίταξα το feedback score του αλλά ειναι καινούργιος πωλητης και σκέφτηκα στην αρχή να μην αγοράσω απο αυτόν αλλά μετά κοίταξα ότι είχε πουλήσει σε λίγες μέρες 99 πακέτα αλλά δεν είχαν αφήσει σχόλια για αυτόν,μάλλον δεν θα τα είχε στείλει ακόμα Ο πωλητής είναι αυτός με όνομα jkesa8 απο αυτόν αγόρασα εγώ του έστειλα μαιλ πρίν λίγες μέρες με τις επιλογές μου και του είπα να μου απαντήσει αν όλα είναι νταξει. Δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής.Κοίταξα σήμερα στο ebay και παρατήρησα ότι έχουν εμφανιστεί 2-3 άλλοι καινουργοι πωλητές οι οποίοι πουλάνε τα ίδια μποξεράκια,ίδιες ποσότηες,ίδια σχεδόν περιοχή που βρίσκοντε,ο ένας έχει ίδιο σχεδόν όνομα(jkesa37), ο άλλος έχει αρνητικό feedback με σχόλιο ενός οτι δεν του έστειλε το δέμα My link και άλλοι δύο ίδιοι σχεδόν πωλητες My link My link Τι γίνετε; Νομίζω ότι είναι ένας και ανοίγει λογαριασμούς "πουλώντας" τα ίδια μποξεράκια αλλα δεν στέλνει πουθενά... τι μπορώ να κάνω; έχω αγοράσει και άλλες φορές CK μποξεράκια απο άλλους πωλητες και δεν είχα κάποιο πρόβλημα
Tomahawk Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δε χρειάζεται να έχουν αγοράσει και οι άλλοι CK μποξεράκια για να έχουν παρόμοια προβλήματα Είναι συχνό φαινόμενο να κάνουν 2-3-5-10 λογαριασμούς για να δίνουν feedback στον κύριο λογαριασμό τους! Εάν δε στο στείλει μεσα σε ένα συγκεκριμένο διάστημα μπορείς να κάνεις dispute στο paypal (ψάξε σχετικά)!
Eversor Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Για αυτό και πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τις αγορές σου στο eBay. Να αγοράσεις καλύτερα από άτομα που έχουν την επιλογή δίπλα του "Top - seller"
markosf1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 τα χρήματα σου πάντως δεν τα χάνεις, μπορείς μέσα σε 45 μέρες να τα πάρεις πίσω από το paypal , λέγοντας ότι δεν σου τα έστειλε. αλλά μη βιάζεσαι, κάνουν πολύ καιρό να έρθουν (30 μέρες).
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλό είναι να μην φτάσεις μέχρι το Dispute. Από τη στιγμή που έχεις ενδοιασμούς, καλό θα ήταν να μην αγοράσεις από τον συγκεκριμένο πωλητή.
garage667 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Κοίτα απατεώνες υπήρχαν και θα υπάρχουν,παντού και πάντα...Κάνε λίγο υπομονή να δεις τι θα γίνει.Στην έσχατη των περιπτώσεων κάνεις ένα dispute και αναμένεις από το Paypal.Στην έσχατη όμως..
JimxxZe Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Έκανα cancel payment,γιατι αυτος ο πωλητης δεν είχε κάνει claim την πληρωμή μου στο paypal. σε πόσο καιρό θα πάρω τα χρήματα πίσω; Επίσης ο λογαριασμός αυτου του πωλητη στο ebay έκλεισε(suspended απτο ebay ή τον έκλεισε ο ίδιος) αλλά εμένα στο ebay μου έχει ακόμα το προιόν αυτό για να το πληρώσω.... εντωμεταξυ απο αυτον είχαν αγοράσει και άλλα 100 άτομα και απο χθές άρχιζαν όλοι και αφηναν αρνητικα σχόλια και ότι έκαναν cancel payment..
Porg Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Στο ebay αυτές οι "προσφορές" για cku είναι 90% κινέζικες μαιμουδίτσες 9.99% απατεωνιά, δεν στέλνουν τίποτα και 0,01% misclick asos.com για γνήσια σε πολύ καλές τιμές (ειδικά αν δεν είναι επείγον στο outlet ανα καιρούς έχει απίστευτα χαμηλές τιμές) ή google it για κυνήγι μαιμούς χωρίς μεσάζοντες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.