Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφαρμογες που δενουν με το λειτουργικο, οπως αυτη που λες ή αυτη που κανει backup τις επαφες, δεν βγαινουν αν μπουν!

Με επαναφορά θα βγούν;

έχω σκάσει αφάνταστα για το συγκεκριμένο φοβάμαι μήπως δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

πως μπορώ να βρω στο store τέτοιες εφαρμογές;

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοειται οτι φευγουν με επαναφορα. Τετοιες εφαρμογες ειναι της ms αν θες να τις ψαξεις. Παντως δεν εχω δει να δημιουργουν προβλημα.

Δημοσ.

δυστυχώς δεν μπορώ να βρω παρόμοιες,μια φορά ειχα πέσει πάνω κατα τύχη σε λίστα με εφαρμογές που ενσωματώνονται στο λειτουργικό και μάλιστα είχε πολύ πράμα αλλα πέρασα να δω αυτη που αναφέρω παραπάνω και έκλεισα στο store δυστυχώς.

της Microsoft έχω βρει αυτες που δίνει και οσες χρειάζομαι είναι ήδη περασμένες.

Δημοσ.

Πριν κάτι μέρες είχε γράψει κάποιος εδώ πως στο 640 του είχε έρθει η επίσημη  αναβάθμιση για τα 10ρια. Έχουμε κανέναν άλλον με 640 που να του ήρθε ? 

• Like 2
Δημοσ.

Είχε γράψει ότι το είχε πάρει από Γαλλία. Είναι αλήθεια πάντως ότι έχει αρχίσει το roll out επίσημα.

Για Γερμανια Πολωνία είχε γράψει χωρίς κανένα link...Δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι επίσημα.
Δημοσ.

Κανενας δεν πηρε επισημα τα 10 .ποτε αρχισε;στη διαθεσιμοτητα δεν δειχνει επισημα καμια χωρα και κανεναν παροχο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...