Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

teo20net

συμφωνω απολυτως,στα 8,1 δουλευαν σωστα ολα στα 10 οχι ξανα επιστρεφει στα 8,1 δουλευουν αρα hardware δεν ειναι.οσο για τα 10 ρια που του ηρθε ενημερωση ειναι απο το insider ,δεν εκανε leave προφανως.

και φυσικα με αυτα τα πειραματα,(δεν ειναι android τα win phones)και εγγυηση να εχει σε ισχυ δεν θα επισκευαστει δωρεαν ,δλδ να παρει το σωστο firmware!

δεν ξερω τι σκοπο εχει η μς πλεον, αναβαλεται και η αναβαθμιση 

redstone 2 για pc ανοιξη του 17!

hardware προβλημα ειναι οταν δεν δουλευει κατι με το προεγκατεστημενο λειτουργικο πρωτα απο ολα!

αφου δουλευει out of box σωστα και σε αναβαθμιση στην περιπτωση του flogerakou υπαρχει προβλημα ειναι θεμα software.

οι εκδοσεις ειναι δοκιμαστικες που σημαινει θα εχουν προβληματα ,στην περιπτωση που πειραζει καποιος το υλικολογισμικο χανει και την εγγυηση

Το πρόβλημα του flogerakou είναι hardware γιατί πέρασε σε 8.1 και συνεχίζει. Δεν του εμφανίζεται μόνο στα 10. Να επισημάνω ότι εγώ δεν μίλησα για πειράματα, πολύ πιθανόν όσοι το κάνουν να γνωρίζουν τι κάνουν. Απλά εγώ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία.

Btw μετά απο 1 μήνα περίπου συμβίωσης με τα Win 10 Insider, χθές επέστρεψα σε 8.1. Και νομίζω ότι δεν θα περάσω ξανά σε 10άρια. Το κινητό απο χθές το χαίρομαι όπως όταν το πρωτοαγόρασα. Γενικά στα 10 υπήρχαν τελικά 100άδες πράγματα που με ενοχλούσαν στην χρήση , τα οποία όμως δεν αντιλαμβανόμουν όσο συνήθιζα. Δεν θα γράψω λεπτομέρειες αλλά απο χθές το μεσημέρι το κινητό για εμένα έχει αποκτήσει +30% λειτουργικότητα και άνεση στη χρήση με τα 8.1.

Το μόνο που μου λείπει απο τα 10άρια, είναι το ομαδοποιημένο μενού των ρυθμίσεων αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.

• Like 2
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιλαμβάνεστε ότι τα σουπα-μουπες-alpha-beta-insider-outsider εξ ορισμού είναι ανάπηρα και εσκεμμένα χωρίς διορθώσεις κλπ., έτσι;

Στο pc το καταλαβαίνω, αλλά τι νόημα έχει beta testing σε όλο το λειτουργικό συσκευής που είναι άμεσης και καθημερινής χρήσης, δεν το καταλαβαίνω...

Υπομονή κανα μήνα και βάλτε το official release, όσοι θέλετε...

Επεξ/σία από Occultist
  • Like 1
Δημοσ.

Αντιλαμβάνεστε ότι τα σουπα-μουπες-alpha-beta-insider-outsider εξ ορισμού είναι ανάπηρα και εσκεμμένα χωρίς διορθώσεις κλπ., έτσι;

Στο pc το καταλαβαίνω, αλλά τι νόημα έχει beta testing σε όλο το λειτουργικό συσκευής που είναι άμεσης και καθημερινής χρήσης, δεν το καταλαβαίνω...

Υπομονή και έχει ο θεός και με ευνοϊκό τυφώνα και όταν πάρουμε την πόλη θα βάλτε το official release, όσοι θέλετε...

fixed :P

• Like 1
Δημοσ.

Aπλά το λειτουργικό πρέπει οταν γίνει release να είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση. Γιατί γκρίνια υπάρχει τώρα που είναι σε beta. Φανταστείτε με όλα αυτά τα Bugs να ήταν η official. Εκεί να βλέπατε γκρίνια και πόσο άσχημη θα ήταν η εικόνα της MS. Και τέλος, πότε δεν βγήκε επίσημη ακριβής ημ/νια του rollout. Εγώ προσωπικά έχω υπομονή και περιμένω να ειδώ. Αν όμως βγεί η επίσημη και είναι τίγκα στα bugs εκεί θα γκρινιάξω και εγω. :P

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ μέχρι να ακούσω ακριβή ημερομηνία (π.χ  15 Μαρτίου 2016) δεν περιμένω κάτι. Τα άλλα μου ακούγονται ως estimates. Και εγώ το περιμένω πως και πως γιατί αν δεν δω βελτίωση σημαντική και αλλαγή σοβαρή του store θα πάω σε android ξανα αλλά με υπομονή. Δεν οδηγεί κάπου η γκρίνια και το κράξιμο. Το ίδιο περίπου γινοταν και με τα 10 στα PC αλλά το άξιζε γιατί είναι τα καλύτερα windows που εχω χρησιμοποιήσει ως τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Jimi παραπάνω. Είναι λογικό να καθυστερεί μέχρι να δώσει κάτι λειτουργικό και απροβλημάτιστο, σε ένα εύλογο βαθμό. Όσο και να γκρινιάζει ο κόσμος, αυτή η γρίνια είναι πολλάκις προτιμότερη απο την γκρίνια για ένα λειτουργικό που έχει προβλήματα. 

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Jimi παραπάνω. Είναι λογικό να καθυστερεί μέχρι να δώσει κάτι λειτουργικό και απροβλημάτιστο, σε ένα εύλογο βαθμό. Όσο και να γκρινιάζει ο κόσμος, αυτή η γρίνια είναι πολλάκις προτιμότερη απο την γκρίνια για ένα λειτουργικό που έχει προβλήματα.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα αδερφέ μου...

Καταρχάς όταν κανείς τάζει κάτι, καλό είναι να το κάνει.

Δεύτερον είναι το να παρέχεις σωστή υποστήριξη στο προϊόν σου.Τι Redstone 1-2 και κουραφέξαλα;Ο χρόνος τρέχει για τις συσκευές σαν τρελός.Αγοράζεις δηλαδή ένα κινητό και θα περιμένεις πόσο για να λειτουργήσει όπως πρέπει; 1 έτος;Πάλιωσε!Αυτή είναι η πραγματικότητα για πολλούς.Αλλά να ήταν 1 καλά θα ήταν..Πόσα χρόνια περιμένουν αξιόλογα apps οι WP users;Και αναφέρομαι και στα apps και στις νέες συσκευές που κυκλοφόρησαν με beta λογισμικό..

Και όλα αυτά από την MS.Συνταγή αποτυχίας διδάσκει προς το παρόν.

Εγώ προσωπικά δεν κάνω καμμία τρομερή χρήση με το κινητό και δεν με νοιάζει, αλλά για την εποχή έχει μείνει πίσω αρκετά και άντε να το μαζέψει..

• Like 2
Δημοσ.

ειχαν ταξει 10αρια σεπτεμβρη 2015

εχουμε μαρτη 2016

τα windows 10 mobile εχουν καταντησει το συγχρονο γιοφυρι της αρτας

μιλαμε για την ms οχι καμια εταιρειουλα 

καμια δικαιολογια για τις μλκες τους πλεον

οσο αντεξει το lumia 730 ,μετα ποιοτικο κινεζικο android κ αντε γεια ms

Δημοσ.

Πάντως αν το τελευταίο update ειναι αυτο που θα δοθεί σαν official release δεν το λες και smooth σαν τα 8.1. Είναι αλήθεια ότι γλυκοκοιταω το g4 που χει πέσει αρκετά η τιμή του, όσο και αν έχω μισήσει τα android δεν μπορώ να παραλείψω την αδιαφορία και από πλευρά της ms αλλα και των developers για τα windows phone. Ακόμα και οι εφαρμογές της ms ειναι πιο ανεπτυγμένες και όμορφες στις άλλες πλατφόρμες.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά βρήκα (προσωρινή) λύση για το πρόβλημα των μικροφώνων σε Lumia 930 Windows 10 Mobile! Και ναι είναι software το πρόβλημα κ η microsoft δεν λεει να το φτιάξει... Γύρισα το κινητό σε "λειτουργία προγραμματιστη". Κατέβασα το "Lumia Camera"  απο εδώ http://www.appx4fun.com/xap/17352/  την έκδοση του Ιουλίου γτ η επόμενη απλα σε παραπέμπει στην stock κάμερα. Δουλεύει άψογα, γράφει 1080p, 4Κ τέλεια με ηχο άψογα και στέρεο και 5.1 και εχω την εντύπωση πως ειναι πιο γρήγορη κ πως βγάζει και πολύ καλύτερες φωτογραφίες...! Το μονο που πρέπει να προσέξω ειναι να μην την αναβαθμίσω... Ελπίζω να κανει κατι η microsoft με το θεματακι αυτο κάποια στιγμή....

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή τα Windows 8.1 που φοράνε τώρα τα κινητά σας είναι τόσο χάλια που θέλετε ντε και καλά τα 10άρια? Εγω πήρα πρώτη φορά WP το Lumia 640XL και είμαι ενθουσιασμένος με όσα κάνει σε τόσο καλό βαθμό απο την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα που έχουν περάσει 6 μήνες περίπου. Το android το θεωρώ υποδεέστερο πια. Όλες οι εφαρμογές που θέλω υπάρχουν και τρέχουν άψογα και στο internet(που γι'αυτό πήρα τόσο μεγάλη οθόνη) είναι τέλειο. Αν βγούν τα 10άρια ξέρω οτι θα είναι καλύτερα αλλά και το υπάρχων λειτουργικό είναι φοβερό. Πολύς ντόρος για το τίποτα θαρρώ ρε σεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...