Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε πότε μου εμφανίζει το σηματάκι του gps ενώ έχω κλειστή την τοποθεσία....γιατί το κάνει αυτό;

καπου έχει μια ρυθμιση για αποθηκευση της τοποθεσίας της συσκευής.

Δεν θυμαμαι που το ειχα βρει.

και μένα μου ειχε σπάσει τα νευρα.

• Like 1
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καπου έχει μια ρυθμιση για αποθηκευση της τοποθεσίας της συσκευής.

Δεν θυμαμαι που το ειχα βρει.

και μένα μου ειχε σπάσει τα νευρα.

Δεν ξέρω αν είναι για αυτόν τον λόγο, αλλά πάντως αυτό που λες είναι στο find my phone στην κατηγορία update & security, αποθηκεύει σε τακτά χρονικά διαστήματα την τοποθεσία σου ούτως ώστε αν χαθεί να ξέρεις σε ποιο μέρος είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Στο slow ring θα μπεις , στο φαστ νομιζω ειναι τα redstone builds οπου δεν τα δικαιουσαι. Give it a try , δεν χανεις τιποτα (Εκτως ισως απο ωρες και τις εφαρμογες σου με το hard reset  :P )

Την ξερω τη διαφορα μεταξυ slow και fast ring. Το τριτο ομως τι ειναι? Κατι σαν "super slow" καταλαβα οτι εινια...

Δημοσ.

Την ξερω τη διαφορα μεταξυ slow και fast ring. Το τριτο ομως τι ειναι? Κατι σαν "super slow" καταλαβα οτι εινια...

θα παιρνεις τα builds του Slow ring αλλα τα καλα απο αυτα.

Δημοσ.

Θα παίρνεις beta updates για προγράμματα. Δεν θα παίρνεις builds.

Δημοσ.

Παιδια  μια βοηθεια! εχω ενα Lumia 640 xl και προσπαθω να κανω upgrade αλλα μου βγαινει συνεχως μυνημα 801881d0 ! 

το εχω προσπαθησει σε 3 διαφορετικα wifi αλλα τιποτα..με free space 1,8 GB! 

Tι συμβαινει??

Δημοσ.

Fix error codes 801881d0, 8018822a, 80072f30, 80072ee7, 80072ee2,

80072efd, 80072f76, 80072efe

All these appear because there was a temporary issue with a server or your Internet connection during the update. Here is the solution:

Make sure you’re connected to the Internet and try again. It’s best to connect to Wi-Fi so you can avoid possible cellular data charges.

Οποτε απλα δοκιμαζεις καποια αλλη στιγμη.

Απο εδω

http://windowsreport.com/windows-phone-8-update-issues-fix/

Δημοσ.

Ξύπνησα λοιπόν, είδα τη μπαταρία και αναρωτιέμαι. Να κάνει rollback κανείς ή να μην κάνει. Ιδού η απορία.

Εγω βαριέμαι τα download και λέω να περιμένω μερικές μέρες. Βέβαια 2-3 φορές φόρτιση τη μέρα δε παλεύεται ...

απο τις 08:00 το πρωί χωρίς να κάνω τίποτα έχω 63%

Δημοσ.

Το πρόβλημα πάντως εντοπίζεται κυρίως στην κατανάλωση όταν κάνεις χρήση και όχι στην αναμονή.

Σε εμένα καμία σχέση... μόνο του αδειάζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...