Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμένα καμία σχέση... μόνο του αδειάζει...

αν όντως συμβαίνει αυτό ναι είναι πρόβλημα, θα παρατηρήσω περαιτέρω και το δικό μου πάντως.

Μήπως υπάρχει κάποιο tile που δεν είχες πριν και  κάνει ανανέωση πληροφοριών οπότε χρησιμοποιεί το wifi πιο έντονα;

Ο edge τρωει στο φουλ τη μπαταρια πλεον θελει δυο φορες φορτιση σε σχεση με τα .8.1

αυτό είναι αλήθεια, δεν το έχω δει τόσο υψηλά οτ ποσοστό στο δικό μου όμως βέβαια ισως είναι και η πιο έντονη δική σου χρήση

Ύπάρχει κάπου η πληροφορία πόση ώρα εχει περάσει από την τελευταία αφορτιση ή το εβγαλαν;

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μπαταρία συνεχίζει να μην παλεύεται και όλη η κατανάλωση είναι στην χρήση(+95%).

Firmware update ξεχάσανε να βγάλουν; Και να βγει, θα διορθωθεί το πρόβλημα ή δεν παίζει ρόλο;

Δεν το σκέφτομαι καν να γυρίσω στα 8.1 λόγω εφαρμογών αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τις 1,5-2 φορτίσεις την μέρα.

Δημοσ.

Την οθόνη γρήγορης ματιάς την έβγαλαν; Παρατηρώ ότι η οθόνη δεν σβήνει ποτέ εντελώς! Ίσως παίζει κι αυτό ρόλο στην κατανάλωση.

Δημοσ.

Την οθόνη γρήγορης ματιάς την έβγαλαν; Παρατηρώ ότι η οθόνη δεν σβήνει ποτέ εντελώς! Ίσως παίζει κι αυτό ρόλο στην κατανάλωση.

το glance screen υπάρχει, τι εννοεις δεν σβήνει ποτε εντελώς

Δημοσ.

το glance screen υπάρχει, τι εννοεις δεν σβήνει ποτε εντελώς

Είχα την εντύπωση ότι έμενε πάντα η ώρα και οι ειδοποιήσεις αλλά τώρα είδα ότι έχει σβήσει τελείως...άρα άκυρο :)

Δημοσ.

Εγώ με το 735 σε ένα οχτάωρο μη χρήσης (μόνο λίγο Viber), η μπαταρία είχε πέσει 3-5%. Είχα κλείσει βέβαια όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο εκτός του Viber.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με το 735 σε ένα οχτάωρο μη χρήσης (μόνο λίγο Viber), η μπαταρία είχε πέσει 3-5%. Είχα κλείσει βέβαια όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο εκτός του Viber.

Για να μην μπερδευτούμε παιδιά,τα υπερβολικό drain στην μπαταρία είναι σε 14295.

Δημοσ.

Για να μην μπερδευτούμε παιδιά,τα υπερβολικό drain στην μπαταρία είναι σε 14295.

Εμένα στο Lumia 640 xl πάει πολύ καλύτερα η μπαταρία στο 14295 παρά στο .164.

Δημοσ.

Εμένα στο Lumia 640 xl πάει πολύ καλύτερα η μπαταρία στο 14295 παρά στο .164.

Τώρα έκανα hard reset να δω μήπως στρώσει

• Like 1
Δημοσ.

επιβεβαιώνω οτι μετά απο επαναφορά τηλεφώνου η συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα(ελάχιστα πιο αργά απο 8.1)και η διαχείριση μπαταρίας είναι ενα κλίκ χειρότερη απ οτι στα 8.1.

καμία σχέση δηλαδή όπως το δουλευα μετά την αναβάθμιση.

• Like 5
Δημοσ.

Ναι. Απλα πρεπει να τον "καλεσεις" για να εμφανιστει στη λιστα με τις κλησεις και εκει να πατησεις πανω του και "αποκλεισμος αριθμου".

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...