Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλεισε ολες τι εφαρμογες απο πισω..και οσες δεν φαινονται..ξαναπατα δηλαδη το back button παρατεταμενα και συνεχισε να κλεινεις γιατι υπαρχει ενα θεμα να μενουν ακομα ανοιχτες εφαρμογες ενω δεν φαινονται(ΗΘΕΛΑ να ξερα τι  χρησιμοτητα εχει αυτο)

και ανοιξε επαφες- κλησεις- και τις φωτογραφιες και αν δεν καθυστερουν εντονα τοτε αλλο πραγμα λεω εγω και αλλο εσυ..Ειναι γενικο το θεμα δεν το αναφερω ετσι..

Ξερω πως κλεινουν οι εφαρμογες.

Ο λογος που γραφω λιγα στα φορουμ ειναι γιατι δυσκολα σε πιστευη καποιος.

Δημοσ.

Ξερω πως κλεινουν οι εφαρμογες.

Ο λογος που γραφω λιγα στα φορουμ ειναι γιατι δυσκολα σε πιστευη καποιος.

Αλλο λεω εγω ομως και αλλο μου απαντας εσυ..εδω κουβεντα κανουμε..ποιος δεν πιστευει ποιον, τι εννοεις?

Βασικα ποιο lumia εχεις και ποια εκδοση λειτουργικου?Επισημη ή οχι?Οταν ανοιγεις πολλες εφαρμογες και  πας να τις κλεισεις δεν μενουν ακομα αρκετες απο πισω αν συνεχισεις να χρησιμοποιεις το Multitasking? Δηλαση εσενα οι φωτογραφιες λειτουργουν αψογα?Ανοιγουν αμεσως?(ποσα δευτερολεπτα κανει να ανοιξει η εφαρμογη χωρις να τρεχει απο πισω σε εσενα?) και οταν σκλρολλαρεις δεν ξαναφορτωνουν ξανα και ξανα οι φωτογραφιες..καντο με λιγη σπιρταδα ομως..

Δημοσ.

Όταν τραβάω 2 (ή 3 στην καλυτερη) HDR φωτογραφίες στη σειρά κρασάρει η εφαρμογή της κάμερας και μετά για να ξανά δουλέψει θέλει restart. Το κάνει απ όταν ήμουν insider και το κάνει ακόμα και τώρα στις Official builds. Φυσικά έχω κάνει και hard reset αλλά τίποτα. Φυσικά στέλνω feedback εδώ και 8 μήνες αλλά πάλι τίποτα.

Το γεγονός ότι αφού τραβήξεις την HDR φωτογραφία θέλει κάνα 5λεπτο για να βάλει τα finishing touches είναι άλλο.

Αντίστοιχη λειτουργία υπάρχει στα iPhone εδώ και χρόνια. Κάποτε που είχα iPhone ήταν όταν είχε πρωτοβγει η λειτουργία αύτη και δούλευε άψογα, η ms δυσκολεύεται όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν τραβάω 2 (ή 3 στην καλυτερη) HDR φωτογραφίες στη σειρά κρασάρει η εφαρμογή της κάμερας και μετά για να ξανά δουλέψει θέλει restart. Το κάνει απ όταν ήμουν insider και το κάνει ακόμα και τώρα στις Official builds. Φυσικά έχω κάνει και hard reset αλλά τίποτα. Φυσικά στέλνω feedback εδώ και 8 μήνες αλλά πάλι τίποτα.

Το γεγονός ότι αφού τραβήξεις την HDR φωτογραφία θέλει κάνα 5λεπτο για να βάλει τα finishing touches είναι άλλο.

Αντίστοιχη λειτουργία υπάρχει στα iPhone εδώ και χρόνια. Κάποτε που είχα iPhone ήταν όταν είχε πρωτοβγει η λειτουργία αύτη και δούλευε άψογα, η ms δυσκολεύεται όμως.

Εχεις δικιο..το κανει και σε εμενα αλλα οταν κρασαρει η καμερα δεν χρειαζεται hard reset..βασικα πολλες φορες ακομα και σε απλη φωτογραφια οταν παταω πανω αριστερα να δω τι τραβηξα ειδικα αν ειναι πανω απο 3 φωτογραφιες..συχνα κρασαρει παλι..

Δημοσ.

Αλλο λεω εγω ομως και αλλο μου απαντας εσυ..εδω κουβεντα κανουμε..ποιος δεν πιστευει ποιον, τι εννοεις?

Βασικα ποιο lumia εχεις και ποια εκδοση λειτουργικου?Επισημη ή οχι?Οταν ανοιγεις πολλες εφαρμογες και  πας να τις κλεισεις δεν μενουν ακομα αρκετες απο πισω αν συνεχισεις να χρησιμοποιεις το Multitasking? Δηλαση εσενα οι φωτογραφιες λειτουργουν αψογα?Ανοιγουν αμεσως?(ποσα δευτερολεπτα κανει να ανοιξει η εφαρμογη χωρις να τρεχει απο πισω σε εσενα?) και οταν σκλρολλαρεις δεν ξαναφορτωνουν ξανα και ξανα οι φωτογραφιες..καντο με λιγη σπιρταδα ομως..

Για ολα τα πανω απαντησα απο την αρχη,ακριβη χρονο περιπου ενα δευτερο για να ανοιξουν (δεν εχω μετριτη)

640 ds wp10 .318 επισιμη

Το προβλημα που εχω και εχω πη ειναι στην καμερα μετα την αναβαθμηση του app καπου κολαει.

Δημοσ.

Για ολα τα πανω απαντησα απο την αρχη,ακριβη χρονο περιπου ενα δευτερο για να ανοιξουν (δεν εχω μετριτη)

640 ds wp10 .318 επισιμη

Το προβλημα που εχω και εχω πη ειναι στην καμερα μετα την αναβαθμηση του app καπου κολαει.

Οταν μου λες πως περνει 1 δευτερο να ανοιξει για πρωτη φορα τοτε Τασο μαλλον κατι κανεις λαθος..εδω και το 950 κανει κανα 3 με 4 να την ανοιξει και εσυ μου λες πως το 640 (που εχω και εγω κανει 1 δευτερο?) ελα τωρα ας μιλησουμε σοβαρα

Δημοσ.

Οταν μου λες πως περνει 1 δευτερο να ανοιξει για πρωτη φορα τοτε Τασο μαλλον κατι κανεις λαθος..εδω και το 950 κανει κανα 3 με 4 να την ανοιξει και εσυ μου λες πως το 640 (που εχω και εγω κανει 1 δευτερο?) ελα τωρα ας μιλησουμε σοβαρα

Να πουμε τη μονο αμα το δης θα πιστεψεις ετσι φαινετε.

Αν θες στο στελνω (με εξοδα δικα σου)

Αυτο με κανει και δεν γραφω στα φορουμ.

Δημοσ.

Να πουμε τη μονο αμα το δης θα πιστεψεις ετσι φαινετε.

Αν θες στο στελνω (με εξοδα δικα σου)

Αυτο με κανει και δεν γραφω στα φορουμ.

Τεσπα...τζαμπα προσπαθουσα να βγαλω ακρη τοση ωρα..οσοι βλεπουν καταλαβαινουν..καλη σου μερα Τασο.

Δημοσ.

Τεσπα...τζαμπα προσπαθουσα να βγαλω ακρη τοση ωρα..οσοι βλεπουν καταλαβαινουν..καλη σου μερα Τασο.

Ακρη να βγαλεις σε τη?

Δεν ειμαστε παιδια για να πουμε ποιος εχει δικιο συζητηση κανουμε.

Γιατι ειναι τοσο δυσκολο τα προβληματα που εχεις εσυ και αλλοι πολλοι καποιοι να μην τα εχουν αλλα να εχουν κατι αλλο?

Ετσι ειναι ακομα και η επισημη .318 δοκιμαστικη ειναι απλα λεμε οτι ειναι επισημη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με την συνηθισμένη χρήση που κάνω και χωρίς πολύ χρήση του edge (που έχει το γνωστό πρόβλημα) είμαι στα επίπεδα του 8.1.

Για την μπαταρία τι έχετε να πείτε;

Βλέπετε βελτίωση;

• Like 1
Δημοσ.

περίπου ναι η μπαταρία κρατάει χοντρικά οσο και στα 8.1 με μια ελαφρά κατηφόρα βέβαια.

επίσης σε μένα τουλάχιστον με την .318 έχω πολύ καλύτερη ποιότητα ακουστικού σε ολες τις κλήσεις ανεξαρτήτως σήματος(Η η Ε).

• Like 1
Δημοσ.

Και τα τηλέφωνα αν θέλετε να πείτε.

Γιατί πχ στο μικρό 640 και μένα η μπαταρία έγινε ξανα σκυλί.

στο xl όμως την τρώει αβέρτα.

Ειδικά αν έχεις wifi ή δεδομένα ανοιχτά...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...