Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Lazlow εμένα λειτουργεί κανονικότατα!!

Μπες στις ρυθμίσεις μπαταρίας και επέλεξε να εκτελείται πάντα στο παρασκήνιο!!!!

Κλασσικά η ms μαμιεται πάλι.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα που έχασαν ακόμη ένα deadline , τα ίδια είχαν γίνει και στο προηγούμενο. Χωρίς να γνωρίζω περί τίνος πρόκειται πιστεύω θα είναι λόγω του ότι κινητά τρίτων (όχι Lumia) έχουν δείξει διάφορα προβλήματα στο συγκεκριμένο update.

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 1
Δημοσ.

η ιδια η ms σκοτωνει το mobile λειτουργικο της ,τι δεν καταλαβαινετε;αναφερθηκα προ ημερων για την καταληξη που θα εχει και απλα σβηστηκαν τα σχολια μου,η επομενη κινηση ειναι ο τερματισμος της mobile πλατφορμας και λογικα και η εξαφανιση των εφαρμογων της οπως και to store απο τα desktop / laptops.

οκ εγινε ενα μπαμ και βγηκαν 20 εφαρμογες universal μετα τι;αυτες ειναι ανημερωτες και ουτε θα υπαρξει ενημερωση απλα θα μεινουν στην ιστορια

τοσο φανατικος χρηστης των win phones ημουν ,ειναι απαραδεκτη η εταιρεια γιατι δεν υπολογισε δεν προειδοποιησε οτι σε περιπτωση λαθους ή μη αναμενομενης ζητησης θα δουλευει τους λιγους που εμειναν.

για εναν ''παραξενο'' λογο χρηστες του viber δεν εχουν σωστη λειτουργια της εφαρμογης,το fb ποτε δεν γινεται επισημο οπως και αλλες εφαρμογες ειναι σε beta,προσωπικα ειναι pre-alpha.καλη υπομονη σε ολους οσοι εμειναν κρατηστε τις συσκευες οσο αντεξουν ,επομενο βημα τους ειναι ο τερματισμος αποτομα.το 640 xl που εχω το εχω ως ενα μικρο ταμπλετ για πλοηγηση.

ελπιζω να μη διαγραφει ΚΑΙ αυτη τη φορα το ποστ μου μιας και ειμαι σε εντελως λογικα πλαισια συζητησης

η αναφορα Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ αλλα ποτε δεν εγινε ......οπως παντα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...