panos9553 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το ίδιο και σε μένα εκεί κοντά παίζει ρόλο και τι μπαταρία έχεις στο κινητό γι αυτό είπα και μοντέλο ςγω μιλάω κανονικά με ακουστικά δεν έχω πρόβλημα παίρνω με αυτά και ο άλλος με ακούει μια χαρά,έχω κάτι ακουστικά lg Δεν καταλαβες τι εννοω.. Ενω μιλας με καποιιον χωρις ακουστικα, αποφασιζεις να τα βαλεις(ενω μιλας τονιζω). Εαν βαλεις τα ακουστικα δεν σε ακουει ο αλλος, καταλαβες τωρα? Δεν λεω γενικα αν λειτουργουν τα ακουστικα..αν ειναι συνδεδεμενα πριν την κληση λειτουργουν κανονικα..
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβες τι εννοω.. Ενω μιλας με καποιιον χωρις ακουστικα, αποφασιζεις να τα βαλεις(ενω μιλας τονιζω). Εαν βαλεις τα ακουστικα δεν σε ακουει ο αλλος, καταλαβες τωρα? Δεν λεω γενικα αν λειτουργουν τα ακουστικα..αν ειναι συνδεδεμενα πριν την κληση λειτουργουν κανονικα.. τώρα κατάλαβα θα το τσεκάρω και θα σου απαντήσω
salida Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που μιλας με καποιον και θελεις να βαλεις τα ακουστικα ρε παιδι μου..αλλα μετα δεν σε ακουει ο αλλος τι κουλο ειναι αυτο? Και πρεπει να τα ξαναβγαλεις και να μιλησεις χωρις αυτα..μονο σε 640 γινεται ή και σε αλλα? Απο ποια αναβαθμιση προεκυψε αυτο..?(νομιζω απο την 189 και μετα) και με την 321 δεν το φτιαξανε να ενημερωσω.. ισχύει την έχω πάθει και εγώ έτσι... όχι μόνο σε κανονική κλήση αλλά και σε viber κλήση 1
aris 4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γειά κ χαρά σε όσους κάνουν χρήση αυτού του συστήματος σαν κ μένα.Εγω από το ταπεινό 532. Λοιπόν ο λόγος που έκανα εγγραφή είναι μόνο κ μόνο για για να πω τα εξής Πρώτα να λύσω εν μέρει πως βάζουμε ακουστικά αφού έχει αρχίσει η κλήση. Πατάς ενεργοποίηση ηχείου κ πάλι πίσω σε ακουστικά. Κ το γενικότερο μου σχόλιο - συνεισφορά σε συζητήσεις . Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από χρήση τηλεφώνου. Είχε μετά την αλλαγή σε 10 από 8'θεματακια αλλά λυθηκαν μόνιμα με hard reset. Εκτοτε όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται ανελλιπώς κ αν εξερεθει θέμα πιο γρήγορης αποφόρτισης μπαταρίας όλα είναι ομαλά κ καλά . Κλειδί κατά την άποψη μου είναι ότι δεν έχω μπει σε φάση ποτε 'δοκιμαστή ".Μόνο επίσημα,updates κ όχι μέσα έξω σε insider κλπ . Επίσης έχω την αποψη ότι η συνεχής χρήση του τηλεφώνου χωρίς άσκοπα On off ,προσφέρουν ομαλότητα χρήσης. Σορι αν κούρασα,ελπίζω να βοηθήσει μήνυμα σε σκέψεις . 6
cameranek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά στην.321 Δεν τρώει στην αναμονή σχεδόν καθόλου. Μόνο 5% σε 13 ώρες! Σε σερφινγκ περίπου 8% την ώρα. Νομίζω λίγο καλύτερα από την .221 1
gesamgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια...930 εδω....ποιο ειναι το τελευταιο επισημο Update ? εχω μια version Που λεει 010!
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά στην.321 Δεν τρώει στην αναμονή σχεδόν καθόλου. Μόνο 5% σε 13 ώρες! Σε σερφινγκ περίπου 8% την ώρα. Νομίζω λίγο καλύτερα από την .221 εμένα ειναι αρκετα παραπάνω η κατανάλωση,αλλα συνήθως το βλέπω σε 2-3 μέρες απο την ημέρα ενημέρωσης. για πρωτη μέρα πάντως ηταν αρκετα ικανοποιητικα. φαντάζομαι καταναλώνει παραπάνω λόγω 2 σιμ. Ειμαι στο 84% απο τις 9 παρα το πρωι,εχω μιλήσει στο τηλ κανενα 15λεπτο,εχω στειλει 10 μηνύματα και γυρω στα 10λεπτα ανοιχτά δεδομένα + ενημέρωση του store απο δίκτυο κινητής.
anamenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγώ εδώ και μέρες περιμένω το L640XL από το service της Microsoft αλλά είμαι σε σοβαρές σκέψεις να κάνω το jump σε L950XL, μου προτείνετε να το πάρω η να περιμένω να πάρει κατήφορο η τιμή του HP ELITE X3; (Απο θέμα cameras χαλαρά το πρώτο και από θέμα σχεδιασμού το δεύτερο)
tasos-e Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τόσο όσο έχει πάει το πολύ καλό 950 δεν νομίζω να πέσει το elite x3 Εάν μπορούσα χαλαρά θα έπαιρνα το 950 τώρα. 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Η HP δεν τα πάει καλά με τις τιμές. Τα έχει όλα super πανάκριβα. Έχει φάει τρελό κράξιμο. Δεν θα είχα πολλές ελπίδες να πέσει... Άσε που για μένα η κάμερα, λόγω παιδιών, είναι το α και το ω. Αν΄είναι και για σένα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο κινητών... 2
conjure Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 anamenos, αν χρησιμοποιείς single sim, μπορείς να έχεις 950xl πολυ φτηνά τωρα. Πραγματικά αξίζει. Να ξέρεις όμως θα το νιώθεις πιο ζεστό στο χέρι ορισμένες φορες. 1
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδια ανοίγω τα data ,για δεκα λεπτά βαριά και ελενχω μετά ποσα ξόδεψα και βλέπω κάπου στα 30μβ που δεν είμαι λογικό γιατί δεν είδα βίντεο και τέτοια πράγματα ,σε αντίστοιχη χρήση σε αντροιντ το πολύ να χαλούσε 10μβ έχει κανεις καμια λύση να μην ξεπαραδιαζόμαστε και κάτι ακόμα βλέπω ορισμένες φορες ότι ψάχνει για gps ενώ εγώ το Έχω απενεργοποίηση τελείως ,Έχει κάνεις καμια λυση 1
panos9553 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγώ εδώ και μέρες περιμένω το L640XL από το service της Microsoft αλλά είμαι σε σοβαρές σκέψεις να κάνω το jump σε L950XL, μου προτείνετε να το πάρω η να περιμένω να πάρει κατήφορο η τιμή του HP ELITE X3; (Απο θέμα cameras χαλαρά το πρώτο και από θέμα σχεδιασμού το δεύτερο) Κανενα, ο μονος λογος για να πας σε lumia ειναι μονο αν εισαι κολλημενος..δεν υπαρχει πλεον καποιο πλεονεκτημα της πλατφορμας εναντι των αλλων..
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ΧΑ,και εκει που έλεγα ολα πανε καλα σημερα έχει πέσει ησυχια,γυρνάω σπίτι και βλέπω και ειδοποιήσεις στο messenger και στο FB και στο Viber και κλασσικά δεν είχε χτυπήσει καμία στο τηλέφωνο. εφαγε 2 soft reset και τις έδειξε μετά. Αψογο ξεκίνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα