Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τεο έχει δίκιο. Κάθε τρεις και λίγο μπαίνει κάποιος εδώ και μας βάζει σε αντιπαράθεση χωρίς νόημα. Οπότε σταματώ οποιαδήποτε συζήτηση εδώ. Εδώ μέσα όλα τα παιδιά είναι πολύ έξυπνα και έχουν πολύ καλή αντίληψη και νοημοσύνη για να καταλάβουν ποιος τους λέει ψέματα και ποιος είναι γνησιος καθως και τι κρύβεται πίσω από τα λεγόμενα του καθένα.

Retro το μερίδιό μου μην ξεχάσεις να μου στείλεις απο τα έσοδα της εφαρμογής. Ότι κανονίσαμε φίλε, μέχρι αύριο το πρωί θέλω το 15% στο Paypal μου. Μην το ξεχάσεις σε παρακαλώ, πρέπει να πληρώσω το γραμμάτιο της Mercedes.

Τεο θα σου δώσω τα μισά από τα 8.5 ευρώ που έχω βγάλει. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ. Να πληρώσεις κατευθείαν!! :D
  • Like 2
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τεο θα σου δώσω τα μισά από τα 8.5 ευρώ που έχω βγάλει. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ. Να πληρώσεις κατευθείαν!! :D

Μη λές νούμερα, μίλα με ποσοστά. Δεν τα έχω δηλωμένα Ελλάδα, τα βάζω στην Off Shore στο Μεξικό κι αν με μπαγλαρώσουν, την έκατσα.

Edit: Τον άλλο μήνα που θα πάω στο πατρικό μου, θα αγοράσω την εφαρμογή για το κινητό της μάνας μου οπότε (επενδυτικά το αναφέρω) μπορείς να υπολογίζεις ότι θα έχεις σίγουρα 1.99 ευρώ απο εμένα. Το λέω απλά για να ξέρεις τα έσοδά σου και να κανονίσεις τα επιχειρηματικά σου πλάνα για το Β Εξάμηνο του '16.  :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως κάνα δυο μέρες τωρα με την 321, σημαντικοτατη βελτίωση με το double tap για όσους το χρησιμοποιούν. Επίσης μπαταρία στα ίδια επίπεδα και λίγο καλύτερα και τέλος καλυτερη ακόμα συμπεριφορά του μπλουτουθ στο αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως κάνα δυο μέρες τωρα με την 321, σημαντικοτατη βελτίωση με το double tap για όσους το χρησιμοποιούν. Επίσης μπαταρία στα ίδια επίπεδα και λίγο καλύτερα και τέλος καλυτερη ακόμα συμπεριφορά του μπλουτουθ στο αυτοκίνητο.

εμενα η μπαταρία με βίασε σήμερα.

ειχε κολλήσει κλασσικα η Lock screen και σε 3 ώρες έφαγε 38%.

ευτυχως το πήρα χαμπάρι :-(

Δημοσ.

Μη λές νούμερα, μίλα με ποσοστά. Δεν τα έχω δηλωμένα Ελλάδα, τα βάζω στην Off Shore στο Μεξικό κι αν με μπαγλαρώσουν, την έκατσα.

Edit: Τον άλλο μήνα που θα πάω στο πατρικό μου, θα αγοράσω την εφαρμογή για το κινητό της μάνας μου οπότε (επενδυτικά το αναφέρω) μπορείς να υπολογίζεις ότι θα έχεις σίγουρα 1.99 ευρώ απο εμένα. Το λέω απλά για να ξέρεις τα έσοδά σου και να κανονίσεις τα επιχειρηματικά σου πλάνα για το Β Εξάμηνο του '16. :-D :-D

χαχαχα πάλι καλά που μου το πες! Έχω να δώσω και προκαταβολή φπα!!!

Έχεις δίκιο για το double tap! Μόλις το δοκίμασα που το έγραψες. Επιτέλους έγινε χρηστικό! Έκανα 5-6 προσπάθειες πριν.
Δημοσ.

εμενα η μπαταρία με βίασε σήμερα.

ειχε κολλήσει κλασσικα η Lock screen και σε 3 ώρες έφαγε 38%.

ευτυχως το πήρα χαμπάρι :-(

Χρησταρα προφανώς το κινητό σου έχει πρόβλημα και θέλει σέρβις, δεν δικαιολογείται τόσα προβλήματα.
  • Like 1
Δημοσ.

Χρησταρα προφανώς το κινητό σου έχει πρόβλημα και θέλει σέρβις, δεν δικαιολογείται τόσα προβλήματα.

Ναι ώρες ώρες...τα βλέπω και δεν πιστεύω ότι είναι τόσο άτυχος. Πολλά μαζεμένα.

Δημοσ.

Ρετρό αυτοί που θαβουν το wp θέλουν να ρίξουν τις τιμές, να τα πάρουν πιο φτηνά. Γ' αυτό ασχολούνται με μας τους 5-6 που έχουμε Windows Phone .

• Like 2
Δημοσ.

μέχρι και την 10586.454 ηταν άψογο.

απο την 14393 και μετά μαμιέται.

• Like 1
Δημοσ.

μέχρι και την 10586.454 ηταν άψογο.

απο την 14393 και μετά μαμιέται.

Ξαναλέω αν μετά από hard reset συνεχίζεις να έχεις κολλήματα , τότε έχει πρόβλημα η συσκευή. Έχω στείλει ένα 532 για σέρβις γιατί μου έβγαζε μια μαύρη κάθετη γραμμή, και θέλω να στείλω ένα 435 με πρόβλημα οθόνη και αφή.
  • Like 1
Δημοσ.

Ξαναλέω αν μετά από hard reset συνεχίζεις να έχεις κολλήματα , τότε έχει πρόβλημα η συσκευή. Έχω στείλει ένα 532 για σέρβις γιατί μου έβγαζε μια μαύρη κάθετη γραμμή, και θέλω να στείλω ένα 435 με πρόβλημα οθόνη και αφή.

Μαυρη καθετη γραμμη μου βγαζει και μενα οποτε του καπνισει...κανω ενα restart και ερχεται στα ισια τ! (στα 10 γινεται μονο αυτο, στα 8 δεν το χω συναντησει!)

Τωρα για 435 το εχει η μανα μου και δεν εχει προβλημα με touch!

Δημοσ.

Στο 930 μου το έκανε καμμιά φορά πολύ randomly όταν πήγαινα να βγάλω καμμιά φωτογραφία. Σπανιότατα όμως ενώ στην φωτογραφία δεν φαινόταν τελικά. Επίσης κάποιες φορές και στο viber.

• Like 1
Δημοσ.

Μαυρη καθετη γραμμη μου βγαζει και μενα οποτε του καπνισει...κανω ενα restart και ερχεται στα ισια τ! (στα 10 γινεται μονο αυτο, στα 8 δεν το χω συναντησει!)

Τωρα για 435 το εχει η μανα μου και δεν εχει προβλημα με touch!

Είναι πρόβλημα οθόνης, όσο είναι στην εγγύηση το αλλάζουμε , με 10-15 μέρες αναμονή. Το έστειλα 5/10 .

Δεν είναι θέμα 8 ή 10 , είναι θέμα οθόνης.

• Like 1
Δημοσ.

Το μοναδικό bug που εχω στην συσκευη ειναι οτι στην λιστα notifications and actions μια απο τις εφαρμογες που κανεις on off για ειδοποιησεις την αναφερει αντι με το ονομα της με το registry key. Πολυ πιο σπανια μπορει να πετυχεις διπλοεγγραφη και στην λιστα των background apps. Ξερω οτι το ψειριζω το θεμα αλλα απο την στιγμη που δεν βρισκω καποιο αλλο σημαντικοτερο κουσουρι στην συσκευη μου εχω αρχισει και τσεκαρω τετοιες λεπτομερειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...