Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καθένας παίζει τη μπάλα που ξέρει,πολλοί δικοί μου έχουν Facebook αλλά δεν σημαίνει ότι εγώ που δεν έχω είμαι στην απέξω,γι' αυτό είναι δικοί μου φίλοι μου,γιατί δεν χρειάζεται το Facebook για να επικοινωνήσουμε μπορούμε με πολλούς τρόπους,αν περιμένουμε να παίζουμε μπάλα μέσα από ένα υπολογιστή η ένα smartphone η μόνο από το Facebook τελειώσαμε.

φιλε είσαι λάθος το ότι κάνετε εσύ και η παρέα σου δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο από αυτό που γίνεται,σε μερικά σημεία κρίνονται τα παιχνίδια στο να αγοράσει καποιως μια συσκευή και αυτό ειναι ένα από αυτά ,μετά αυτό με τι σειρά του θα φέρει άνθηση στο οικοσυστημα και έτσι θα ανακτηθουν καινούργιοι και παλιοί πελάτες ,γι αυτό μίλησα πριν για κοντόφθαλμη τακτική,αν η Μς αναγκαζε κατά κάποιον τρόπο να φτιαχτούν εφαρμογές όπως αυτη και άλλες στοιχειώδης και να δουλεύουν ρολοι κανένας μας δεν θα παραπονιόταν για τα κολλήματα στα live tilew
  • Like 2
Δημοσ.

νομίζω με τις νεες εξελίξεις στις εφαρμογές και στα γενικότερα νεα,το 435 μου θα βγάλει αριθμητικό πληκτρολόγιο σε λίγο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Like 6
Δημοσ.

νομίζω με τις νεες εξελίξεις στις εφαρμογές και στα γενικότερα νεα,το 435 μου θα βγάλει αριθμητικό πληκτρολόγιο σε λίγο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κοτσάρεις και ένα mini εκτυπωτή στην πλάτη και έχεις μια ωραία ταμειακή τυχερέ! :P

• Like 2
Δημοσ.

Κοτσάρεις και ένα mini εκτυπωτή στην πλάτη και έχεις μια ωραία ταμειακή τυχερέ! :P

μπα πιο πιθανό ειναι να μου γράψει στην οθόνη "αστο μαν μου θα γινω feature phone"

• Like 3
Δημοσ.

Όλο καλά λόγια Πάνο και retro ανταλλάζετε,κάτι παίζει εδω

Ακομα δεν κατάλαβες γιατί; Εγω ειμαι ο υπαρχηγος της συμμορίας..και σαν λογιστής του κρατάω ταμείο από τις απίστευτες εισπράξεις που κονομησε από τα άτομα που πήρε στον λαιμό του...σε είχα για πιο γατονι...

φιλε είσαι λάθος το ότι κάνετε εσύ και η παρέα σου δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο από αυτό που γίνεται,σε μερικά σημεία κρίνονται τα παιχνίδια στο να αγοράσει καποιως μια συσκευή και αυτό ειναι ένα από αυτά ,μετά αυτό με τι σειρά του θα φέρει άνθηση στο οικοσυστημα και έτσι θα ανακτηθουν καινούργιοι και παλιοί πελάτες ,γι αυτό μίλησα πριν για κοντόφθαλμη τακτική,αν η Μς αναγκαζε κατά κάποιον τρόπο να φτιαχτούν εφαρμογές όπως αυτη και άλλες στοιχειώδης και να δουλεύουν ρολοι κανένας μας δεν θα παραπονιόταν για τα κολλήματα στα live tilew

Έτσι ακριβώς όπως τα λες εδω..
  • Like 1
Δημοσ.

Ακομα δεν κατάλαβες γιατί; Εγω ειμαι ο υπαρχηγος της συμμορίας..και σαν λογιστής του κρατάω ταμείο από τις απίστευτες εισπράξεις που κονομησε από τα άτομα που πήρε στον λαιμό του...σε είχα για πιο γατονι...

Το είχα καταλάβει απλα σας έκανα να το παραδεχτείτε σε όλους για να δουν με ποιους έχουν να κάνουν..

Λάθος δεν είμαι,μίλησα για μια εφαρμογή που δεν θέλω να έχω προσωπικά και ότι μια εφαρμογή δεν θα με χωρίσει από τους φίλους γιατί θα βρω τρόπο να έρθω σε επαφή μαζί τους.

Τώρα αν το γενικό σύνολο θέλει οπωσδήποτε εφαρμογή Facebook και δεν του κάνει μέσω edge η άλλης βοηθητικής εφαρμογής δεν θα πάρει windows phone (αν τελικά γίνει έτσι)

Πάντως τα παιχνίδια των εταιρειών είναι πολλά,πετάνε μια ιστορία για να δουν αντιδράσεις και πολλά άλλα βάση των συμφερόντων του.

• Like 3
Δημοσ.

Ενα αλλο προβλημα που παρατηρω, ειναι οτι δεν κατεβαινει η ελληνικη γλωσαα για το πληκτρολογιο!! Ενω λεει ληψη μενει κολλημενο 0%..... δεν εχω ανοιχτο battery saver... (και κατι αλλο στις γλωσσες του πληκτρολογιου διπλα αναφερει και τα mb που θα κατεβασει,στα ελληνικα δεν δειχνει ποσα ειναι...)

*ειμαι απο reset και εχω κανει 2!!

*κατι τετοια κουλα προβληματα καταντησε μα**κια!!

Δημοσ.

Θρύλε αν είσαι στη τελευταία φαστ έχει πρόβλημα. Αλλιώς μπες insider για να κατεβάσεις πληκτρολόγιο, αλλιώς γιοκ .

Δημοσ.

Θρύλε αν είσαι στη τελευταία φαστ έχει πρόβλημα. Αλλιώς μπες insider για να κατεβάσεις πληκτρολόγιο, αλλιώς γιοκ .

Στην τελευταια ειμαι και ειμαι ηδη insider, βγηκα ξαναμπηκα(απτο insider) και τιποτα!!
Δημοσ.

Θρύλε δεν λες πάλι καλά που δεν το πέρασα στο βασικό κινητό να είχα πρόβλημα; Το είχα αφόρτιστο και την γλύτωσα :D το έβαλα σε slow μην γίνει καμία μλκία.

Δημοσ.

Θρύλε κανονικά από πάνω, και μετά θα βάλεις το πληκτρολόγιο. Περισσότερα όταν βγει η νέα έκδοση. Άμα είσαι από κορινθο θα το δούμε από κοντά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...