teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τες πα για αυτά που λέει ο jim_p δεν έχω και να πω, δεν έχει άδικο άλλα βαρέθηκα να ασχολούμε. Τώρα για την .351 όπως κι ο κουξ, δεν θέλω ούτε εγώ να ασχοληθώ με Insider. Το έκανα στο παρελθόν αλλα θέλω την συσκευή όσο πιο stable γίνεται. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι μπαίνεις σε insider, τρώει φλασιά η συσκευή που δεν έχει να κάνει με insider, παρόλα αυτά σε τρώει η αμφιβολία και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή Σαν Γαλάτης κι εγώ θα πω "Αν είναι να έρθει ας έρθει, αλλιώς ας προσπεράσει". ( Τώρα που το σκέφτομαι λίγο σαν Άντζελα μου ακούστηκε αυτό) 2
cameranek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 .351 αν περιμένεις καμιά βδομάδα θα μπει επίσημα. Μπορεί και να κάνω λάθος. Ουδείς άσφαλτος. Άντζελα 2
anamenos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγώ που είχα χάσει ένα μήνα επαφής με το λειτουργικό, μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πόσο stable και γρήγορη είναι η .351. Αν βρω ώρα κάποια στιγμή θα γράψω αναλυτικά τα θετικά που έχω παρατηρήσει. 1
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Και η .321 σαν σύνολο προσφέρει πολύ καλή εμπειρία. 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τα tiles που δεν ανανεώνονται είναι μόνο δικό μου θέμα τελικά; 1
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Xristara κάνε ένα αγιασμό, δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. Κουράγιο!
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Xristara κάνε ένα αγιασμό, δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. Κουράγιο! το tile του outlook σου αλλάζει βασικά; στα υπόλοιπα έχω δει οτι οκ κάτι γίνεται πχ στο fb,messenger μερικές φορές μένει το (1)κάτω δεξιά ενω το έχω διαβάσει αυτό που χρειάζεται. 1
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με το "1" μου το κάνει σπάνια πλέον μόνο το Viber. Τα υπόλοιπα που κ που τα βλέπω να βγάζουν διάφορα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω παρατηρήσει προσεκτικά. Πάντως δεν έχω δεί κάποιο να είναι τελείως στατικό για μέρες. Μόνο το store δεν μου βγάζει τίποτα εδώ και 4-5 μέρες. Και επίσης το store δεν μου κλείνει τις αυτόματες ενημερώσεις. 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με το "1" μου το κάνει σπάνια πλέον μόνο το Viber. Τα υπόλοιπα που κ που τα βλέπω να βγάζουν διάφορα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω παρατηρήσει προσεκτικά. Πάντως δεν έχω δεί κάποιο να είναι τελείως στατικό για μέρες. Μόνο το store δεν μου βγάζει τίποτα εδώ και 4-5 μέρες. Και επίσης το store δεν μου κλείνει τις αυτόματες ενημερώσεις. Το tile του Outlook πάντως 100% δεν γυρνάει. Θα πρέπει να του αλλάξω μέγεθος για να δείξει εκείνη την ώρα και μετά πάλι αλλαγή μεγέθους για να αδείασει. Το ίδιο και το tile του ημερολογίου.
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μόλις τώρα το outlook μου έβγαλε μνμ από newsletter καταστήματος που μου έστειλε με mail. Άρα δουλεύει.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τι να πω,μαλλον χρειάζεται πάλι επαναφορά εργοστασιακών και να μην κάνω επαναφορά αρχείων απο αντίγραφο ασφαλείας. εκτός κ αν φταίει που το έχω σε πολύ μικρό εικονίδιο.
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Σε πολύ μικρό δεν βγάζει ούτε σε εμένα. Σε κανονικό και πλατύ μου βγάζει κανονικά.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 το θέμα ειναι οτι παλαιότερα έβγαζε κανονικά. πριν την .164 και γενικότερα πριν την 1607 απο τότε στο μικρό τα περισσότερα ειτε δεν ανανεώνονται σωστά,είτε κολλάνε. Ελάχιστες φορές δείχνουν σωστά.
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς όπως σου είπα προβλήματα στο κινητό μπορεί να έχω κι εγώ διάφορα άλλα αυτό το δικό σου δεν το έχω.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς όπως σου είπα προβλήματα στο κινητό μπορεί να έχω κι εγώ διάφορα άλλα αυτό το δικό σου δεν το έχω. το θέμα είναι οτι δυστυχώς δεν μπορώ να έχω ουτε μεσσαιο ουτε μεγάλο εικονίδιο στην οθόνη του 435. το ενα πιάνει τη μισή και το άλλο ολόκληρη,δεν γίνεται να έχω 2χλμ αρχική οθόνη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα