Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τες πα για αυτά που λέει ο jim_p δεν έχω και να πω, δεν έχει άδικο άλλα βαρέθηκα να ασχολούμε.

Τώρα για την .351 όπως κι ο κουξ, δεν θέλω ούτε εγώ να ασχοληθώ με Insider. Το έκανα στο παρελθόν αλλα θέλω την συσκευή όσο πιο stable γίνεται. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι μπαίνεις σε insider, τρώει φλασιά η συσκευή που δεν έχει να κάνει με insider, παρόλα αυτά σε τρώει η αμφιβολία και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή :)

Σαν Γαλάτης κι εγώ θα πω "Αν είναι να έρθει ας έρθει, αλλιώς ας προσπεράσει". ( Τώρα που το σκέφτομαι λίγο σαν Άντζελα μου ακούστηκε αυτό) :D

• Like 2
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ που είχα χάσει ένα μήνα επαφής με το λειτουργικό, μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πόσο stable και γρήγορη είναι η .351. Αν βρω ώρα κάποια στιγμή θα γράψω αναλυτικά τα θετικά που έχω παρατηρήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Xristara κάνε ένα αγιασμό, δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. Κουράγιο!

το tile του outlook σου αλλάζει βασικά;

στα υπόλοιπα έχω δει οτι οκ κάτι γίνεται

πχ στο fb,messenger μερικές φορές μένει το (1)κάτω δεξιά ενω το έχω διαβάσει αυτό που χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με το "1" μου το κάνει σπάνια πλέον μόνο το Viber.

Τα υπόλοιπα που κ που τα βλέπω να βγάζουν διάφορα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω παρατηρήσει προσεκτικά. Πάντως δεν έχω δεί κάποιο να είναι τελείως στατικό για μέρες. Μόνο το store δεν μου βγάζει τίποτα εδώ και 4-5 μέρες. Και επίσης το store δεν μου κλείνει τις αυτόματες ενημερώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με το "1" μου το κάνει σπάνια πλέον μόνο το Viber.

Τα υπόλοιπα που κ που τα βλέπω να βγάζουν διάφορα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω παρατηρήσει προσεκτικά. Πάντως δεν έχω δεί κάποιο να είναι τελείως στατικό για μέρες. Μόνο το store δεν μου βγάζει τίποτα εδώ και 4-5 μέρες. Και επίσης το store δεν μου κλείνει τις αυτόματες ενημερώσεις.

Το tile του Outlook πάντως 100% δεν γυρνάει.

Θα πρέπει να του αλλάξω μέγεθος για να δείξει εκείνη την ώρα και μετά πάλι αλλαγή μεγέθους για να αδείασει.

Το ίδιο και το tile του ημερολογίου.

Δημοσ.

Τι να πω,μαλλον χρειάζεται πάλι επαναφορά εργοστασιακών και να μην κάνω επαναφορά αρχείων απο αντίγραφο ασφαλείας.

εκτός κ αν φταίει που το έχω σε πολύ μικρό εικονίδιο.

Δημοσ.

το θέμα ειναι οτι παλαιότερα έβγαζε κανονικά. πριν την .164 και γενικότερα πριν την 1607

απο τότε στο μικρό τα περισσότερα ειτε δεν ανανεώνονται σωστά,είτε κολλάνε.

Ελάχιστες φορές δείχνουν σωστά.

Δημοσ.

Δυστυχώς όπως σου είπα προβλήματα στο κινητό μπορεί να έχω κι εγώ διάφορα άλλα αυτό το δικό σου δεν το έχω. :D

το θέμα είναι οτι δυστυχώς δεν μπορώ να έχω ουτε μεσσαιο ουτε μεγάλο εικονίδιο στην οθόνη του 435.

το ενα πιάνει τη μισή και το άλλο ολόκληρη,δεν γίνεται να έχω 2χλμ αρχική οθόνη :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...