Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι τους δουλέουν πλακάκια που δεν δουλεύουν σε μας :-(

παρασκευή κάνω επαναφορά αν δεν αλλάξει κάτι και ενημερώνω.

πας γυρευοντας μου φαινετε...  :X

αμα γινει καμια μλκια μην κλαιγεσε μετα  :-D

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πας γυρευοντας μου φαινετε...  :X

αμα γινει καμια μλκια μην κλαιγεσε μετα  :-D

α δεν εχω θέμα,έμαθα πλέον οτι θα χρειάζεται επαναφορά κάθε λίγο και λιγάκι.

Το ίδιο και τα 10άρια στον σταθερό.Απο πέρσι μόνο μικροπροβλήματα είχαν και γω τίποτα και πριν μερικές μέρες που έκανε ενα μεγάλο με *ήδηξε και πάει για φορματ ο σταθερός. Ολα μαζί θα γίνουν,απλά το πιθανότερο είναι να μην ξανα-αναβαθμίσω το τηλέφωνο αμα δεν υπάρχει λόγος :-(

Δημοσ.

κοιτα η τελευταια σταθερη εκδοση και η πριβιου ειναι πολυ καλες και σταθερες,

σε 532 και 640χλ πανε σφαιρα και κραταει πολυ καλα η μπαταρια.

οι φαστ ειναι ΓΤΠ 

Δημοσ.

α δεν εχω θέμα,έμαθα πλέον οτι θα χρειάζεται επαναφορά κάθε λίγο και λιγάκι.

Το ίδιο και τα 10άρια στον σταθερό.Απο πέρσι μόνο μικροπροβλήματα είχαν και γω τίποτα και πριν μερικές μέρες που έκανε ενα μεγάλο με *ήδηξε και πάει για φορματ ο σταθερός. Ολα μαζί θα γίνουν,απλά το πιθανότερο είναι να μην ξανα-αναβαθμίσω το τηλέφωνο αμα δεν υπάρχει λόγος :-(

ακούς φιλε μπες στο εμαιλ και πάτα τις τρεις τελίτσες που έχει κάτω μετά θα σου ανοίξει κάτι επιλογές πάτα καρφιτσομα στην έναρξη ,μετά σβήνεις αυτό που ειναι και το ημερολογίου μαζί και βάζεις αυτό ,όταν τα είχα μαζί και εγώ είχα πρόβλημα σε 650
Δημοσ.

ακούς φιλε μπες στο εμαιλ και πάτα τις τρεις τελίτσες που έχει κάτω μετά θα σου ανοίξει κάτι επιλογές πάτα καρφιτσομα στην έναρξη ,μετά σβήνεις αυτό που ειναι και το ημερολογίου μαζί και βάζεις αυτό ,όταν τα είχα μαζί και εγώ είχα πρόβλημα σε 650

έχω 4 λογαριασμούς email ρε συ,αμα κάνω 1 tile για το καθένα την πάτησα :-D

τουλάχιστον οκ έχω συμβιβαστεί με το να τα βλέπω οταν έρχονται και μετά καθαρίζω την μπαρα ειδοποιήσεων.

Δημοσ.

έχω 4 λογαριασμούς email ρε συ,αμα κάνω 1 tile για το καθένα την πάτησα :-D

τουλάχιστον οκ έχω συμβιβαστεί με το να τα βλέπω οταν έρχονται και μετά καθαρίζω την μπαρα ειδοποιήσεων.

γιατί δεν κατάλαβα το tile δεν σου κολαει; με αυτό που σου λέω tail νομίζω φτιάχνει και δουλεύει για προσπαθεισε το
Δημοσ.

γιατί δεν κατάλαβα το tile δεν σου κολαει; με αυτό που σου λέω tail νομίζω φτιάχνει και δουλεύει για προσπαθεισε το

κολλάει ναι αλλα με αυτό που προτείνεις ουσιαστικά Pin-άρεις τον λογαριασμό στην έναρξη,εγω θα πρέπει να το κάνω 4 φορές γιατι έχω 4 λογαριασμους :-D

Σ ευχαριστώ πάντως,δεν το είχα δει οτι γινόταν αυτό :-D

Την παρασκευή 99% παω για επαναφορά και βλέπουμε,ευκαιρία να κάνω και καλιμπράρισμα την μπαταρία,έχω πολύ καιρό να την πάω κάτω απ το 50%

• Like 2
Δημοσ.

κολλάει ναι αλλα με αυτό που προτείνεις ουσιαστικά Pin-άρεις τον λογαριασμό στην έναρξη,εγω θα πρέπει να το κάνω 4 φορές γιατι έχω 4 λογαριασμους :-D

Σ ευχαριστώ πάντως,δεν το είχα δει οτι γινόταν αυτό :-D

Την παρασκευή 99% παω για επαναφορά και βλέπουμε,ευκαιρία να κάνω και καλιμπράρισμα την μπαταρία,έχω πολύ καιρό να την πάω κάτω απ το 50%

ότι θέλεις φίλε μου ,πίστευα θα στο έλυνα:)
  • Like 2
Δημοσ.

Απλα για ενημερωση (ετσι; ) Παιζει να χω κανει πανω απο 10 restart σημερα...για τον λογο οτι ενω παταγα το κουμπι να 'ξυπνησει' το κινητο δεν μπορουσα να ξεκλειδωσω δεν επιανε το touch(δεν εχει προβλημα γενικα η οθονη) λογω το οτι με τα restart λυνοταν το συγκεκριμενο θεμα (αλλα επανερχοταν!)

Τωρα μαλλον θα μου πειτε κανε reset...δεν κανω τιποτα διοτι πρεπει να το ξαναστησω απην αρχη(και εχει ξεφυγει λιγο ολο αυτο το πραμα)

Οποτε το αφηνω ως εχει...

Ιδωμεν!

:-)  :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Απλα για ενημερωση (ετσι; ) Παιζει να χω κανει πανω απο 10 restart σημερα...για τον λογο οτι ενω παταγα το κουμπι να 'ξυπνησει' το κινητο δεν μπορουσα να ξεκλειδωσω δεν επιανε το touch(δεν εχει προβλημα γενικα η οθονη) λογω το οτι με τα restart λυνοταν το συγκεκριμενο θεμα (αλλα επανερχοταν!)

Τωρα μαλλον θα μου πειτε κανε reset...δεν κανω τιποτα διοτι πρεπει να το ξαναστησω απην αρχη(και εχει ξεφυγει λιγο ολο αυτο το πραμα)

Οποτε το αφηνω ως εχει...

Ιδωμεν!

:-) :huh:

αν δεν είσαι insider κάποιο προβλημα θα υπάρχει ,μακάρι να γίνει από μόνο του στην πρεβιου είσαι;
  • Like 1
Δημοσ.

Ειμαι insider σε slow ring

(εχω βαλει αναλυτικα στην υπογραφη μου!)

edit: θα δοκιμασω κατι....θα δω αν κολλησει παλι, αν κολλησει θα γινει παλι restart και τα συναφη,αλλα θα ενεργοποιησω το double tap και θα το ξεκλειδωνω με το double tap αντι για το κουμπι και θα παρακολουθω την πορεια του!....

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα κακά έχουν αν είσαι insider γιατί ειναι δοκιμάστηκα ,αλλα άμα παίρνετε συνέχεια αναβαθμίσεις και έχεις και δεύτερη συσκευή θα είσαι κομπλέ,εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα

• Like 1
Δημοσ.

θα ενεργοποιησω το double tap και θα το ξεκλειδωνω με το double tap αντι για το κουμπι και θα παρακολουθω την πορεια του!....

και θα θες φόρτιση μέσα στη μέρα :P

• Like 1
Δημοσ.

το double tap το έχω ενεργό σε όλα τα κινητά, δεν μου τρώει μπαταρία. Μάλιστα σε ένα 640χλ με την .321 που έχω αφήσει να δω πόσο θα κρατήσει η μπαταρία σε αναμονή και με ελάχιστο σερφινγκ, είναι στις 10 μέρες και κρατά ακόμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...