Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και θα θες φόρτιση μέσα στη μέρα :P

Μπα εγώ το έχω ανοιχτό συνέχεια και Wi-Fi δεδομένα,μιάμιση μέρα η μπαταρία με πολύ χρήση στο 640

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή που κρατάει την αφή ενεργή δεν καταναλώνει κάτι;

μου φαίνεται περίεργο.

Γενικότερα δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο πάντως,καλύτερα να λιώνω το κουμπί 500 φορές τη μέρα :-D

Αν έχω ελεύθερο χρόνο το σ/κ που θα μαι σπίτι θα δω πως θα πάει με double tap on.

• Like 1
Δημοσ.

μου φαίνεται περίεργο.

Γενικότερα δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο πάντως,καλύτερα να λιώνω το κουμπί 500 φορές τη μέρα :-D

Αν έχω ελεύθερο χρόνο το σ/κ που θα μαι σπίτι θα δω πως θα πάει με double tap on.

Τη να καταναλώνει;δεν νομίζω κάθε ένα δευτερόλεπτο να κάνεις χρήση.

Το κουμπί όμως μπορεί να χαλάσει από την χρήση σε οποιοδήποτε τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι είχαμε μπει Viber testers κάτι σαν τους insiders στα Windows,περνούμε πιο γρήγορα από τους άλλους τις αναβαθμίσεις και ίσως γι' αυτό δεν έχεις πάρει ακόμα την αναβάθμιση (19/10 η τελευταία).

Για το Viber τώρα έχω να πω ότι είναι μια χαρά στην συσκευή μου (640 ds),το χρησιμοποιώ συνέχεια για εξωτερικό και όλα λειτουργούν σωστά εκτός ότι δεν στέλνει βίντεο πάνω από 24mb,όλα τα άλλα είναι μια χαρά.

Edit:13/10 ήταν η τελευταία ενημέρωση του Viber.

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση που πήρα στο Viber χωρίς να ειμαι tester η οτιδήποτε τέτοιο ειναι η 6.3.18785 στις 19/10.

Δεν ειμαι insider, ειμαι με w8.1u1 και το viber το ξαναπερασα 25 Σεπτεμβριου. Το store δειχνει οτι ενημερωθηκε τελευταια φορα στις 19/10 και οτι η εκδοση του ειναι 4.5.5.0. Δεν μπορω να τραβηξω screenshots για να δειξω περισσοτερες λεπτομεριες.

Και για τον φιλο που ρωτησε για το double tap. Ενεργοποιησε το, δεν καταναλωνει πολλη μπαταρια και το εχεις καβατζα για την κακια στιγμη που θα χαλασει το power button :P

Εμενα ενα πρωι χαλασε το power button και μου αφησε το κινητο αναπηρο. Δεν μπορω να κανω soft reset, δεν μπορω να βγαω screenshots, δεν μπορω να το κλειδωσω οποτε θελω και πλεον ειναι ο μονος τροπος να το ξεκλειδωσω ειναι το double tap.

Δημοσ.

Δεν ειμαι insider, ειμαι με w8.1u1 και το viber το ξαναπερασα 25 Σεπτεμβριου. Το store δειχνει οτι ενημερωθηκε τελευταια φορα στις 19/10 και οτι η εκδοση του ειναι 4.5.5.0. Δεν μπορω να τραβηξω screenshots για να δειξω περισσοτερες λεπτομεριες.

.

Αναβάθμιση πήρε για win 10,έχω καιρό να ασχοληθώ με 8.1 αλλά νομίζω ότι δεν έχει τα ίδια 8.1 με 10,π.χ.δεν έχει μπει βίντεο κλήση στα 8.1 ενώ στα 10 έχει κανονικά,δεν νομίζω να παίρνουν τις ίδιες αναβαθμίσεις.
Δημοσ.

Πραγματικά με ξεπερνάει κάποιος να προτιμάει να πατάει το κουμπί από το double tap :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Retro τη αλλαγή έκανες στην αναβάθμιση που πήραμε;

Αλλαγή στο layout. Τα κουμπιά πήγαν από κάτω.

Τετράγωνα tiles

Επιλογή αρχικού tab

Επιλογη Opacity για το χρώμα των tiles

μου φαίνεται περίεργο.

Χρηστο αξίζει το double tap. Δεν τρωει πολύ μπαταρία και αποφεύγεις και την εκδοχή να χαλάσεις το κουμπί από την πολυ χρήση.
  • Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά με ξεπερνάει κάποιος να προτιμάει να πατάει το κουμπί από το double tap :lol:

Βασικά δεν βρίσκω λόγο να τρώει μπαταρία η συσκευή για να με περιμένει εμένα μήπως και αξιωθεί κανείς να μου στείλει μήνυμα :P

Χρηστο αξίζει το double tap. Δεν τρωει πολύ μπαταρία και αποφεύγεις και την εκδοχή να χαλάσεις το κουμπί από την πολυ χρήση.

Για 50€ συσκευή μακάρι να είχαν όλα την αντοχή του :lol:

Είμαι και ψυχαναγκαστικός,είχα πάρει ενα LG G4 φίλου στα χέρια μου όταν είχε πρωτοβγεί και προσπαθούσα να βρω απο που κλείνει το double tap.Οταν ειδα οτι ΔΕΝ κλείνει είχα νευριάσει ^_^

Μπορώ να πω οτι έχω ψηθεί αφάνταστα να πάρω το 640 αλλα βλέπω το δίκαρτο δεν βγαίνει σε 4G/LTE εκδοση; το 3G σε μερικές περιοχές που κινούμαι(ιδιαίτερα της voda)ειναι για ξύλο.

Δημοσ.

Μπορώ να πω οτι έχω ψηθεί αφάνταστα να πάρω το 640 αλλα βλέπω το δίκαρτο δεν βγαίνει σε 4G/LTE εκδοση; το 3G σε μερικές περιοχές που κινούμαι(ιδιαίτερα της voda)ειναι για ξύλο.

Γενικά Xristara για κάποιον που γνωρίζει την πλατφόρμα και έχει αποφασίσει ότι του κάνει (το λέω γιατί το ακούσαμε κι αυτό, ότι παραπλανούμε τον κόσμο να πάρει/μείνει σε WP χωρίς να προειδοποιούμε για τα κακά που έχει) αυτήν την εποχή αξίζει πάρα πολύ το 950. Η τιμή του σαφώς δεν είναι αυτή του 640 αλλα αν έχει κάποιος τη δυνατότητα να περιμένει ώστε να εξοικονομήσει μερικά χρήματα, το 950 στην τιμή που πωλείται απλά είναι μονόδρομος.

Ακόμη και με όλα αυτά τα προβλήματα της Windows πλατφόρμας, το κινητό λόγω specs ελαχιστοποιεί τα αρνητικά και το χαίρεσαι πραγματικά. Για να μην αναφερθώ στην κάμερα του που είναι σε άλλο επίπεδο (να σημειώσω σε όσους "ερεθίστούν" απο τα λεγόμενά μου, πριν μου κάνουν quote ότι η συσκευή πωλείται 240 ευρώ, οπότε μην μπείτε σε διαδικασία συγκρίσεων με άλλες συσκευές και καλύτερες κάμερες κλπ γιατί απλά, δεν υπάρχουν σ'αυτό το Price range).

Το 640 είναι πολύ καλή συσκευή επίσης για τα χρήματά του αλλά για όποιον μπορεί να πάει σε 950, έστω και μεταχειρισμένο, προτείνω να μην σκεφτεί καμία άλλη συσκευή WP αυτήν την εποχή.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν αντιλέγω σε καμία περίπτωση μιας και το έχω πιάσει στα χέρια μου οταν βγήκε(το πήρε ενας καθηγητής του τει αθηνας που ειμαι)Σοβαρή συσκευή με τα όλα της αλλα με χάλασε που στις γωνίες έτριζε το πλαστικό.

Επίσης,προσωπικά έχω περάσει απο την εποχή που έδινα(όχι μόνο εγώ αλλα και οι γονείς μου)400-500€ για κινητό(K850i/SE Aino/P910i)και δεν θα ηθελα να κυκλοφορώ έξω με κάτι που μπορεί να το βάλει ο άλλος στο μάτι και να μου την πέσει.

Σε αυτά που κάνω με το 435 είμαι απόλυτα καλλυμένος,κάμερες και συναφή δεν με απασχολούν πλέον.

Η μετάβαση που θέλω να κάνω ειναι καθαρά για θέμα οθόνης μιας και έξω ειναι αθλια του 435 και επιδόσεων στις εφαρμογές όταν το χρειαστώ.

Σαφώς και το έχω δει σε τι τιμές παίζει το 950 και υπο άλλες συνθήκες(αν δεν είχα τα κολλήματα που έχω πλεον)θα το είχα αποκτήσει.

Να σκεφτεις ζαχάρωνα το ATIV S οταν ειχε πέσει στα 250€ πριν μερικά χρόνια και δεν το πήρα γιατί δεν γούσταρα το μέγεθός του :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χρισταρα αν χρειαστείς έχω 435 για ανταλλακτικά :D

Πάρε αν θες το 640χλ μεταχειρισμένο, όπως το πείρα και εγώ στα 70€ ή καινούργιο στα 99€. Πολύ καλό σε όλα.

Δημοσ.

...)και δεν θα ηθελα να κυκλοφορώ έξω με κάτι που μπορεί να το βάλει ο άλλος στο μάτι και να μου την πέσει.

Παραπονιάρηδες, ακόμα και αυτό το έχει φροντίσει η μαμά MS. Ούτε ο κλέφτης δεν ασχολείται με WP πλέον. :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...