Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρισταρα αν χρειαστείς έχω 435 για ανταλλακτικά :D

Πάρε αν θες το 640χλ μεταχειρισμένο, όπως το πείρα και εγώ στα 70€ ή καινούργιο στα 99€. Πολύ καλό σε όλα.

είναι μεγάλο το XL το έχω δει απο κοντά μιας και το έχει πάρει φίλος απ τη σχολή. Με χαλάει αφάνταστα που έχει τόσο χαμηλή ανάλυση οθόνης για αυτές τις ίντσες επίσης.

Παραπονιάρηδες, ακόμα και αυτό το έχει φροντίσει η μαμά MS. Ούτε ο κλέφτης δεν ασχολείται με WP πλέον. :D

Σκέφτομαι να το κάνω σαν πείραμα να αφήσω στα σκαλοπάτια του κτήριου θεωριας του Τει το 435 να δω αν θα παει κανεις να το πιάσει κλπ :-D

• Like 2
Δημοσ.

Lol.

Σε ποιο τμήμα είσαι Χρήστο; και εγώ εκεί σπούδασα στο τμήμα πληροφορικής.

Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί λεγόμαστε πλέον.

Θα το σκεφτώ σοβαρά για το 950 πάντως αλλη μια φορά,ήμουν έτοιμος να πάω σε android αλλα δεν βλέπω τον λόγο για αυτά που κάνω με το κινητό.

παρατήρησα πάλι οι φωτογραφίες στο messenger δεν αλλάζουν.

επίσης,το πλακίδιο του store δεν λεει να δεχτεί την επιλογή οτι δεν το θέλω δυναμικό,δεν αλλάζει; bug;

Δημοσ.

Χρήστο υπάρχει 640 ds lte αλλά το έχουν ακριβά 160€.

Με το απλό ds πάντως μια χαρά είμαι με δεδομένα.

Αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα και εγώ το 950.

Δημοσ.

Χρήστο υπάρχει 640 ds lte αλλά το έχουν ακριβά 160€.

Με το απλό ds πάντως μια χαρά είμαι με δεδομένα.

Αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα και εγώ το 950.

η αλήθεια ειναι οτι θα ηθελα να παω σε 4G λόγω καλυψης πιθανότατα,να δω που υπάρχει μιας και σε ορισμένα μέρη δεν υπάρχει τίποτα απο vodafone ενω η cote έχει Η+ στο ιδιο σημείο. Αλλα όχι νταξ 160€ ειναι όντως πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Μεταχειρισμένο - Πωλείται Microsoft lumia 640xl LTE (4g) - €100

Μια χαρά αλλά πρέπει να δώσω πρώτα το 640 για να το πάρω.

Δημοσ.

Λοιπον παιδες ...Για να μην μου αγχώνεστε οσοι περιμενατε κατι με το σημερινο event ή οσοι ελπιζετε σε καποια βελτιωση του mobile. Η MS φροντισε για εσας να μην κανει ΟΥΤΕ μια αναφορα στο Mobile, ΟΥΤΕ καν σε καποιο βιντεο της δεν εμφανίστηκε ουτε ενα Lumia...για σας το κανε βρε..να μην μου εχετε αγωνια.. Μα τι εταιρεια με ευαισθησίες ειναι αυτη..φτου της..

Δεν αντεξα και το εβαλα και εδω..

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά αλλά πρέπει να δώσω πρώτα το 640 για να το πάρω.

με τις τιμες που τα σκοτωνουν καλλιτερα κρατατο οπως εκανα και εγω, και παρε ενα μεταχειρισμένο.

αν δεν θες 4g βρισκεις με 70ε

• Like 1
Δημοσ.

Skype no longer works on

85 per cent of Windows

Phones

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2475069/skype-no-longer-works-on-85-per-cent-of-windows-phones

#monopono

Υπάρχει λόγος για αυτό:

Microsoft warned that the cull was coming back in August as moves toward the cloud-based WebRTC format

Και επίσης

It's also worth noting that Skype will now also cease to work on Android versions below 4.0.2 and iOS 6 and below

Με άλλα λόγια να περιμένετε μία και μόνο μία έκδοση για ΟΛΕΣ τι πλατφόρμες σε WebRTC. "Βαρέθηκε" να έχει πολλαπλές εκδόσεις...

Πάντως το 85 αναφέρεται και σε συσκευές που μπορούν να πάνε σε windows 10 και δεν το έχουν κάνει. Γιατί αλλιώς είναι το 40% που δεν μπορεί να πάει (επίσημα) σε windows 10.

Δημοσ.

Υπάρχει λόγος για αυτό:

Microsoft warned that the cull was coming back in August as moves toward the cloud-based WebRTC format

Και επίσης

It's also worth noting that Skype will now also cease to work on Android versions below 4.0.2 and iOS 6 and below

Με άλλα λόγια να περιμένετε μία και μόνο μία έκδοση για ΟΛΕΣ τι πλατφόρμες σε WebRTC. "Βαρέθηκε" να έχει πολλαπλές εκδόσεις...

Βρε Retro τι βαρεθηκε λες? Απλα ειναι για τα πανηγυρια με αυτο που κανει..

Η 4 ice crem ξερεις ποτε βγηκε??Τον Οκτωβρη του 2011. Μιλαμε  για 5 ετων λειτουργικο και ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι εφαρμογες απο την 4 και πανω συνεχιζουν και περνουν updates Κανονικα , 

Μονο η ms κοβει skype απο τα 8,1 και τα 10ρια  με την 586...και μας βγαζει το μεσαιο δαχτυλο...

Και υπαρχει λογος κιολας λες...λες και θα της κοστιζε τιποτα να το αφηνε..

Δημοσ.

http://www.difernews.gr/articles/25/texnologia/149682/giati-to-85-ton-Windows-smartphones-den-tha-upostirizei-to-Skype/

θα δουλευει ομως σε εκδοσεις android 4+,που σημαινει τηλεφωνα που τρεχουν εκδοση 4+ (2011) και δεν θα τρεχει στα ιδια της τα τηλεφωνα με τα 8/8,1.τι πινουν εκει στην ms δεν ξερω τοσο πολυ βιαζονται να τελειωνουν με τους κατοχους των τηλεφωνων με windows?

μετα ειναι κακοι μερικοι που κατηγορουν την εν λογω πλατφορμα

zv7l9z.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς δεν είναι κακός που την κατηγορεί. Όπως έχω ξαναπεί βέβαια καλό είναι να την κατηγορεί κάπου που να έχει νόημα όχι σε αποφασισμένους χρήστες windows.

Εγώ δεν την υπερασπίζομαι, απλώς εξηγώ τους λόγους, για να μην μένουμε στους τίτλους.

Περιττά τα κόκκινα, bold και oversized γράμματα. Δεν υπάρχει λόγος. Μπορούμε και διαβάζουμε και τα κανονικά...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...