G1O Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τι θέλει να πει ο ποιητής; εσυ δεν επροκειτο να ασχοληθεις σχετικα με τις αναρτησεις μου τωρα τι;εμμεσα σε κρινω αλλα δεν σε κατακρινω... Να δίνεις 500€-1000€ για ποιότητα και να παίρνεις φρύδια... Ενώ με 100€ πήρα κινητό το 640χλ και με καλύπτει. Αν χαλάσει παίρνω άλλο. Πάρε εσύ ότι επιθυμείς και πληρώνεις να γίνεις δοκιμαστής της ποιότητας... Αρκεί να μην το πάρεις σε αεροπλάνο ✈ φιλε μου μιλαω σαν προγραμματιστης,κανονικος και με γνωσεις,δεν λεω φουμαρα,αλλα ουτε κα θα πω γιατι το πηρες,καλα εκανες
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγώ πείστικα. Μόλις πέταξα το lumia 950 xl από το μπαλκόνι. Καλύτερο είναι τώρα. Πριν ήταν χάλια. Αι σιχτίρ πια με τα windows 10. Έχει δίκιο ο φίλτατος G10. Πάμε όλοι android. Στείλε όλοι και ένα μήνυμα στο διαχειριστή να κλείσει το Thread. Επίσης ανεβάστε και μια δήλωση του νόμου 105, ότι δεν θα ξαναπιάσετε windows mobile στα χέρια σας και ότι το android και η samsung μας σκίζουν τους πωπούς... Και σας παρακαλώ με το που σας λέει κάποιους χαζούς και κολημένους λόγω windows 10 κατευθείαν να απαντάτε πόσο δίκιο έχει και ότι έχετε μπει σε group therapy. Πάμε παρακάτω!!! εσυ δεν επροκειτο να ασχοληθεις σχετικα με τις αναρτησεις μου τωρα τι;εμμεσα σε κρινω αλλα δεν σε κατακρινω... φιλε μου μιλαω σαν προγραμματιστης,κανονικος και με γνωσεις,δεν λεω φουμαρα,αλλα ουτε κα θα πω γιατι το πηρες,καλα εκανες 1ον Δεν κρίνεις αλλά προσβάλεις.. 2ον Δεν είναι έμμεσα είναι ύπουλα. Ή φοράς παντελόνια ή όχι... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δεν δικαιολογειται αυτη η κινηση με ΤΙΠΟΤΑ..οταν στο android αναβαθμιζονται ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι εφαρμογες απο την εκδοση 4 ice cream που βγηκε το 2011 μεχρι τωρα που εχουμε φτασει στην 7,1 και εχουν αλλαξει χιλια δυο στον κορμο του android πλεον..ολα αυτα που μου λες ουτε καν με αγγιζουν.. End of story.. Δεν το εγραψα για να σε αγγιξει. Το εγραψα επειδη βλεπω να γραφουν στο νημα προγραμματιστες με γνωσεις μπας και μαθω τιποτε.
G1O Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγώ πείστικα. Μόλις πέταξα το lumia 950 xl από το μπαλκόνι. Καλύτερο είναι τώρα. Πριν ήταν χάλια. Αι σιχτίρ πια με τα windows 10. Έχει δίκιο ο φίλτατος G10. Πάμε όλοι android. Στείλε όλοι και ένα μήνυμα στο διαχειριστή να κλείσει το Thread. Επίσης εγώ ανεβάστε και μια δήλωση του νόμου 105, ότι δεν θα ξαναπιάσετε windows mobile στα χέρια σας και ότι το android και η samsung μας σκίζουν τους πωπούς... Και σας παρακαλώ με το που σας λέει κάποιους χαζούς και κολημένους λόγω windows 10 κατευθείαν να απαντάτε πόσο δίκιο έχει και ότι έχετε μπει σε group therapy. Πάμε παρακάτω!!! 1ον Δεν κρίνεις αλλά προσβάλεις.. 2ον Δεν είναι έμμεσα είναι ύπουλα. Ή φοράς παντελόνια ή όχι... μην εσπασες κανενα κεφαλι κοιτα κατω με την πλαστικουρα Δεν το εγραψα για να σε αγγιξει. Το εγραψα επειδη βλεπω να γραφουν στο νημα προγραμματιστες με γνωσεις μπας και μαθω τιποτε. το να κανεις την εφαρμογη pins θελεις 7 σταδια που ειναι πανευκολο πιστεψε με με τα εργαλεια που εχουμε
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 μην εσπασες κανενα κεφαλι κοιτα κατω με την πλαστικουρα Μπα αν κρίνω από την σύνταξη, μήπως σου ανατινάχθηκε τίποτα εσένα στο κεφάλι; 1
cameranek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Άμα θες να κάνεις ζημία... Μόνο με ποιότητα μπόμπα 1
G1O Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 οι γνωσεις μου ανατιναχθηκαν φιλε μου,και κανω θραυση
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 οι γνωσεις μου ανατιναχθηκαν φιλε μου Τις είχες μέσα στο S7; Λογικό...
evdometap Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Και που είναι το κακό στο να γράψει κανείς μία εύκολη μεν, χρησιμότατη δε εφαρμογή; το να κανεις την εφαρμογη pins θελεις 7 σταδια που ειναι πανευκολο πιστεψε με με τα εργαλεια που εχουμε
G1O Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τις είχες μέσα στο S7; Λογικό... ζορι μεγαλο ε;αλλαξε κανενα χρωμα στην εφαρμογη την τοσο καινοτομα και αντε καληνυχτα
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 ζορι μεγαλο ε;αλλαξε κανενα χρωμα στην εφαρμογη την τοσο καινοτομα και αντε καληνυχτα Φιλάκια...
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 axnofaietai.jpg εε οχι..δεν αντεξα!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ.. αχχ αχχ.. ε ρε π**τη σημερα κατασταση...GIO μπορεις να σταματησεις σε παρακαλω να ασχολεισαι αλλο;; Εχουν ξαναγινει ιδιες καταστασεις και λεμε τα ιδια και ιδια.... αν θες να πεις κατι που να χει σχεση με τα Windows και μονο πες τα...οτιδηποτε αλλο ειναι out of thread..τωρα για τα apis που λες μπορει ο Retro οντως να μην τα ξερει(δεν ξερω αν οντως δεν τα ξερει) και να μην γουσταρει να τα πει...τωρα αν θελεις δειξε τι εφαρμογες εβγαλες να σε κανουμε πλουσιο τα 5-6 ατομα που ειμαστε εδω μεσα....αα ναι μωρεε ξεχασα ειναι για android...ουπς!!μπες στο αντιστοιχο thread για android και προτεινε τα...τωρα για την εφαρμογη του Retro μπορει να ειναι πανευκολη(για να την φτιαξεις, που πιστευω πανω κατω ειναι σχετικα ευκολη) την εφτιαξε, εε μας ειπε να του πουμε αποψεις του παμε, και το κυριοτερο( ; ) μας εδωσε κωδικους(για ξεκλειδωμα features) οποτε σε οσους εδωσε(συμπεριλαμβανομενου και μενα) την εχουμε full και τζαμπα...νταξει;;τελος τωρα;; ευχαριστω! *Επισης Retraki οταν βαλεις στην εφαρμογη να βλεπουμε οτι εχουμε αναπαντητη και τετοια ενημερωσε με καθως με ενδιαφερει!! Οι υπολοιποι 5-6 ο θρυλος αποψε τα πηρε!! Να ξερετε απο και δω περα και θα χετε και δευτερο αρχηγο!! 2
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Να ξεκαθαρίσω για όλους τους υπόλοιπους ποια είναι η βασική διαφορά μεταξύ windows 8.1 με windows 10 και android 4-6. Στα windows 10 με την έλευση του uwp, η διαφορά στα apis, στο UI κτλ ήταν τεράστιο βήμα προς τα μπροστά. Και εκτός αυτού αν ήθελες universal εφαρμογή έπρεπε να πας σε uwp. Αναγκαστικά εκεί λοιπόν είχες 2 εφαρμογές. Μία για 8.1 και μία για 10. Στο android τα apis φυσικά και άλλαξαν. Αλλά δεν είχαν το breaking change του uwp, γιατί εκεί συνέχιζε να είναι μόνο για mobile, και το android ήταν πιο ώριμο από τα windows 8, στην έκδοση 4.1. Οπότε δεν χρειάστηκε η Microsoft να γράψει και 2 εφαρμογή. Δηλαδή μία για το android 6 και μία για το 4. Αν είχε αναγκαστεί όπως έκανε για τα windows 10, τότε σίγουρα θα έκοβε την μία. Αυτά τα ολίγα που δεν χρειάζεται καν γνώσεις προγραμματιστή... Τώρα για το αν μια εφαρμογή είναι εύκολη ή όχι, αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Αν θες να κάνεις μία εφαρμογή που να μπορείς να την συντηρείς εύκολα, να την αναπτύσσεις εύκολα, να είναι bug free, να έχει friendly ux κτλ έχει μία διαφορά. 20 χρόνια σχεδόν δουλεύω επαγγελματικά σαν προγραμματιστής και άλλα 10 χρόνια ασχολούμουν ερασιτεχνικά. Παίζει μεγάλο ρόλο για το application life cycle η ποιότητα και η υποδομή που έχεις στήσει... Επίσης αν επιζητούμε την αναγνώριση καλό είναι να το κάνουμε μέσα από την δουλειά μας, και όχι προσπαθώντας να μειώσουμε την δουλειά των άλλων. Αν μη τι άλλο δείχνει μικροπρέπεια και ζήλεια... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα