panos9553 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Χωρις γκρινιες και μπλα μπλα...πλεον τα ποσοστα εφτασαν και σε μηδενικα ποσοστα και με την Βουλα.. http://www.gsmarena.com/androids_global_smartphone_market_share_now_stands_at_around_88-news-21424.php 0,3% το others..ε ποσο να ειναι τα wm 0,1% ή 0,15%? Αντε και στα δικα μας..
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 To IOS έφτασε εκεί που σχεδόν ήταν τα windows πριν λίγα χρόνια... Ελπίζω να γίνει κάτι και να μην μείνει μόνο του Android. Αυτό θα είναι άσχημο για όλους... Πάντως εδώ και λίγες μέρες έχω android 6.0 (MIUI 8, clopy paste ios) τηλ. στα χέρια μου, και σε λίγες μέρες θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου. Σαν πρώτη εντύπωση, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα tiles. Δεν μπορώ ρε παιδιά. Κοιτάζω την οθόνη του android και είναι νεκρή. Τα widgets δύσχρηστα.. Αλλά από apps, ui animations, ταχύτητα φορτώματος μεγάλων εφαρμογών είναι αλλού... Όχι ότι βρήκα καμιά εφαρμογή που μου έλειπε. Κάτι παιχνίδια που ήθελε ο μικρός 3
panos9553 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 To IOS έφτασε εκεί που σχεδόν ήταν τα windows πριν λίγα χρόνια... Ελπίζω να γίνει κάτι και να μην μείνει μόνο του Android. Αυτό θα είναι άσχημο για όλους... Πάντως εδώ και λίγες μέρες έχω android 6.0 (MIUI 8, clopy paste ios) τηλ. στα χέρια μου, και σε λίγες μέρες θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου. Σαν πρώτη εντύπωση, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα tiles. Δεν μπορώ ρε παιδιά. Κοιτάζω την οθόνη του android και είναι νεκρή. Τα widgets δύσχρηστα.. Αλλά από apps, ui animations, ταχύτητα φορτώματος μεγάλων εφαρμογών είναι αλλού... Όχι ότι βρήκα καμιά εφαρμογή που μου έλειπε. Κάτι παιχνίδια που ήθελε ο μικρός Αστο IOS, δεν εχει αναγκη αυτο, εχει ατομα και marketing απο πισω που ξερουν τι κανουν πως να το κανουν και ποτε να το κανουν. Η MS στο mobile ουτε για αστειο δεν συγκρινεται αλλα μονο με την κωλυσιεργια Ελληνικου Δημοσιου..σαν δυσκίνητοςΓιγαντας ενα πράμα.. Απο την αλλη συμφωνω σε ολα οσα γραφεις απλα να συμπληρωσω κατι...τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει τα tiles ΟΤΑΝ ομως λειτουργουν properly..για να ειμαστε καπως πιο ακριβεις.. 2
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δύο θέματα που μου προέκυψαν και με τσάντισαν λίγο. 1) Χάθηκαν 3-4 φωτό μετά την τελευταία ενημέρωση της αντίστοιχης εφαρμογής. Σίγουρα δεν τις έσβησα. Η μία ήταν στα "Αγαπημένα" κιόλας, τραβηγμένη πριν 15 μέρες, οι άλλες τραβηγμένες χτες-προχτές. 2) Έχω θέμα να κατεβάσω φωτό από το OneDrive στο κινητό μέσω του app, καιρό τώρα. Τελείως "ότι ναναι" συμπεριφορά. Επιλέγω 7, μου κατεβάζει τις 3. Επιλέγω 1 (αυτή που μου λείπει από τα "Αγαπημένα"), δεν την κατεβάζει καθόλου. Έχω ανοίξει και αντίστοιχο θέμα στο Hub, αλλά καμμία συμμετοχή, κανένα ενδιαφέρον. Το 1ο, να το "παλέψω", γίνεται. Το 2ο, το βρίσκω επιεικώς απράδεκτο. εδιτ: Μετά από soft reset μου βρήκε τις χαμένες εικόνες (έτσι αποφάσισε μάλλον), αλλά το θέμα με το Drive, παραμένει.
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αστο IOS, δεν εχει αναγκη αυτο, εχει ατομα και marketing απο πισω που ξερουν τι κανουν πως να το κανουν και ποτε να το κανουν. Η MS στο mobile ουτε για αστειο δεν συγκρινεται αλλα μονο με την κωλυσιεργια Ελληνικου Δημοσιου..σαν δυσκίνητοςΓιγαντας ενα πράμα.. Απο την αλλη συμφωνω σε ολα οσα γραφεις απλα να συμπληρωσω κατι...τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει τα tiles ΟΤΑΝ ομως λειτουργουν properly..για να ειμαστε καπως πιο ακριβεις.. Δεν θα συμφωνήσω ακριβώς. Καταρχήν η Apple έχει βαλτώσει από innovation σε ΟΛΑ της τα προϊόντα. Που εδώ που τα λέμε δεν είναι πολλά. Η Google και η Microsoft ασχολούνται με εκατοντάδες πράγματα. Και αν η Microsoft δεν τα πάει καλά στο mobile σε όλα τα υπόλοιπα πετάει. Δεν μπορείς να την πεις δυσκίνητο γίγαντα, γιατί σε όλα τα υπόλοιπα δείχνει τρομερή ευελιξία. Στο mobile τα σκάτωσε. Αντίθετα η Apple μόνο το marketing έχει, αλλά ακόμη και αυτό πια δεν μπορεί να υποκαταστήσει την έλλειψη innovation. Έχει βουίξει το internet για το πόσο innovating έχει γίνει η Microsoft και πόσο λίγο η Apple. H πτώση του market share της Apple συνεχίζεται και δεν έχω δει ακόμη λόγο να σταματήσει. Μην νομίζεις ότι οι γίγαντες δεν καταρρέουν. Ειδικά αυτοί που βασίζονται σε λίγα προϊόντα. Δες που ήταν πριν λίγα χρόνια η Apple και που είναι τώρα. Μην κοιτάς την χρηματιστηριακή αξία και το αποθεματικό. Το πρώτο καταρρέει πολύ γρήγορα, το άλλο εξαϋλώνεται για να σε φέρει εκεί που ήσουν. Αυτό που πρέπει να κοιτάς είναι η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Έχει προοπτική η Apple; Αυτή την στιγμή όχι! Έχει η Google και η Microsoft; Ναι (η Microsoft όχι στο mobile πάντα!). 2
anamenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Χωρις γκρινιες και μπλα μπλα...πλεον τα ποσοστα εφτασαν και σε μηδενικα ποσοστα και με την Βουλα.. http://www.gsmarena.com/androids_global_smartphone_market_share_now_stands_at_around_88-news-21424.php 0,3% το others..ε ποσο να ειναι τα wm 0,1% ή 0,15%? Αντε και στα δικα μας.. Και στα tablets όμως είναι πλέον στο 17% απο το 0% που ήταν πριν λίγα χρόνια κάτι που αποδεικνύει ότι το UWP άρχισε να αποδίδει καρπούς. Δεν λέω ότι θα αλλάξει τόσο δραστικά, αλλά τουλάχιστον η Microsoft δεν λέει να εγκαταλείψει την πλατφόρμα. 1
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Στα tablets η στροφή σε windows είναι επιταγχυνόμενη μετά τα δωρεάν windows 10 σε κατασκευαστές... Ποιος θα πάρει android όταν έχει full windows... Μόνο μερικοί που ακόμη νομίζουν ότι είναι RT...
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 σχετικά με το πόσες συσκευές τρέχουν W10M πάντως,συνεχίζω να βρίσκω κόσμο με microsoft συσκευές που ΔΕΝ έχουν περάσει 10αρια καθώς ΔΕΝ τους έχει βγάλει την ενημέρωση(535/540/640/830) επίσης,για όποιον χρησιμοποιεί taxibeat,επιτέλους έφτιαξαν την εφαρμογή και λειτουργεί ξανά.
panos9553 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Και στα tablets όμως είναι πλέον στο 17% απο το 0% που ήταν πριν λίγα χρόνια κάτι που αποδεικνύει ότι το UWP άρχισε να αποδίδει καρπούς. Δεν λέω ότι θα αλλάξει τόσο δραστικά, αλλά τουλάχιστον η Microsoft δεν λέει να εγκαταλείψει την πλατφόρμα. Δεν μιλησα για tablets, προφανως και για μενα εδω και καμμια διετια και βαλε τα tablet με android ειναι πεθαμενα, δεν αξιζουν με τιποτα..οταν μπορεσω θα τα σκασω για ενα surface tabletaki και θα ειμαι κομπλε..και παλι καλα που το αντιλαμβανεται ο κοσμος αυτο διοτι ειναι οφθαλμοφανες.. Απο την αλλη δεν υπαρχει για εμενα <<πλατφορμα>> πλεον, που να συμπεριλαμβανει και το mobile απο την στιγμη που τα Updates Πολλων εφαρμογων δεν συμβαδιζουν με το Mobile...φαινεται ηδη πως παμε για παραγονισμο και οτι δεν επιασε το <<universal>> ωστε να σπρωξει το mobile..
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 σχετικά με το πόσες συσκευές τρέχουν W10M πάντως,συνεχίζω να βρίσκω κόσμο με microsoft συσκευές που ΔΕΝ έχουν περάσει 10αρια καθώς ΔΕΝ τους έχει βγάλει την ενημέρωση(535/540/640/830) επίσης,για όποιον χρησιμοποιεί taxibeat,επιτέλους έφτιαξαν την εφαρμογή και λειτουργεί ξανά. Και ούτε πρόκειται αν η Microsoft δεν αλλάξει το τρόπο που έρχεται το update, δηλαδή να έρχεται κατευθείαν και όχι μέσω του upgrade advisor...
panos9553 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 σχετικά με το πόσες συσκευές τρέχουν W10M πάντως,συνεχίζω να βρίσκω κόσμο με microsoft συσκευές που ΔΕΝ έχουν περάσει 10αρια καθώς ΔΕΝ τους έχει βγάλει την ενημέρωση(535/540/640/830) επίσης,για όποιον χρησιμοποιεί taxibeat,επιτέλους έφτιαξαν την εφαρμογή και λειτουργεί ξανά. Αλλο λεει παντως το διαγραμμα που ανεβασα ποιο πανω ομως..απλα το λεω..
Locke_John Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 σχετικά με το πόσες συσκευές τρέχουν W10M πάντως,συνεχίζω να βρίσκω κόσμο με microsoft συσκευές που ΔΕΝ έχουν περάσει 10αρια καθώς ΔΕΝ τους έχει βγάλει την ενημέρωση(535/540/640/830) επίσης,για όποιον χρησιμοποιεί taxibeat,επιτέλους έφτιαξαν την εφαρμογή και λειτουργεί ξανά. εγω απ τη μερια μου, εχω να προτεινω σε ολους οσους εχουν ακομα καποιο β γενιας lumia (x20 , πχ.820,920,925,1020,620,625,520,κτλ κτλ) να περασουν ta 10αρια, με το "κολπακι" αλλαγης registry (το κανουμε ουσιαστικα να μοιαζει με νεοτερο microsoft lumia μοντελο και αρα να παιρνει αναβαθμισεις των windows mobile 10αριών). ειναι λειτουργικη πλεον και η "οθονη γρήγορης ματιας" και ολα λειτουργουν αψογα. τουλαχιστον στο 1020 μου, ως 950xl fast ring 14955 εκδοση.
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αλλο λεει παντως το διαγραμμα που ανεβασα ποιο πανω ομως..απλα το λεω.. Που διαφωνείτε βρε
teo20net Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εγώ τελικά δεν άντεξα. Ενώ είχα όλες τις συσκευές μου (εκτός απο το 950) με τοπικούς λογαριασμούς, τελικά μπήκα στον πειρασμό και τα σύνδεσα όλα στο ίδιο account. Εδώ και περίπου 10 μέρες, απολαμβάνω την UWP κατάσταση. Πλέον έχω σε ένα account κινητό / laptop / Main Pc / HTpc και ομολογώ ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιώ το κινητό. Όπου και να κάθομαι, μου έρχονται τα mail μου και οι σχετικές ειδοποιήσεις παντού, μπορώ να δουλέψω ή να κάνω κάτι σε όποια συσκευή θέλω, ανοίγω σελίδες στο ένα μηχάνημα και αυτομάτως κωδικοί κλπ είναι ενημερωμένα και στο άλλο. Γενικά μετάνιωσα που τόσο καιρό δεν το είχα κάνει. Πλέον χρησιμοποιώ uwp apps ακόμη και στα pc για καθημερινά πράγματα ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον browser μου. Μάλιστα ενεργοποίησα την επιλογή για περισσότερα εικονίδια στην έναρξη και στα pc ώστε να διαμορφώσω και εκεί αντίστοιχη διάταξη σαν αυτή που έχω στο τηλέφωνο για να μην χρειάζεται καν να πιάνω το τηλέφωνο στο χέρι όταν κάθομαι πχ στο γραφείο. Νομίζω ότι αυτές τις 10 μέρες συνειδητοποίησα πραγματικά τι δυνατότητες έχει όλο αυτό το πράγμα, το λεγόμενο UWP και αναρωτιέμαι που θα μπορούσε να φτάσει όλο αυτό, αν η MS δεν τα είχε "σκατώσει" στο mobile κομμάτι για τον περισσότερο κόσμο (μιας και τις δικές μου ανάγκες τις καλύπτει, δεν έχω θέμα). Κακά τα ψέμματα, το mobile κομμάτι είναι αυτό που κρατάει όλο το οικοσύστημα πίσω μιας και αυτό είναι το κίνητρο για να ξεκινήσει να βγάλει κάποιος ένα app. Αν, λέω αν, δεν ξέρω πως αλλα άν έρθει μια αναλαμπή και για κάποιο μυστήριο λόγο ξεπεραστεί το πρόβλημα των εφαρμογών στο mobile κομμάτι, νομίζω ότι το οικοσύστημα των 10 (εκτός των εκατοντάδων bugs που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο) ειλικρινά θα σαρώσει τα πάντα. Edit: Όσο βέβαια υπάρχει ακόμη κόσμος που αγοράζει "μήλα" με 800-900 ευρώ το κομμάτι για να μην κολλάει το facebook του ή επίσης κόσμος που θεωρεί ότι το Pokemon Go είναι καταλύτης στο να βγάλεις το Android ανώτερη πλατφόρμα απο μία άλλη, θα υπάρχει αντίλογος στα παραπάνω και δεν περιμένω να καταλάβουν τι εννοώ. Για τους υπόλοιπους (4-5 είστε ούτως ή άλλως), ο νοών..."καταλαβείτω". Δεν εννοώ ότι το WP είναι ανώτερο απο τις άλλες 2 πλατφόρμες. Γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο κάτω. Μιλάω για δυναμική σε περίπτωση που σαν οικοσύστημα "πιάσει". Edit2: Sorry για το μακροσκελές post. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα