Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να ρωτήσω άμα πάρω ένα HTC m8 θα υποστιζει το continum άμα πάρω και το doc Microsoft έχει κανονικά δυο γκιγκα ραμ

Μπα όχι. Θέλει 6 πυρήνες το λιγότερο στον επεξεργαστή. Νομίζω πως πρέπει να έχει και USB - C αλλά δεν παίρνω όρκο. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπα όχι. Θέλει 6 πυρήνες το λιγότερο στον επεξεργαστή. Νομίζω πως πρέπει να έχει και USB - C αλλά δεν παίρνω όρκο.

t το καλώδιο δεν πιστεύω να ειναι το πρόβλημα θα βρούμε κάποιο παραπλήσιο τώρα με τους πυρήνες είσαι σίγουρος;ποιος ο λόγος δεν μπορώ να καταλάβω αφού υπάρχει δυνατός επεξεργαστής
Δημοσ.

Δοκίμασα τώρα να κάνω εγγραφή στο σάιτ του 500px που δεν είχα ξαναβάλει κωδικό από edge και μου έβγαλε επιλογή αποθήκευσης του κωδικού. Μήπως στο facebook έχεις αποθηκεύσει ήδη τον κωδικό? Στην περίπτωση αυτή τον πετάει συμπληρωμένο μόλις βάλεις το email.

δυστυχως οχι υπαρχει προβλημα θα το ξανα κανω επαναφορα μηπως και γινει

Δημοσ.

Αφου περασω τα 10 με το advisor, μετα οι ενημερωσεις θα ερχονται μονα τους;(εννοω αν βγει αλλη build θα πρεπει να κανω κατι ή μονο ενημερωση (ρυθμισεις) και τελος;

Τέλος

εμένα πάντως απο τότε που έχουν μπει τα 10άρια δεν με ενημερώνει ποτέ για νέες εκδόσεις παρά το ότι του έχω βάλει να ενημερώνει.

Κάθε φορά το βλέπω απο εδω μέσα που το γράφει κάποιος.

Και με ανοιχτό ίντερνετ να το αφήσω ενώ το έχω διαβάσει,πάλι δεν βγάζει ενημέρωση,πρέπει να το επιλέξω χειροκίνητα

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις βάλει να κατεβαίνουν αυτόματα;

η αλήθεια είναι πριν που το έψαξα δεν μπορούσα να βρώ την αντίστοιχη επιλογή απ τις ρυθμίσεις,αλλα θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν πηρα την συσκευή μόνο στα 8.1 μου χτυπησε για αναβάθμιση λογισμικου 2 φορες.

απο τα 10αρια και μετά πρέπει να κάνω χειροκίνητη ενημέρωση.

Σήμερα πάντως είδα οτι έχει κάνει έλεγχο για ενημερώσεις χτες το μεσημέρι που του άνοιξα ίντερνετ.

Το θετικό της υπόθεσης είναι οτι δεν το έχουν παρατήσει ακόμα και βγάζουν νέα πραματάκια,το αρνητικό είναι οτι φτίαχνουν 1 χαλάνε 5 :-(

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα να δω πότε επιτέλους στο windows phone θα λειτουργεί η εφαρμογή oasa telematics όπως στο android, αλλά κάτι μου λέει πως ούτε του χρόνου δεν θα τη φτιάξουν. Ούτε real time ενημέρωση έχει στο wp και σαν εφαρμογή γενικά είναι ημιτελής, κάποιες φορές κρασάρει και σε κάποιες γραμμές δεν δείχνει τα δρομολόγια. Και τι δεν θα έδινα να ήμουν σε android μόνο και μόνο για το ότι έχει ολοκληρωμένες εφαρμογές, αλλά από την άλλη στα 100 ευρώ που έδινα θα έπαιρνα σκατένια συσκευή αν πήγαινα σε android. Έχω μείνει με το smoothness του windows phone και μπουκώματα που βλέπεις σε φθηνά android απλά δεν υπάρχουν, όλα κυλούν ομαλά, όμως αν και καλή η εμπειρία πληρώνω το τίμημα των σχεδόν ανύπαρκτων ή υπαρκτών αλλά χάλια εφαρμογών.

Δημοσ.

Θα ήθελα να δω πότε επιτέλους στο windows phone θα λειτουργεί η εφαρμογή oasa telematics όπως στο android, αλλά κάτι μου λέει πως ούτε του χρόνου δεν θα τη φτιάξουν. Ούτε real time ενημέρωση έχει στο wp και σαν εφαρμογή γενικά είναι ημιτελής, κάποιες φορές κρασάρει και σε κάποιες γραμμές δεν δείχνει τα δρομολόγια. Και τι δεν θα έδινα να ήμουν σε android μόνο και μόνο για το ότι έχει ολοκληρωμένες εφαρμογές, αλλά από την άλλη στα 100 ευρώ που έδινα θα έπαιρνα σκατένια συσκευή αν πήγαινα σε android. Έχω μείνει με το smoothness του windows phone και μπουκώματα που βλέπεις σε φθηνά android απλά δεν υπάρχουν, όλα κυλούν ομαλά, όμως αν και καλή η εμπειρία πληρώνω το τίμημα των σχεδόν ανύπαρκτων ή υπαρκτών αλλά χάλια εφαρμογών.

έχω κράξει ασυστόλως στα σχόλια της εφαρμογής αλλα δεν βλέπω να γίνεται αλλαγή.

όπως επίσης και δεν νομίζω οτι θα πάρει ποτέ ενημέρωση.

Προσωπικά τους έγραψα αν ειναι να την αφήσετε έτσι,καταργήστε την γιατί μόνο εκνευρισμό προκαλούν.

• Like 1
Δημοσ.

Δώσαν αγγαρεία την εφαρμογή ίσα για να πάρουν την επιδότηση από την Ε.Ε. και δεν κάναν τουλάχιστον έναν web wrapper του telematics.oasa.gr/ που θα τους έπαιρνε μια ώρα να το φτιάξουν και θα φαινόταν κανονικά και το real time.

Δημοσ.

Δώσαν αγγαρεία την εφαρμογή ίσα για να πάρουν την επιδότηση από την Ε.Ε. και δεν κάναν τουλάχιστον έναν web wrapper του telematics.oasa.gr/ που θα τους έπαιρνε μια ώρα να το φτιάξουν και θα φαινόταν κανονικά και το real time.

κλαίω όλη η Ελληνική"φάση" σε ένα μήνυμα ,ταυτίζομαι και συμπάσχω,ρετρό θα με βοηθήσεις ρε με αυτό που ρώτησα ποιο πάνω με το m8;
  • Like 2
Δημοσ.

Update: Σχετικά με την οθόνη δουλεύει μια χαρά...το άνοιξα,έβγαλα-έβαλα τα καλωδιάκια, πίεσα και λίγο την οθόνη και φαίνεται οκ τώρα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...