Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρνα του και ένα tempered και μια θήκη σιλικόνης για να εξασφαλίσεις καλύτερη προστασία για το κινητό σου. Είναι τανκ και χωρίς θήκη και tempered, αλλά όπως και να έχει η έξτρα προστασία είναι must, λίγο απρόσεκτος να είσαι δίχως θήκη και tempered πάει :D.

• Like 1
Δημοσ.

έχει εμφανιστεί σε κανέναν η .447;

άμα ειναι μην ανοίγω wifi θα είναι μεγάλη μέρα αύριο και σε μένα θέλει 1-2 μέρες για να "δει" σωστά την μπαταρία

Δημοσ.

Ειναι μεσα στα σχεδια απτο e-shop....

το καπάκι του πίσω είναι ματ όπως στα 435/532;

Αν ναι θήκη asap,εμένα έχει αρχίσει να χαλάει το χρώμα σε μερικά σημεια στους 2 μήνες που είμαι χωρίς θήκη.

Οχι ευτυχως!! Ειναι glossy!!

• Like 1
Δημοσ.

Για Κωτσόβολο είναι πολύ καλή η τιμή. Έτσι και αλλιώς στα σκρουτζομάγαζα το 100αρικο είναι συνήθως 105 - 108 με μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής συν άμα σου κάτσει καμιά στραβή πρέπει να τρέχεις στην άλλη άκρη της πόλης. Και εγώ το 640xl έδωσα δέκα ευρώ παραπάνω από το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο να το πάρω από ηλεκτρονικό μαγαζί που ψωνίζω συνήθως και μου είχαν αλλάξει στο παρελθόν στον χρόνο πάνω λαπτοπ με ολοκαίνουργιο χωρίς μου-σου-του όταν μου παρουσιάστηκε πρόβλημα αντί να το πάρω από άγνωστο σε εμένα κατάστημα.

Δημοσ.

Για εμένα η θήκη είναι too much. Εφόσον το πίσω καπάκι αλλάζει, προτιμώ να το έχω χωρίς θήκη, μόνο με glass μπροστά.

Γιατί να δώσεις περί τα 6-10€ για καπάκι οταν με 3€ έχεις πάρει θήκη σιλικόνης;

και γω ψάχνω το πορτοκαλί για το 435 αλλα δεν δίνω τόσα που ζητάνε εδω

• Like 2
Δημοσ.

Για Κωτσόβολο είναι πολύ καλή η τιμή. Έτσι και αλλιώς στα σκρουτζομάγαζα το 100αρικο είναι συνήθως 105 - 108 με μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής συν άμα σου κάτσει καμιά στραβή πρέπει να τρέχεις στην άλλη άκρη της πόλης. Και εγώ το 640xl έδωσα δέκα ευρώ παραπάνω από το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο να το πάρω από ηλεκτρονικό μαγαζί που ψωνίζω συνήθως και μου είχαν αλλάξει στο παρελθόν στον χρόνο πάνω λαπτοπ με ολοκαίνουργιο χωρίς μου-σου-του όταν μου παρουσιάστηκε πρόβλημα αντί να το πάρω από άγνωστο σε εμένα κατάστημα.

Μια απο τα ίδια. Κι εγώ αγόρασα το 640 για δώρο σε οικογενειακό πρόσωπο και προτίμησα γνωστό κατάστημα. Όχι ότι το γνωστό κατάστημα είναι "εγγύηση" απλά είναι πιο εύκολα προσβάσιμο σε περίπτωση βλάβης και θεωρητικά...πιο εύκολα τα θέματα εγγύησης.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εχω το s7edge το 640xl τι κλειδια μεσα στην τσεπη τι κερματα οι οθονες ειναι μια χαρα,προφυλακτικο μακρια σε οθονες απο μενα αν τα προσεχετε

Δημοσ.

πως φορτιζει ρετρο αν δεν φορτιζει με το nfc?σορρυ κιολας νομιζω η ασυρματη φορτιση γινεται με nfc,οποιες συσκευες διαθετουν κυκλωμα nfc φορτιζουν με αυτον τον τροπο,οσες δεν εχουν φορτιζουν με receiver που παλι βασιζεται στην τεχνολογια nfc

http://ecx.images-amazon.com/images/I/61V95GfELXL._SL1100_.jpg

χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις με υγεια και καλη τυχη στη ζωη σου!!!

Το nfc δεν έχει σχέση με το qi. Υπάρχουν συσκευές με nfc αλλά χωρίς qi και το αντίθετο. Στο qi η βάση φόρτισης προκαλεί ένα μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που με την σειρά του προκαλεί την κίνηση των ηλεκτρονίων στα κάτι πλακέ καλώδια που είναι κολλημένα στην πλάτη του κινητού. Αυτά τα καλώδια συνδέονται με το κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας. Απλά ανοίξτε το qi κινητό σας να δείτε τα καλώδια στην πλάτη και το σημείο επαφής με το κύκλωμα της μπαταρίας. Αυτό που έβαλες στην φώτο, είναι αυτά τα καλώδια που πάνε στην εξωτερική usb γιατί το κινητό δεν έχει σημεία επαφής εσωτερικά.

• Like 1
Δημοσ.

Το nfc δεν έχει σχέση με το qi. Υπάρχουν συσκευές με nfc αλλά χωρίς qi και το αντίθετο. Στο qi η βάση φόρτισης προκαλεί ένα μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που με την σειρά του προκαλεί την κίνηση των ηλεκτρονίων στα κάτι πλακέ καλώδια που είναι κολλημένα στην πλάτη του κινητού. Αυτά τα καλώδια συνδέονται με το κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας. Απλά ανοίξτε το qi κινητό σας να δείτε τα καλώδια στην πλάτη και το σημείο επαφής με το κύκλωμα της μπαταρίας. Αυτό που έβαλες στην φώτο, είναι αυτά τα καλώδια που πάνε στην εξωτερική usb γιατί το κινητό δεν έχει σημεία επαφής εσωτερικά.

απαρχαιωμενη τεχνολογια ομως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...