Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μήπως όταν έκανε hard reset, έκανε και restore από back up;
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγώ κάνω συνέχεια restore from backup και σε διαφορετικές συσκευές και δεν έχω πρόβλημα.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 παίδες δυστυχώς για να κάνω επαναφορά σε 8.1 και μετά 10αρια και να το στήσω,θα χάσω μισή μέρα και βάλε και δεν έχω τόσο χρόνο για χάσιμο. Επαναφορά απο backup όχι δεν έχω κάνει,το είχα αναφέρει και παλαιότερα. hard reset έκανα λόγω του πλακιδίου του outlook το οποίο συνεχίζει να μην αλλάζει όταν έρχεται email.Η προηγούμενη επαναφορά (hard reset) που είχα κάνει ήταν με την μετάβαση απο 10586 σε 14393 και εκεί ΟΝΤΩΣ εκανα επαναφορά απο backup για να μου φτιάξει τα πάντα όπως τα είχα γιατί χρειαζόμουν το τηλέφωνο.
G1O Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 παρατηρησε κανεις οτι και χωρις να βαλεις λογαριασμο ms κατεβαζει εφαρμογες;πως γινεται αυτο;παλια απαιτουσε το hotmail που ειχα ,τωρα μετα απο επαναφοα δεν ζηταει
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 παρατηρησε κανεις οτι και χωρις να βαλεις λογαριασμο ms κατεβαζει εφαρμογες;πως γινεται αυτο;παλια απαιτουσε το hotmail που ειχα ,τωρα μετα απο επαναφοα δεν ζηταειΚατεβάζει τις εφαρμογές που είχε μέσα το τηλέφωνο , ακόμα και χωρίς ίντερνετ.Εγκατάσταση και αναβάθμιση τους κάνει μόλις βάλεις ίντερνετ. Απλά χωρίς λογαριασμό δεν μπορείς να κατεβάσεις νέες ... Χρήστο σου είχα πει νομίζω να μην κάνεις επαναφορά μόνο για τα πλακάκια. Τώρα πια είναι αργά... Αν θες να στρώσει, θα κάνεις επαναφορά από υπολογιστή και θα κάνεις restore το backup που έχεις. Αν θες με ακούς, αν δεν θες Κλάιν μάιν.
G1O Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Κατεβάζει τις εφαρμογές που είχε μέσα το τηλέφωνο , ακόμα και χωρίς ίντερνετ. Εγκατάσταση και αναβάθμιση τους κάνει μόλις βάλεις ίντερνετ. Απλά χωρίς λογαριασμό δεν μπορείς να κατεβάσεις νέες ... Χρήστο σου είχα πει νομίζω να μην κάνεις επαναφορά μόνο για τα πλακάκια. Τώρα πια είναι αργά... Αν θες να στρώσει, θα κάνεις επαναφορά από υπολογιστή και θα κάνεις restore το backup που έχεις. Αν θες με ακούς, αν δεν θες Κλάιν μάιν. οχι οχιιιιιι κατεβασα το perfect tube κανονικοτατα!το perfect tube δεν ειναι προεγκατεστημενο κατεβασα και το tube cast επισης χωρις να ζητηθει λογαριασμος απλα συμπαθω το pt γιατι σε fscreen γεμιζει η οθονη .επισης απο την ms hellas μου ειπαν οτι ειπε και ο ρετρο,δεν πρεπει να γινεται επαναφορα με καλωδιο σε 8.1.με το hard reset γινεται οτι και σε εναν υπολογιστη το καθαρο φορματ,ευτυχως διορθωθηκε το θεμα με τους κωδικους.στην ερωτηση γιατι κατεβαζει εφαρμογες τριτων χωρις λογαριασμο δεν ειχαν απαντηση 1
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το ξαναλέω. ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ hard reset (επαναφορά συσκευής) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. Νομίζω ότι μιλάω ελληνικά ... Γ10 για δοκίμασε να κατεβάσεις τον update advisor και πες μου. Μάλλον κάποιο bug στο store πρέπει να είναι. 1
anamenos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά από χθες του έχω γυρίσει σε αγγλικά Αμερικής (λόγω Cortana) και ο edge μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορος, παρατήρησε κανείς άλλος τίποτα τέτοιο περίεργο;
tasos-e Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μήπως όταν έκανε hard reset, έκανε και restore από back up;Αν λες για εμένα,όχι χωρίς back up.
Πέτρος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ήρθε σήμερα στη Release η αναβάθμιση στους "Χάρτες" για οργάνωση τοων "Αγαπημένων" σε φακέλους και για "ελεύθερη" εισαγωγή αγαπημένων από οπουδήποτε. Ήταν στη Fast πριν 15 μέρες, νομίζω. Θετικό, θετικότατο (πού φτάσαμε, γμτ). Άντε, έγινε leak και το Surface, όλα καλά. @Retromaniac...σε έφαγε βρε το ανδροειδές σου? Πού είναι το Τ9 στα Pins? Εεεεεεεεεε????
panos9553 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ήρθε σήμερα στη Release η αναβάθμιση στους "Χάρτες" για οργάνωση τοων "Αγαπημένων" σε φακέλους και για "ελεύθερη" εισαγωγή αγαπημένων από οπουδήποτε. Ήταν στη Fast πριν 15 μέρες, νομίζω. Θετικό, θετικότατο (πού φτάσαμε, γμτ). Άντε, έγινε leak και το Surface, όλα καλά. @Retromaniac...σε έφαγε βρε το ανδροειδές σου? Πού είναι το Τ9 στα Pins? Εεεεεεεεεε???? Ποιο surface εγινε leak μωρε παιδια..Εδω και μέρες έχει ειπωθεί πως ειναι ένα ακυρωμένο project της Dell. Τι σχέση έχει με το υποτιθεμενο Surface;https://mspoweruser.com/intel-windows-phone-identified-dell-laptop-phone-form-factor/ Εδω το λειτουργικό(σε L640 θελουν αρκετη βελτίωση ακομα)και το store θέλει συμμάζεμα ο πεινασμένος ακομα surface ονειρεύεται.. 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ήρθε σήμερα στη Release η αναβάθμιση στους "Χάρτες" για οργάνωση τοων "Αγαπημένων" σε φακέλους και για "ελεύθερη" εισαγωγή αγαπημένων από οπουδήποτε. Ήταν στη Fast πριν 15 μέρες, νομίζω. Θετικό, θετικότατο (πού φτάσαμε, γμτ). Άντε, έγινε leak και το Surface, όλα καλά. @Retromaniac...σε έφαγε βρε το ανδροειδές σου? Πού είναι το Τ9 στα Pins? Εεεεεεεεεε???? Το t9 είναι έτοιμο τα το. Απλά κανω ένα συμμαζεμα και βάζω και history για να το βγάλω μαζί, ολοκληρωμενο, πριν πάω για pc 2
Πέτρος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ποιο surface εγινε leak μωρε παιδια.. Εδω και μέρες έχει ειπωθεί πως ειναι ένα ακυρωμένο project της Dell. Τι σχέση έχει με το υποτιθεμενο Surface;https://mspoweruser.com/intel-windows-phone-identified-dell-laptop-phone-form-factor/ Εδω το λειτουργικό(σε L640 θελουν αρκετη βελτίωση ακομα)και το store θέλει συμμάζεμα ο πεινασμένος ακομα surface ονειρεύεται.. Καλά ντε, μη βαράς. 2
panos9553 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Καλά ντε, μη βαράς.Χεχε..στο γραπτό λόγο ειμαι λιγο απότομος ειναι η αλήθεια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα